Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Rosencrantzvägen 24, Gärsnäs, Simrishamns kommun

Rosencrantzvägen 24

Tomt
Gärsnäs, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

750 000 kr

1 455 m² tomt
Lilla Östergatan 20, Ystad, Ystads kommun

Lilla Östergatan 20

Villa
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

6 500 000 kr

195 m²

8 rum

253 m² tomt

En av de mest kända och anrika fastigheterna i stadens centrum, har genomgått en totalrenovering och innehåller idag två exklusiva bostäder. Detta öppnar upp för möjligheten att hyra ut den ena och låta den finansiera din egen bostad. Båda bostäderna är generösa till ytan. Golven är rustika och det finns även friliggande takbjälkar som sätter sin prägel på fastigheten. På den stenlagda och insynskyddade innergården finns det gått om plats för både matgrupp och loungemöbelmang och pergolan och nyuppsatt väggmarkisen ger ett skyddande "tak" till måltiderna och långa sköna kvällar utomhus!

  • Plus
Åkergränd 3, Tommarp, Simrishamns kommun

Åkergränd 3

Villa
Tommarp, Simrishamns kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

1 995 000 kr

140 m²

6 rum

781 m² tomt

Tommarp ligger i en charmig byatmosfär på Österlen med 1000 års historia. I byn finns det stora företag som bygghandel-JHL, Skånefrö, livsmedelsbutik som är öppet 5 - 23 alla dagar, veterinäre och busshållplats. Ca 5 minuter med bil når du tågstation, dagis, skolan, bageri, äldreomsorg, ICA och affärer. Inom 10 minuter når du Österlens centrum Simrishamn. Nu finns det ett två vånings familjehus med garage och uppvuxen trädgård som är tillgängligt. Huset byggdes 2005 med betongtakpannor och trädfasad, huset ligger på ett lugnt och avskilt läge i Tommarp. Det finns tre sovrum, med möjlighet till fem. ett sort kök, två helkaklade badrum, öppen spis, ett kontorsrum med indraget fiber, en tvättstuga, ett ljust uterum på träddäck och möjlighet för din egen design och handverkande att slutföra vindsvåning.

Mossby 1113, Skivarp, Skurups kommun

Mossby 1113

Villa
Skivarp, Skurups kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad

3 800 000 kr

105 m²

5 rum

1 020 m² tomt

Vacker och välskött stenvilla från 40 talet som moderniserats i en tilltalande stil, trädgården bjuder på trevliga uteplatser med fin utsikt över böjligt landskap, utsikt över golfhålet 11 på Abbekås golfklubb och ca 1 km till mossbystrand och bad. För den kreative finns även ett bra garage och ateljebyggnad om 50 kvm, Köpeskilling är nedsatt med 200 000:-

  • Plus

Visar alla 4