Smedjans väg 32, NYCKELFÄRDIGT HUS, 7,5 MSEK

Steninge Slottsby, Sigtuna kommun Se på karta

7 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
164 m²
Tomtarea
476 m²

NYCKELFÄRDIGT HUS, 7,5 MSEK
Passa på att köpa en unik och stilren klassisk villa i två plan i Steninge Slottsby! Tomt + hus = 7 500 000 kr. Vackert beläget med baksidan av huset ut mot skogen och naturen. Invändigt präglas huset av de stora och vackra fönsterpartierna med spröjs. Tomt om ca 476 kvm. Husets placering på tomten är optimal för att rymma flera bilar på uppfarten samt ger en trevlig baksida ut mot naturen. Villan säljs med stilfulla materialval, chans finns att själv påverka material och detaljer, både in och utvändigt. Husen uppförs av småhusleverantören Skidstadhus. Här erbjuds du ett tryggt köp med 10-års byggfelsförsäkring och 1-års villaförsäkring

Steninge Slottsby är ett toppmodernt område, med anor från 1600-talet och inspiration från den klassiska trädgårdsstadens filosofi. Här säljer vi denna blivande tomt med planerad villa, nära naturen, Steninge Slott och vattnet. Här står grönska, gemenskap och trädgård i centrum. I närheten planeras för förskola, skola och idrottsplan.
Välbesökt Restaurang finns på plats och affärer såsom POSH living, Widforss Jakt och Naturbutik, Handelsträdgård och mer. De kommande åren skapas en helt ny by runtom Steninge Slott.
Endast 10 minuter till Arlanda samt 30 minuter till Stockholm och Uppsala.

Kör mot smedjans väg 35 för att komma fram till tomten.

Läs mer om inredning och tillval i filen Husbeskrivning under dokumentfliken

Fastighetsbyrån förmedlar endast tomten och Skidstahus upprättar entreprenadavtal för uppförandet av villan. Redovisat pris är paketpris för både tomt och hus.

Hör av er till oss för direkt kontakt med bank för upplägg av byggnadskreditiv och finansiering av ditt husbygge.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Kontakta mäklaren

Emma Kafle

Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
Mäklare Emma Kafle, Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
070-865 15 05
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas