Stensträngsvägen 45

Steningehöjden, Sigtuna Se på karta

7 150 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
182 m²
Tomtarea
723 m²
Byggår
2018
Nyproduktion 

**Visning sker i visningshuset av modell Villa Vaxholm. För vägbeskrivning sök efter "Nybodavägen, Sigtuna" och åk längst in i området till tomt 7. **

Välkommen till Villa Vaxholm som är en stor villa på 182 kvm med 7 rum varav 5 sovrum.
Detta är A-hus visningshus där extra utrustning så som braskamin, 1-stavsparkett och stor altan ingår i köpet. Här finns också en carport med plats för 1 bil samt ytterligare plats för 1 bil på uppfarten. Bara ett stenkast från huset ligger en lekplats dit barnen själva kan gå utan problem.

Läget i Steningehöjden är ett av de bättre och för att få familjepusslet att gå ihop så underlättar det såklart att det finns både förskola och skola åk F-7 (inom några år ska det även finns åk 8-9) i området. Att känslan också är att bo på landet men ändå centralt gör inte saken sämre. Naturen runt omkring gör att du bara behöver gå några steg för att komma ut på en joggingtur i grönskan. Från Steningehöjden är det inte mer än ca 10 min bussfärd till pendeltåget som tar dig till Stockholm Central . Du tar dig också med lätthet till Arlanda och Uppsala.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Sigtuna/Märsta