Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2023

Mäklare Maria  Lincoln

Maria Lincoln

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Örby 276, Märsta - Nordöstra, Sigtuna kommun
  • Sön 4 aug kl 11:30
Örby 276, Märsta - Nordöstra, Sigtuna kommun, bild 2
Örby 276, Märsta - Nordöstra, Sigtuna kommun, bild 3

Örby 276

Villa
Märsta - Nordöstra, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 900 000 kr
40 m²
2 rum
2 148 m² tomt

Nu säljs en fastighet bestående av två mindre hus på ca 45 kvm respektive 31 kvm samt ett garage. I det äldre huset finns en stor hall, badrum med tvättmaskin, kök med matplats, vardagsrum samt ett sovrum. Det nyare huset består av hall, kök och vardagsrum i öppen planlösning, badrum samt ett sovrum. Stor tomt på 2148 kvm med gott om uppställningsplats för bilar. Rymligt garage med automatisk port och vidbyggt isolerat förråd. Husen säljs delvis möblerade. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen!

  • Premium
Karlavagnen 32, Steninge, Sigtuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår
  • Sön 11 aug kl 12:30
Karlavagnen 32, Steninge, Sigtuna kommun, bild 2
Karlavagnen 32, Steninge, Sigtuna kommun, bild 3

Karlavagnen 32

Villa
Steninge, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
5 295 000 kr
130 + 29 m²
5 rum
443 m² tomt

Attraktiv villa i toppskick med fina uteplatser och trädgård! Belägen på en av de bästa tomterna i området med insynsskyddad uteplats i sydväst mot allmänning med utsikt över skogsdunge. Ovanmarkspool ingår om köparen önskar. Tilltalande svart fasad med spännande fönstersättningar. Den höga takhöjden och de många ljusinsläppen skapar rymd och vackert ljus i bostaden. Entréplanet av mer socialfunktion disponerar kök, matplats, vardagsrum, badrum och tvättstuga. Garaget används idag som allrum/hemmakontor och här finns även en bastu. Direktaccess ut till ett stort trädäck och trädgården. Det övre planet har en mer privat karaktär och disponerar tre sovrum, allrum som möjliggör ett extra sovrum, klädkammare och badrum. Balkonger i två väderstreck. Välkommen till ett mycket tilltalande hus i ett barnvänligt område nära skolor och allmänna kommunikationer. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Heimdalsgatan 4, Märsta - Valsta, Sigtuna kommun

Heimdalsgatan 4

Lägenhet
Märsta - Valsta, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 350 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/3
5 937 kr/mån
18 000 kr/m²

Välkommen till denna fina 3:a på omtyckta Heimdalsgatan! Bekvämt endast en trappa upp. Fint renoverat badrum med helkaklade väggar, klinkergolv, fönster och tvättmaskin. Fint kök med rymlig matplats. Två stora sovrum och stort vardagsrum. Härlig inglasad balkong som vetter mot lekplats. Denna bostad marknadsförs som pågång, varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

  • Balkong
Sätunavägen 22A, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Sätunavägen 22A

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 695 000 kr
59,5 m²
2 rum
vån 2/3
4 244 kr/mån
28 487 kr/m²

Välkommen till denna mycket påkostade tvåa i det populära området Sätunavägen. Lägenheten är välplanerad och helrenoverad med det lilla extra som ger en premium känsla, bland annat med påkostat kök med rostfria vitvaror och granit kakel. Det nersänkta taket ger en ljuddämpande effekt och alla rum har spotlights som enkelt styrs via brytare eller telefon. Det finns två stora spegelgarderober i hall och sovrum. Fint badrum med dusch som är förberett för tvättmaskin. Lägenheten är belägen i ett mycket trevligt område med fin natur samt gångavstånd till pendeltåg och fjärrtåg. Det är ett perfekt pendlarläge till Stockholm, Uppsala och Arlanda flygplats, som tar ca 20 minuter. Det är gångavstånd till förskolor, skolor, butiker och restauranger. Det finns även möjlighet att ansöka om parkering med eller utan motorvärmare och garage. Varmt välkomna att anmäla dig till visning! Stabil och välskött HSB-förening som de senaste åren investerat i bl.a. bergvärme, solceller och bytt alla lägenhetens fönster samt installerat ett nytt ventilationssystem. Under 2021 påbörjades installation av 6 st laddplatser för elbilar. I föreningen finns bastu och relaxavdelning med gym och trevlig innergård. I samma hus finns cykelförråd och lägenhetens förråd. Varmt välkomna att anmäla dig till visning!

  • Balkong
Torsborg 420, Sigtuna - Västra, Sigtuna kommun
Torsborg 420, Sigtuna - Västra, Sigtuna kommun, bild 2
Torsborg 420, Sigtuna - Västra, Sigtuna kommun, bild 3

Torsborg 420

Villa
Sigtuna - Västra, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
5 700 000 kr
133 m²
5 rum
5 328 m² tomt

Lummigt och sjönära finns denna fina fastighet i omtyckta Torsborg. På tomten om ca 5000 kvm finns ett bostadshus, gästhus, bastuhus samt två längor med förrådsutrymmen. Bostadshuset har stort fint renoverat kök och ett renoverat badrum. Vedspis och luftvärmepump. 15 minuter med bil både till Knivsta tågstation och till Sigtuna stad. Visning planeras i augusti, varmt välkommen att skicka in din intresseanmälan!

  • Premium
  • Uteplats
Venngarn 304L, Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun
  • Ons 31 jul kl 17:15

Venngarn 304L

Lägenhet
Sigtuna - Wenngarn, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
995 000 kr
23,5 m²
1 rum
vån 1/2
2 906 kr/mån
42 340 kr/m²

Kvadratsmart lägenhet på ljuvliga Wenngarn! Perfekt som första boende eller som investering då föreningen godkänner fri uthyrning samt godkänner juridisk person som köpare. Lägenheten byggdes 2015 och säljs möblerad, så här är det bara att flytta in! Entréplan består av allrum och kök i öppen planlösning samt rymligt helkaklat badrum med klinkergolv. På loftet finns gott om plats för säng och förvaringsmöbler. Genomgående parkettgolv och målade väggar. Uteplats på loftgången. Fiber finns. Här bor man i ett modernt bysamhälle ute på landet, med endast 5 minuters bilväg in till Sigtuna Stad. Bad, skola och affärer finns på cykelavstånd. Här finns populära Jensen Gymnasium med inriktning på hästar och smådjur. På Wenngarn finns bland annat förskola, gym, företagscenter, bageri och restaurang med minigolf. Skolbussar från området in till Sigtuna och SL-buss ute vid stora vägen. Varmt väkommen att anmäla dig till visningen!

  • Plus
Västra Bangatan 47C, Centrala Märsta, Sigtuna kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Västra Bangatan 47C

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 950 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 3/3
4 934 kr/mån
25 490 kr/m²

Mycket fin lägenhet som totalrenoverats smakfullt under 2022. Centralt läge endast några minuter till Märsta station. Snyggt kök med modern beige köksinredning från 2022. Totalrenoverat och utbyggt badrum som även det renoverades 2022. Föreningen har bytt samtliga fönster samt balkongdörr i lägenheten under 2023. Lägenheten har en stor inglasad balkong i söderläge vilket ger ett extra rum stora delar av året. Det finns två sovrum varav ett har en mellanvägg vilket gör det möjligt att använda rummet både som sovrum och arbetsrum. Det finns mycket bra förvaring i flertalet garderober. Bra förening där internet ingår i avgiften. Varmt välkomna att anmäla er till visningen!

  • Balkong
Suckunge 574, Märsta - Odensala, Sigtuna kommun

Suckunge 574

Villa
Märsta - Odensala, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
4 950 000 kr
98 m²
4 rum
4 967 m² tomt

Idylliskt belägen fastighet med uppvuxen trädgård där syrenbuskar och fruktträd ramar in tomten, charmiga sidobyggnader med oändliga möjligheter. Suckunge 574 har allt som ett hus på landet ska ha! På den stora tomten om ca 5 000 kvm finns utöver en 1,5-plansvilla, som till stora delar renoverats av nuvarande ägare, även ett nyrenoverat gästhus om ca 30 kvm, garage samt sidobyggnader som rymmer verkstad, vedbod, jordkällare och gott om förvaringsutrymme. Nybyggd dubbelcarport, bygglov finns även för vidbyggt förråd. Bakom huset finns rejäla ytor mark som idag är skog. Varmt välkommen att anmäla dig till visningen.

  • Uteplats
Västra Bangatan 47B, Centrala Märsta, Sigtuna kommun

Västra Bangatan 47B

Lägenhet
Centrala Märsta, Sigtuna kommun
Fastighetsbyrån Sigtuna/Märsta/Rosersberg
1 860 000 kr
76,5 m²
3 rum
vån 2/3
4 699 kr/mån
24 314 kr/m²

NYTT LÄGRE PRIS! Välkommen till denna trevliga 3:a på populära Västra Bangatan! Här bor man i ett lugnt område, ett stenkast från Märsta Station där tåg tar er till Uppsala eller Stockholm. Kök som renoverades 2005 med rostfria vitvaror och matplats. Badrum renoverat 2005 med mosaik på väggarna, klinker på golvet samt tvättmaskin. Rymligt vardagsrum med utgång till stor härlig inglasad balkong i söderläge! 28 000 kr finns i den inre reparationsfonden och kan användas vid renovering av lägenheten. KONTAKTA MÄKLAREN PÅ 0709597100 OM DU ÖNSKAR BOKA EN VISNING!

  • Plus
  • Balkong

Visar alla 9