Fiskebyvägen 13

Stureby, Stockholms kommun Se på karta

10 500 000 kr

11 750 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
221 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
998 m²
Byggår
1945
Driftkostnad
44 180 kr/år

Här finns det stora möjligheter att skapa sitt drömhem - ytorna är stora och ligger dessutom på rätt ställen. Här kan man skapa otroliga sällskapsytor där man kan samla hela familjen till jul eller fira nyår med alla vännerna! Här finns även upp till hela 6 sovrum om man är en stor familj eller behöver gästrum och kontor. De två stora rummen i entréplan kan vara ungdomarnas egna sällskapsyta och när de blir lite större kan det vara perfekt att de kan bo på ett eget plan. Möjligheterna är oändliga!

Huset har varit i samma familjs ägo sedan tidigt 70-tal och många renoveringar gjordes redan på den tiden. Trots renoveringsbehovet finns ett i grunden kvalitétshus med många fina detaljer, öppen spis och vackra golv.

När man kliver in i huset möts man av ett stort rum med generösa fönsterpartier på ena sidan och en gillestuga med öppen spis på andra sidan. Längre in finns bla tvättstuga med utgång till trädgården, wc samt ett sovrum.
Via en bred trappa kommer man till köket och det stora vardagsrummet om drygt 50 kvm! Här finns alla möjligheter att skapa utrymme för fester och umgänge med vänner och familj. Här har tidigare funnits en öppen spis så kanske undersöka om den går att återställa? På detta plan finns dessutom tre rymliga sovrum samt badrum och separat wc. Köket är rymligt och har gott om skåpsinredning.

Potentialen för huset är enorm men huset behöver omvårdnad och standardhöjning - välkommen på visning om ni är rätt personer för detta hus!

Vid vändplanen ligger Majroskogen som är ett vackert strövområde om ca 58 hektar som ligger mellan Stureby, Gubbängen, Tallkrogen och Svedmyra. Här finns förutom promenadstråk, lekplats och utegym, även gott om svamp och bär - allt man behöver för lek och rekreation på hemmaplan.

Inom gångavstånd har man tunnelbana (10 minuter) och bussar ( 5 minuter) som bla leder till Älvsjö pendeltågsstation samt att man har nära till stora billedet som Nynäsvägen, Huddingevägen och ut på E4:an. Tunnelbanan från station Stureby till Stockhoms Central tar ca 15 minuter. Här tar man sig snabbt och enkelt till naturen eller city!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Enskede

Kontakta mäklaren

Tommy Sundvall

Mäklarhuset Enskede
Mäklare Tommy Sundvall, Mäklarhuset Enskede
0708740545
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas