Stenviksvägen 68

Stenvik, Oxelösund Karta & restider

4 100 000 kr
VillaVilla

Välkommen till Stenviksvägen 68 med en fantastisk boendemiljö och havet i blickfånget. En välordnad grusgång och stenlagd uppfart leder oss upp till husets välkomnande entrésida. Husets placering på tomten med den natursköna omgivningen, välskötta öppna gräsytor och allmänning bidrar till ett ostört och insynsskyddat läge.

Denna representativa familjevilla präglas av stora sällskapsytor, både inne och ute, och här finns plats för både stora och små tillställningar. Ett hem med hög trivselfaktor och ett härligt hus att umgås i. Entréplan som består av gästtoalett, goda förvaringsmöjligheter i förråd och stor klädkammare, matkällarförråd och pannrum. Här finns två av de totalt sex möjliga sovrummen. Garage med plats för två bilar i rad och lägg där till två generösa förrådsutrymmen. En trappa upp på övervåningen finns husets hjärta och naturliga samlingspunkt - det väl tilltagna köket från Puustelli. Vardagsrum med stora fönsterpartier som ger en underbar panoramautsikt i två väderstreck och en murad öppen spis att samlas vid. Från den övre möblerbara hallen som är ljus och rymlig nås terrassen med ett tilltalande sydvästläge. Fyra sovrum att disponera varav ett masterbedroom med direkt access till badrum. Tvättstuga, dusch och bastu som renoverats 2013 med golvvärme. Från tvättstugan finns dörr som tar dig ut till husets baksida med uteplats, naturtomt och ett stillsamt läge.

Optimalt boende för dig som prioriterar närheten till badplats - klippor eller strand, vacker natur och Oxelösunds skärgård. I närområdet finns förskola, busskommunikation, bekvämt promenad eller cykelavstånd till grundskola, idrottsplats och badhus vid Ramdalen. Till Nyköping tar det ca 15 min med bil.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
206 m²
Biarea
131 m²
Tomtarea
2 624 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
52 368 kr/år
Byggår
1961
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stenviksvägen 68 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 100 000 kr
Driftkostnad
52 368 kr/år

Statistik

8 133
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 60 dagar sedan, den 29 mars 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips