Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Karlsborgsvägen 13, Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
 • Sön 14 apr kl 14:30
Karlsborgsvägen 13, Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun, bild 2
Karlsborgsvägen 13, Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun, bild 3

Karlsborgsvägen 13

Lägenhet
Märsta - Sundveda, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
2 800 000 kr
100,7 m²
4 rum
5 401 kr/mån
27 805 kr/m²

Välkommen till ett mycket fint bostadsrättsparhus i lugna och idylliska Sundveda. Här bor du med fullständig villakänsla men ändå med fördelarna av att tillhöra en bostadsrättsförening. Föreningen sänkte för några år sedan månadsavgifterna och de ligger nu på en fördelaktig nivå. Genomgående ljusa tilltalande ytskikt. Trevlig entréhall med förvaring i garderob bakom skjutdörrar, fräscht kök med matplats för 4-6 personer, badrum och tvättstuga samt ett vardagsrum med utgång till ett inglasat uterum som går att öppna upp mot ett stort trädäck med soligt västerläge. På övre plan finns tre sovrum, klädkammare och ett badrum. Garage vid huset med parkering för en bil. I garaget finns dessutom mycket bra förvaring i skåp men också på ett loft som nås via en trappa. På uppfarten finns parkering för ytterligare två bilar. Fina uteplatser och en lättskött trädgård sträcker sig runt huset. Området är mycket barnvänligt. Här bor man nära kommunikationer då man har kort gångavstånd till 3 olika busshållplatser och man bor även nära ett flertal förskolor, grundskolor, Arlandagymnasiet och Midgårdsvallen med fritidsaktiviteter, utomhusbad och simhall.

 • Premium
 • Uteplats
Lantbrukets väg 1, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun

Lantbrukets väg 1

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 995 000 kr
93 m²
3 rum
vån 2/3
6 311 kr/mån
42 957 kr/m²

Välkommen till denna chic 3-rumslägenhet i populära BRF Trädgårdsstaden 2 i Steninge Slottsby. Här finner du ett hörnläge som ger extra ljus och en stor terrass perfekt för soliga dagar. Boendet präglas av exklusiva materialval med blandare från Dornbracht, beslag från Buster & Punch och vitvaror från Gaggenau. Ett stort master bedroom erbjuder gott om plats och det generösa köket har en generös köksö med plats för barstolar och umgänge. Högt i tak skapar en luftig känsla i kombination med den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. Härligt burspråk med fönster i tre väderstreck, här är den perfekta platsen för matsalsbordet. Området bjuder på allt du behöver med mataffärer och andra serviceinrättningar inom bekvämt räckhåll. Steninge slottsby är inte bara en plats med historia och charm, utan också ett uppskattat besöksmål för både boende och turister. Med närhet till vackra Steninge slottsområde och Mälaren har du ett helt fantastiskt närområde att utforska. Här finner du inte bara skogspromenader och marina, utan även en uppskattad restaurang med helgbrunch och inspirerande inredningsbutiker. Man tar sig bekvämt till Arlanda på ca 15 minuter samtidigt som Stockholm och Uppsala ligger på ca 40 minuters avstånd med bil Denna bostadsrätt med sina tre rum erbjuder en bekväm och trivsam tillvaro med alla bekvämligheter runt knuten. Passa på att bli en del av denna unika gemenskap i ett av Sigtunas mest eftertraktade områden. Varmt välkommen att upptäcka bostaden!

 • Balkong
 • Hiss
Venngarn 639A, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun

Venngarn 639A

Lägenhet
Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 790 000 kr
44 m²
2 rum
vån 2/2
3 680 kr/mån
40 682 kr/m²

Denna charmiga bostad erbjuder ett stilrent kök som öppnar upp mot det rymliga vardagsrummet. I hallen finns gott om plats för att hänga av ytterkläder. Det fräscha badrummet har kaklade väggar och klinker på golvet för en elegant touch. Sovrummet rymmer en stor säng samt avlastningsbord, och genomgående trägolv och vita väggar bidrar till en ljus och luftig atmosfär. Föreningen erbjuder ett förråd i längan samt ett vindsförråd för extra förvaringsmöjligheter. En parkeringsplats ingår till lägenheten mot en kostnad av endast 200 kr. Området är mycket omtyckt och unikt beläget med golfbanan runt knuten. Här kan ni njuta av en rad olika aktiviteter, inklusive Jensens ridgymnasium för hoppning och dressyr samt hund- och djursjukvård. Dessutom finns en gemensam pool till förfogande för alla boende i fastigheten. Varmt välkomna till ert nya hem!

Lingonstigen 9, Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun

Lingonstigen 9

Villa
Märsta - Norrbacka, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
4 295 000 kr
121 m²
5 rum
412 m² tomt

Äntligen ett hus till salu i det omtyckta, barnvänliga och trivsamma området Norrbacka! Bostaden är belägen med hörntomt på en lugn gata, Lingonstigen, vid en återvändsgränd. Trivsamt kedjehus i 1½ plan med optimal planlösning där entréplanet disponerar hall, kök, vardagsrum med pelletskamin, sovrum, gästtoalett, tvättstuga och klädkammare. Det övre planet disponerar tre sovrum, badrum och hall med bra förvaring. Uppvuxen och lummig trädgårdstomt. Pool och trädäck med ett insynsskyddat och skönt söderläge. Garage, förråd och relaxavdelning, med stundande renoveringsbehov. Promenadavstånd till skolor och förskolor. Välkommen på visning!

BRF Slottsviken 2 Steninge, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • 6 lediga bostäder

BRF Slottsviken 2 Steninge

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
fr. 4 495 000 kr
145-150 m²
6 rum
5 895 kr/mån

Just nu erbjuds du som köper 50% rabatt på månadsavgiften i 12 månader. Visning sker på intilliggande fastighet, Smedjans väg 11, där den första etappen av snarlika hus just nu uppförs. Man kan se på husen inifrån och utifrån för att få en fin känsla av husen och trädgård/tomt. Radhusen som uppförs kommer att följa det gedigna gestaltningprogrammet som finns framtaget för området. Kvalitén och materialvalen håller Fiskarhedenvillans höga nivåer och här ligger fokus på det miljövänliga och på en hållbar livsstil, samtidigt som husen är utrustade med den modernaste tekniken. Brf Slottsviken 2 Steningen innehåller en mycket trevlig variation av bostadstyper - Energieffektiva moderna bostäder, Beräknad energiklass A eller B! - 16 st Radhus om 150 kvm och trädgård. - 2 st Parhus om ca 144,5 kvm med trädgård. - 50 % rabatt på avgiften i 12 månader* - Förmånligt erbjudande från Swedbank när du köper av fastighetsbyrån - LADDBOX INGÅR VID KÖPET - Plejdsystem installeras och ingår - Stora trädgårdar med baksida mot söder och allmänning - Genomgående hög standard och möjlighet till tillval så som badrum på plan 3 - Samtliga bostäder har plats för två bilar på uppfarten - Tillträde kvartal tre 2024

 • Nybyggnadsprojekt
Gyllenstiernas allé 123, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Sön 14 apr kl 11:45
Gyllenstiernas allé 123, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Gyllenstiernas allé 123, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Gyllenstiernas allé 123

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 995 000 kr
118 m²
5 rum
5 201 kr/mån
33 856 kr/m²

Välkommen hit, där modernt stadsradhus i gavelläge med ett lugnt och rogivande läge längst in på gatan med allmänning som granne möter slottsmiljö från 1600-talet. Bo bekvämt med pendeltågstationen på el-cykelavstånd och där foodorabuden kan leverera middagen när du inte hinner. Vid uppförandet av Gyllenstiernas allé 123 i Brf Terrassen i Steninge har verkligen inget lämnats åt slumpen. Skönheten ligger i detaljerna från kvalitetstillverkare. Matta behagliga klinkerplattor i entrén, blandare från Tapwell och punktbelysning från Italienska Flos är små men ack så vackra och viktiga bitar utav helheten när radhuset byggts upp. Huset är även utrustats med braskamin i vardagsrummet samt en Sonoshögtalare och Plejd system för att kunna styra belysningen via app. Husets detaljrikedom och kvalitet särskiljer sig i området. Redan i hallen möts man av ljus och en rymd som sedan upplevs genom hela huset, tack vare takhöjden om hela 2,7 meter på båda planen. Takhöjden kompletteras med stora vackra spröjsade fönsterpartier och en öppen planlösning på entréplanet. Upplevelsen blir ett ljust och luftigt hem med härliga ytor att leva och umgås på. För att skapa den perfekta platsen för barnfamiljen har man låtit rita in ett allrum på övre plan, här kan barnen titta på film medans ni tar det lugnt och äter middag på entréplan. Övre plan bjuder även på fyra bra sovrum, gott om förvaring och smakfullt inrett badrum med badkar. Husen värms av med vattenburen golvvärme på entréplan och radiatorer på övre plan genom en modern frånluftsvärmepump som garanterar låga driftkostnader. I uppförandet av Brf Terrassen har trygghet för dig som köpare hela tiden varit i fokus, därför lämnar byggherren 5 års serviceåtagande och föreningens ekonomi är beräknad utifrån nuvarande räntenivåer, tryggt, bra och problemfritt inför framtiden. Bostadens utemiljö är fint planerad med stenläggning och uteplats på framsidan, baksidan har en insynsskyddad uteplats med trätrall samt gräsmatta, uteförråd. Till huset hör två parkeringsplatser med en laddbox för elbil. Välkommen till Gyllenstiernas allé i Steninge Slottsby, ca 15 minuter från Arlanda, 40 minuter från Norrtull och 30 minuter till Uppsala. För dig som pendlar går SL´s bussar hela vägen till tågstationen där det även finns en smidig pendlarparkering. Man tar sig dit med cykel på 15-20 minuter (ca 5 km).

 • Premium
 • Uteplats
Trädgårdsmästeriets väg 3E, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Sön 14 apr kl 12:30
Trädgårdsmästeriets väg 3E, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Trädgårdsmästeriets väg 3E, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Trädgårdsmästeriets väg 3E

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 350 000 kr
103,5 m²
4 rum
6 886 kr/mån
32 367 kr/m²

Unik fyra med etage i slottsmiljö! Missa inte denna unika bostad, en av endast två i föreningen. Välplanerad lägenhet med öppen planlösning och vackert ljusinsläpp från flera väderstreck/takfönster. Härliga sällskapsytor mellan kök och vardagsrum. Rymlig matplats med ca 5 meter i takhöjd. Tre sovrum, varav ett på etagevåningen med högt i tak. Ett helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Vattenburen golvvärme i hela lägenheten. Insynsskyddad mindre tak balkong i syd/väst läge som har eftermiddags/kvälls sol. P-plats och hiss finns. Förråd inne i lägenhet. Missa inte möjlighet till denna unika bostad, en av endast två i föreningen! Kring Steninge Slottsby finns vackra strövområden och stigar genom skogen och Mälaren runt hörnet. Här planeras Marina, skola och förskola samt stall. Pendelavstånd till bla. Uppsala och Stockholm samt Arlanda på bekvämt avstånd - perfekt för dig som ställer höga krav på ditt boende! Varmt välkommen på visning!

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss
Solgatan 48, Steninge, Sigtuna kommun
 • Sön 14 apr kl 13:00
Solgatan 48, Steninge, Sigtuna kommun, bild 2
Solgatan 48, Steninge, Sigtuna kommun, bild 3

Solgatan 48

Villa
Steninge, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 650 000 kr
124 + 3 m²
5 rum
290 m² tomt

Varmt välkomna till denna fina villa i barnvänliga Steninge med fint läge mot skogsdunge på baksidan. Planlösning i etage med upp till fyra sovrum och två badrum varav ett är precis nyrenoverat. Stort vardagsrum med täljstenskamin. Renoverat kök med stor matplats. Nybyggt isolerat uterum på 30 kvm samt stort trädäck på ca 100 kvm. Här kan man också njuta av att huset har nya fönster, nytt tak samt nymålad fasad. Bra förrådsmöjligheter i stort förråd vid entrén. Minimal trafik i området kring huset. Garage och p-plats finns i länga. Fiber finns indraget Nära till bad, natur och kulturmark. Bra kommunikationer och lätt att ta sig till all tänkbar service som behövs. Skola, förskola och centrum i närområdet.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Venngarn 622, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun
 • Sön 21 apr kl 13:15
Venngarn 622, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun, bild 2
Venngarn 622, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun, bild 3

Venngarn 622

Villa
Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
5 750 000 kr
134 m²
6 rum
618 m² tomt

Välkommen till Wenngarn och till en tilltalande villa i nyskick med stilren arkitektur. Generösa glaspartier och perfekt planlösning med stora ytor för samvaro. Vitt platsbyggt kök med bänkskivor i granit. Två helkaklade badrum med golv av skiffer. Garage och plats för tre bilar på uppfarten. Stor altan i härligt solläge med pergola och liten inbyggd pool. Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme på båda planen, luftvärmepump ger extra värme på vinterhalvåret och kyla på sommaren. Wenngarn är en lantlig idyll med förskola, hunddagis, gym, restaurang, företagscenter och bageri. Sigtuna golfbana ligger en kort promenad bort. Här bor man fem minuter från Sigtuna i en vacker slottsmiljö! Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Lantbrukets väg 23, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Lantbrukets väg 23, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Lantbrukets väg 23, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Lantbrukets väg 23

Villa
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
10 995 000 kr
238 m²
8 rum
958 m² tomt

Välkommen till Lantbrukets väg 23, ett stort och mycket påkostat hus i klassisk stil med många charmiga detaljer och exklusiv touch. Samtliga rum är väl tilltagna och huset bjuder på härliga sociala ytor, en otrolig rymd och planlösningen är verkligen planerad för att skapa ett trevligt hem, varje dag i veckan. I Steninge Slottsby bor du omgiven av en historisk slottsmiljö. En kort promenad från villan finns Stenladan med härlig uteservering och populär restaurang. Här finns även fina inredningsbutiker. En bit längre ner längs grusvägen finns Steninges egen marina med gott om båtplatser och för den badsugne finns badplats nära till hands. Förskola finns på plats och området kommer snart ha en egen skola. Man tar sig snabbt upp på E4:an och det är ca 30 minuters bilfärd till Stockholm samt Uppsala, Arlanda når du på ca 15 minuter. Kvarteret kring villan är lugnt och barnvänligt med många fina nybygga hus. Naturen är alltid nära till hands och tomten vetter mot grönskande allmänning.

 • Premium
Äspesta 684, Märsta - Vidbo, Sigtuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Äspesta 684, Märsta - Vidbo, Sigtuna kommun, bild 2
Äspesta 684, Märsta - Vidbo, Sigtuna kommun, bild 3

Äspesta 684

Villa
Märsta - Vidbo, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 200 000 kr
114 + 60 m²
6 rum
3 124 m² tomt

Lantligt beläget hus med stor härlig trädgård! Till fastigheten hör ett stort garage med högt i tak och värmegolv samt ett mindre garage med plats för en bil. Rymligt hus med möjlighet upp till fem sovrum. Från huset är det 11 km till Roslagsbanan,15 km till Arlanda Flygplats, 20 km till Märsta Station. Skolbussen till Skepptuna Skola passerar utanför huset. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
Södergatan 15B, Centrala Märsta, Sigtuna kommun
Södergatan 15B, Centrala Märsta, Sigtuna kommun, bild 2
Södergatan 15B, Centrala Märsta, Sigtuna kommun, bild 3

Södergatan 15B

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 395 000 kr
66,8 m²
2 rum
vån 1/4
5 713 kr/mån
20 883 kr/m²

Välplanerad 2:a på markplan med insynsskyddad uteplats och bastu med relax. Rymlig och luftig med bra sociala ytor. Här finns en walk-in closet optimal för förvaring. Läget är perfekt med gångavstånd till Märsta station och Märsta centrum. Här har du nära till affärer, restauranger och den service du behöver, i en lägenhet med väldigt välplanerade ytor.

 • Premium
 • Uteplats
 • Hiss
Siriusgatan 111, Steninge, Sigtuna kommun
Siriusgatan 111, Steninge, Sigtuna kommun, bild 2
Siriusgatan 111, Steninge, Sigtuna kommun, bild 3

Siriusgatan 111

Radhus
Steninge, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
2 495 000 kr
127 m²
5 rum
6 459 kr/mån
19 646 kr/m²

Välkommen till detta renoverade radhus i barnvänligt område. Här möts man av ett fint hem med två uteplatser, renoverat kök från 2022, renoverade badrum och spännande planlösning med härlig rymd. Vardagsrummet är uppdelat i två delar i en öppen planlösning, fyra sovrum och tvättstuga. Bra förvaring i huset med flera förråd inne, vind samt uteförråd. Till huset hör två välskötta uteplatser med trätrall och gräsmatta. Framsidan vetter mot en mysiga innergården och baksidan mot allmänt grönområde. Gångavstånd till flera förskolor och skolor. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

 • Premium
 • Uteplats
Pål Pålssons gata 23, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Pål Pålssons gata 23, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun, bild 2
Pål Pålssons gata 23, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun, bild 3

Pål Pålssons gata 23

Villa
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
5 495 000 kr
105 m²
4 rum
683 m² tomt

Stig in i denna charmiga enplansvilla som med öppen planlösningen ger en känsla av rymlighet och ljus, med höga fönster som släpper in naturligt solljus och erbjuder en behaglig utsikt över trädgården och skogen utanför. Inomhus möts du av en fin inredning med ljusa väggar och ett vackert ekparkettgolv som ger en modern touch till varje rum. Med vattenburen golvvärme hålls temperaturen behaglig året runt. Här finns alla bekvämligheter som behövs med tre mysiga sovrum, ett välutrustat kök och tre trevliga träterrasser där du kan njuta av lugnet och naturen omkring. Området runt Pål Pålssons gata är lugnt och familjevänligt, perfekt för dem som söker en avkopplande tillflyktsort med närhet till stadens bekvämligheter och natursköna omgivningar. Det är en plats där man kan uppskatta det enkla livet och skapa minnen tillsammans med nära och kära. Välkommen till detta hemtrevliga hus som erbjuder en perfekt balans mellan modern komfort och naturlig skönhet.

 • Premium
 • Uteplats
Falkvägen 8, Sigtuna - Brännbo, Sigtuna kommun

Falkvägen 8

Lägenhet
Sigtuna - Brännbo, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 895 000 kr
54 m²
2 rum
vån 2/3
3 424 kr/mån
35 093 kr/m²

Välkommen till denna fina ljusa 2:a med balkong som ligger på Falkvägen i populära området Brännbo. Här bor du på välplanerade 54 kvm med en härlig balkong som bjuder på härlig eftermiddagssol. Lägenheten har genomgående parkett golv och ljust målade väggar. Här bor du nära gym, skolor, dagis och med gångavstånd till stadskärnan. Här har du också bussen i stort sett utanför dörren och pizzeria endast ett stenkast bort. Det kan inte bli bättre! Föreningen har stora härliga gräsytor med grillar och lekplats.

 • Balkong
Södergatan 26, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Södergatan 26

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 495 000 kr
84,4 m²
3 rum
vån 2/3
6 749 kr/mån
17 713 kr/m²

Välkommen till en mycket trevlig och välplanerad 3:a med en fantastiskt härlig inglasad balkong! Trevlig planlösning som disponerar hall, sovrum, vardagsrum, kök, balkong, badrum och klädkammare med ett separat varmförråd. Perfekt boende för alla åldrar. Lägenheten ligger i centrala Märsta med gångavstånd till Märsta Centrum och Märsta station.

 • Balkong
 • Hiss
Stora Söderby 673, Märsta - Nordöstra, Sigtuna kommun
 • Budgivning med BankID pågår

Stora Söderby 673

Villa
Märsta - Nordöstra, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
5 000 000 kr
163 + 27 m²
5 rum
4,1 ha tomt

Charmig hästgård belägen ca 20 minuter från både Upplands Väsby och Märsta Station. Vackert belägen i en skogsglänta ligger denna fastighet med ett bostadshus om ca 160 kvm, stall med sju boxar och sadelkammare samt carport för både bilar och traktorer. Ängshage och skogshage gränsar till trädgården. Välskött trädgård med pool och härligt uterum. Varmt välkommen att anmäla er till visningen!

 • Uteplats
Venngarn 264E, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun
 • Sön 21 apr
Venngarn 264E, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun, bild 2
Venngarn 264E, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun, bild 3

Venngarn 264E

Lägenhet
Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
2 095 000 kr
58 m²
3 rum
vån 1/1
4 268 kr/mån
36 121 kr/m²

Välkommen till en fin 3:a ute på Venngarn! Huset är endast i ett plan vilket bidrar till radhuskänsla och utanför vardagsrummet har man en mysig uteplats. En P-plats tillhör lägenheten. Fiber finns indraget och föreningen har investerat i både bergvärme och solpaneler. Lägenheten disponerar en möblerbar hall, två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare samt stort invändigt förråd. Genomgående fina materialval såsom ekparkett, granitskiva i köket, helglasad altandörr och helkaklat badrum. Venngarn är en lantlig idyll i vacker slottsmiljö som ligger endast fem minuter från Sigtuna. Här finns bland annat förskola, hunddagis, gym, företagscenter, bilverkstad, restaurang, bageri och slottscafé. Sigtuna golfbana ligger endast en kort promenad bort. Nytt för i år är den nya minigolfbanan samt Jensen Gymnasium som öppnat sin skola med inriktning på hästar och smådjur. Du bor också granne med det vackra naturreservatet och numera finns en asfalterad cykelväg in till Sigtuna Stadsängar.

 • Premium
 • Uteplats
Stadsängsgatan 94, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
 • Sön 21 apr
Stadsängsgatan 94, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun, bild 2
Stadsängsgatan 94, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun, bild 3

Stadsängsgatan 94

Radhus
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
4 195 000 kr
121 m²
5 rum
6 859 kr/mån
34 669 kr/m²

Nu finns möjlighet att förvärva ett mycket fint bostadsrättsradhus i Brf Äppellunden som ligger i det barnvänliga och naturnära området på Sigtuna Stadsängar nära Engelska skolan och Raoul Wallenbergs förskola. Bostaden har mycket fina materialval, stora ljusinsläpp och ligger med ett insynsskyddat läge. Entréplanet har en inbjudande hall med bra förvaring och en härlig halvöppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Stilrent kök med snyggt kakel, matplats med trendig akustikpanel och vardagsrum med utgång till uteplatsen som har eftermiddags- och kvällssol. Praktisk grovingång med tvättstuga innanför köket. Plejdsystem finns installerat för att kunna fjärrstarta diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare. Helkaklad WC/dusch nås från hallen. På övre plan finns tre sovrum, ett sällskapsrum, helkaklat badrum samt en klädkammare. Vid den trädäckade uteplatsen finns ett isolerat förråd. Fiber finns indraget. Parkering med laddstolpe för elbil finns precis utanför dörren och ingår i avgiften. Extra parkering kan hyras för 300 kr/månaden. Bostadsrättshavarna har dessutom ett tillstånd för gästparkering vid besök. Brf Äppellunden ligger granne med Engelska skolan, skog och natur med motionsspår, skidspår, OS-klassad mountainbikebana och padelbanor m.m. Du bor också ett stenkast från Silvertorget där det bl.a. finns en stor Lidl-butik, delikatessbutik, gym, vårdcentral, apotek och restaurang. En kort promenad bort ligger Sigtunas historiska stadskärna.

 • Premium
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Slånbärsvägen 40, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
 • Borttagen före visning
Slånbärsvägen 40, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun, bild 2
Slånbärsvägen 40, Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun, bild 3

Slånbärsvägen 40

Villa
Sigtuna - Pilsbo, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
5 495 000 kr
122 m²
5 rum
198 m² tomt

Kontakta mäklaren för mer information.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
Skattsökargränd 2C - 1 rok + loft lgh 46, Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun

Skattsökargränd 2C - 1 rok + loft lgh 46

Lägenhet
Sigtuna Stadsängar, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 795 000 kr
56 m²
1 rum
vån 4/4
3 908 kr/mån
32 054 kr/m²

Rymlig vindslägenhet om 56,5 kvm med ett möblerbart sovloft på 12 kvm med delvis full ståhöjd som kan bli ett härligt sovrum med takfönster. Gott om garderobsförvaring, rymlig hall och badrum med tvätt/tork. Kök med matplats. Flytta till mysiga Sigtuna och den nya stadsdelen Sigtuna Stadsängar där HSB bygger brf Silverskatten. Projektet består av 77 ljusa och välplanerade bostadsrätter från 1-4 rok i ett centralt läge med naturen runt hörnet. En stor satsning har gjort på växtlighet, gröna tak och den gemensamma innergården som ger möjlighet till spring och lek för alla barn och sociala sammankomster mellan goda grannar, familj och vänner. Det har aldrig varit så enkelt att kombinera idyllisk landsbygd med närheten till storstaden. I Sigtuna stadsängar har man alltid nära till det mesta. i Skogen intill området erbjuds mountainbikebana som samsas med löp och skidspår här finns även nybyggd populär förskola samt Engelska skolan (F-9). På torget i områdets hjärta finns restauranger, apotek, matbutik, delikatessbutik, gym, vårdcentral och tandläkare. Snabbt tillträde är möjligt för den som önskar. Välkommen på visning!

 • Hiss
Hagtornsvägen 3, Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun

Hagtornsvägen 3

Lägenhet
Centrala Sigtuna, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 695 000 kr
96 m²
4 rum
5 041 kr/mån
38 490 kr/m²

Välkommen till denna ljusa och välplanerade 4:a som ligger perfekt belägen nära Sigtuna Stad och Stadsängarna. Lägenheten har genom gående grått laminat golv och vitmålade väggar. Fina materialval som inger en lyxig känsla. Kontakta Ewa Thorsell 07-759 10 39 för med information om bostaden.

 • Balkong
Bagarstugans väg 26, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Sön 14 apr kl 11:00
Bagarstugans väg 26, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Bagarstugans väg 26, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Bagarstugans väg 26

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 795 000 kr
108 + 10 m²
5 rum
4 284 kr/mån
35 139 kr/m²

2 ÅRS AVGIFTSFRITT! 29 av 34 parhus är sålda, missa inte möjligheten att förvärva ditt parhus med tillträde omgående eller löpande. Till dig som köper parhus nu bjuder byggherren på avgiften under de första två åren. Fint planerade parhus med trädgård på både fram-och baksida, plats för två bilar på vardera tomt. Husens baksida vetter mot grönskande allmänning och ligger i bästa söderläge. Genomgående bra standard, ekparkett, vitmålade väggar, gott om förvaring. Öppen härlig planlösning mellan kök och vardagsrum. - 5 parhus kvar till salu! - Fint anlagda trädgårdar med baksidan mot söder - Visningshus finns på plats - Plats för två bilar på egen tomt - Stort förråd - Öppen planlösning - Avgiftsfritt i två år för att ge ett tryggt köp under dessa tider med förhöjt ränteläge. Du sparar ca 100 000kr på detta sätt. När det gått två år och avgiften ska börjas betalas igen är vi hela vägen framme 2026 Nu ges chansen att förverkliga drömmen om en modern bostad i en helt unik miljö. I Steninge slottsby uppförs bostadsrättsföreningen Slottets pärla, ett nybyggnadsprojekt om 34 bostäder där vi nu förmedlar de 18 sista parhusen. Här kan ni vänta er en bekväm och fridfull tillvaro, nära till vattnet och den fina naturen. Sigtuna ligger några minuter bort med bil, till både Uppsala och Stockholm tar du dig på 30 minuter och dessutom har du hela världen runt hörnet med 10 minuter till incheckningen på Arlanda. En central plats. Mitt i naturen. I Steninge slottsby har alla bostäder nära till naturen, bad och båtliv i Mälaren, bara några minuter bort. Här skapas en levande plats där butiker, restaurang och naturupplevelser redan finns på plats. Steninge slottsby kommer att bestå av 11 tun, små områden i området, där olika typer av hus och boendeformer blandas. Dina grannar blir barnfamiljer, singelhushåll och par. Vi vill skapa en miljö med liv och rörelse från första stund.

 • Premium
 • Nyproduktion
 • Inflyttningsklar
 • Uteplats
Ciderfabrikens väg 86, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Sön 21 apr
Ciderfabrikens väg 86, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Ciderfabrikens väg 86, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Ciderfabrikens väg 86

Radhus
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
6 195 000 kr
170 + 10 m²
7 rum
259 m² tomt

Mycket trevligt radhus beläget i Steninge Slottsby. Vacker exteriör och en bostad som har allt familjen behöver! Här är även vindsvåningen inredd så det finns tre plan att disponera. Man har även installerat ett badrum med bastu på vindsplan vilket betyder att det finns tre badrum som tillsammans med fyra sovrum och tre sällskapsrum tillgodoser de flesta familjers behov. Både för en stor familj och vänner som ska övernatta. Entréplan disponerar kök och vardagsrum i öppen planlösning med stora fönster ner till golvnivå. Köket kommer från Ballingslöv och har köksö, grågröna köksluckor samt vitvaror från Miele. I anslutning till hallen som har praktisk klinker ligger ett helkaklat WC/duschrum. Från hallen nås även tvättstugan som också har ett klinkergolv och både tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. På entréplan finns även ett riktigt stort förråd i anslutning till köket. På mellanplan finns hela fyra sovrum varav det största har utgång till balkong. Det finns garderober i alla sovrummen. Utanför sovrummen finns ett allrum/TV-rum och ett helkaklat badrum med badkar. På vindsplan finns bostadens tredje sällskapsrum. Det kan naturligtvis också fungera som ett femte sovrum eftersom denna familj har valt att installera ett helkaklat duschrum med lyxig bastu här. Huset har ett högt läge och det finns parkering för upp till fyra bilar vid entrén, två och två i bredd. Fiber finns installerat. Likaså larm från Sector Alarm. I Steninge Slottsby bor du omgiven av en historisk slottsmiljö. En kort promenad från bostaden finns Stenladan med uteservering och populär restaurang. Här finns även fina inredningsbutiker. En bit längre ner längs grusvägen finns Steninges egen marina med båtplatser. Förskola finns på plats och området kommer snart ha en egen skola. Man tar sig snabbt upp på E4:an och det är ca 30 minuters bilfärd till Stockholm samt Uppsala, Arlanda når du på ca 15 minuter.

 • Premium
 • Balkong
 • Uteplats
 • Energieffektiv
Trädgårdsmästeriets väg 3A 3tr, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
 • Ons 24 apr
Trädgårdsmästeriets väg 3A 3tr, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 2
Trädgårdsmästeriets väg 3A 3tr, Steninge Slottsby, Sigtuna kommun, bild 3

Trädgårdsmästeriets väg 3A 3tr

Lägenhet
Steninge Slottsby, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
3 095 000 kr
84 m²
4 rum
vån 3/4
5 710 kr/mån
36 845 kr/m²

Varmt välkomna till denna fantastiska gavellägenhet i idylliska Steninge Slottsby! Här bor du i en unik och ljus lägenhet med stora glaspartier i två väderstreck och genomgående nytt skick. En modern lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och stora sällskapsytor. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong i söderläge och utsikt mot Stenledan och Steninge slott! Stort master bedroom med goda förvaringsmöjligheter och anslutning till eget badrum med tvättmöjligheter. Ytterligare ett badrum med dusch nås från hallen. Genomgående golvvärme i hela lägenheten. Hiss finns! Missa inte möjligheten att köpa denna fina bostad, här är det bara flytta in och börja trivas! Möjlighet till snabbt tillträde! Välkommen att kontakta mäklare Maria för bokning av visning på tel 0709-59 71 00.

 • Premium
 • Balkong
 • Hiss

Visar 1 - 25 av 72