Musikgatan 36

Svarte, Ystad Karta & restider

3 150 000 kr
VillaVilla

I den mysiga byn Svarte finns det nu möjlighet att köpa ett rymligt enplanshus med inredd källare. Bara 10 minuters bilfärd från Ystad, ett stenkast från havet och några minuters promenad från tågstation ligger denna hemtrevliga bostad på ett rofyllt och familjärt läge. Den lugna gatan, mysiga trädgårdstomten och de generösa antalet rum och kvadratmeter gör att detta läge lämpar sig utmärkt för er med barn eller volymkrävande hobbys.

Från trädäcket och den stensatta uteplatsen hörs havets brus i eftermiddags- och kvällssolen som lyser här. I direkt anslutning ligger köket vilket förstås är optimalt när vädret tillåter och det är dags att bära ut kaffebrickan eller spetten som skall slängas på grillen. Köket är försett med diskmaskin, rikligt med skåp och rejält med arbetsytor invid matplats för 6-8 personer.

Hela 4 sovrum finns idag på entréplanet, alla i varierande storlek och väderstreck vilket ger många valmöjligheter för de nya ägarna utifrån önskemål och behov. Nya fina golv ligger på hela våningsplanet och gott om garderober finns i både entréhall och sovrum. Badrummet på entréplanet är försett med badkar och mycket skåp jämte dubbla handfat.

Källaren är ca 112 kvm stor och är idag inredd med arbetsrum, två förråd, tvättstuga, allrum med värmande kamin, WC, dusch, bastu och pannrum. Efter dränering med isodrän 2010 och renovering av innerväggar/golv resulterade åtgärderna i en idag mycket välmående och trivsam källare! Intill huset finns uppställningsplats för 1 bil utanför det intilliggande garaget som rymmer ytterligare en. Så sent som 2017 lades taket om på både boningshuset och garaget, samtidigt drogs fiber in så välkomna att börja surfa!

Byn Svarte gynnas förstås av tågen som går flera gången i timmen men därtill finns även för- och grundskola, bageri, restaurang med pizza/asiatiskt och Svarte beach club nere vid Svartes fina badstrand! Låter det som ett läge för er? Då skall ni ta tillfället i akt och boka er på visning!

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
118 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
748 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
33 275 kr/år
Byggår
1968
Räkna på boendet
  • Onsdag 21 feb kl 16:30-17:30 Spara
    Vänligen föranmäl dig till visningen!
  • Lördag 24 feb kl 11:00-12:00 Spara
    Vänligen föranmäl dig till visningen!
Visningsinformation
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Musikgatan 36 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 150 000 kr
Driftkostnad
33 275 kr/år

Statistik

5 361
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 8 dagar sedan, den 12 februari 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips