Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Svensk Fastighetsförmedling Ystad

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun, bild 2
Södrevångsvägen 76, Ystad, Ystads kommun, bild 3

Södrevångsvägen 76

Villa
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
5 995 000 kr
150 + 80 m²
5 rum
3 102 m² tomt

Drömmer du om att kombinera fritidsboende med en stabil inkomstkälla? Då är denna charmiga vinkelgård på Söderlen din chans! Med en imponerande tomt och utsikt över havet, erbjuder fastigheten både ett fantastiskt boende och en betydande investeringsmöjlighet. Här kan du skapa ditt drömboende samtidigt som du hyr ut till semesterfirare, golfentusiaster eller familjer som söker ett idylliskt tillhåll nära Ystad och Malmö. Fastigheten rymmer upp till 10 sängplatser för uthyrning och har redan en stark potential som inkomstkälla, perfekt för dig som vill kombinera ett sommarboende med låga driftskostnader. Innergården skapar en lugn och rogivande atmosfär där du och dina hyresgäster kan njuta av stillheten och de fantastiska vyerna. Samtidigt finns här utrymme att sätta din egen prägel – vissa ytskikt återstår att färdigställas, vilket ger dig möjligheten att skräddarsy huset precis efter din egen smak och vision. Detta är inte bara en bostad, utan en blank duk för dig att skapa en perfekt kombination av fritidsboende och lönsam investering. Med närheten till kustens naturupplevelser, golfbanor och stadsliv, är detta en unik möjlighet för den som vill ha det bästa av båda världar. Låt denna vinkelgård bli ditt nästa projekt, där du kan kombinera eget boende med inkomstbringande uthyrning. Missar du inte chansen att äga en pärla på Söderlen – här finns allt du behöver för att förverkliga dina drömmar om ett naturnära liv med extra förtjänstmöjligheter.

  • Premium
Skivarp 1750, Skivarp, Skurups kommun
  • Budgivning med BankID pågår

Skivarp 1750

Gård/Skog
Skivarp, Skurups kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
2 675 000 kr
130 m²
6 rum
1 684 m² tomt

Charmig och välskött gård med bostad på 130 kvm, perfekt för dig som söker en idyllisk livsstil. Här finns stall, loge, verkstad och ett stort växthus för hobbyodlaren. Uteplatsen på trädäck i söderläge, med ett lyxigt utespa, erbjuder rofyllda stunder och fantastisk utsikt över böljande åkerlandskap. Gården ligger endast 200 meter söder om byn Skivarp, där skola och livsmedelsaffär finns på nära håll. Upplev den perfekta kombinationen av lantligt lugn och närhet till bekvämligheter!

  • Plus
  • Uteplats
Lilla Tvärvägen 4, Ystad, Ystads kommun

Lilla Tvärvägen 4

Villa
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 495 000 kr
132 + 50 m²
5 rum
737 m² tomt

Välkommen till en sann pärla i Källesjö, Ystads idylliska utkant! Denna charmiga vita skånelänga erbjuder rustika detaljer såsom synliga takbjälkar och en vacker kakelugn, vilket ger hemmet en unik kombination av stil och känsla. Njut av en insynsskyddad trädgård som inbjuder till avkoppling och odling, med ljuvlig kvällssol som pricken över i:et. Upplev stillheten och det genuina Skåne på bästa sätt i detta vackra hem. Här finner du en harmonisk tillvaro, där det rustika möter det moderna, och där varje dag kan avslutas med en fantastisk solnedgång!

  • Plus
Kyrkogårdsgatan 25B, Ystad, Ystads kommun

Kyrkogårdsgatan 25B

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
795 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 112 kr/mån
19 875 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1:a om 40 kvm mitt i hjärtat av Ystad! Kök och balkong ger trivsel och praktiskt boende. En magnifik utsikt över Norra promenaden följer med varje öppning. Fastigheten, en vacker Q-märkt byggnad från 1944, bär på historiens vingslag och finess. Här möts du av tidstypiska attribut, skapade med omsorg och kärlek. Ett unikt tillfälle att äga en del av Ystads kulturarv och skapa ditt eget kapitel i denna tidlösa historia. Välkommen hem till ett boende där charm och bekvämlighet förenas på bästa sätt!

  • Balkong
Kastanjegatan 7, Löderup, Ystads kommun

Kastanjegatan 7

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
2 295 000 kr
160 m²
7 rum
966 m² tomt

Upptäck potentialen i denna charmiga bostad i det eftertraktade villaområdet i Löderup på vackra Österlen! Denna hemtrevliga villa erbjuder en fantastisk möjlighet att skapa ditt drömhem i ett barnvänligt område, bara en kort bilresa från Östersjöns glittrande vatten. Med närhet till skolan blir det lätt för barnen att pendla till och från skolan, vilket gör det till ett perfekt val för familjer. Även om bostaden har ett visst renoveringsbehov, är dess potential oslagbar. Med lite kreativitet och handarbete kan du förvandla detta hus till en pärla som passar perfekt för ditt familjeliv. Tänk dig att skapa ett modernt kök där du kan laga familjemiddagar medan ni planerar era äventyr vid havet. Eller kanske förvandla trädgården till en lekplats där barnen kan utforska och leka fritt. Detta hem erbjuder gott om utrymme för hela familjen att växa och trivas. Med flera sovrum och generösa gemensamma utrymmen finns det gott om plats för både avkoppling och samvaro. Och den lugna atmosfären i området ger en fridfull oas där ni kan skapa minnen som varar livet ut. Löderup och dess omgivningar har så mycket att erbjuda. Från hisnande stränder till vandringsleder och lokala sevärdheter, finns det alltid något nytt att upptäcka och utforska. Och med havet så nära, kan du se fram emot långa dagar med sol, sand och skratt med familjen. Sammanfattningsvis, denna bostad i Löderup är inte bara ett hus - det är en möjlighet att skapa ditt drömboende på Österlen. Ta chansen att förvandla detta hem till ert eget personliga paradis - kontakta oss idag för att boka en visning och låt fantasin flöda!

  • Plus
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Östra Kustvägen 1131-4

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 600 000 kr
117 + 39 m²
3 rum
2 662 m² tomt

Stig in i modern lyx och komfort i denna energieffektiva 1-plansvilla på Österlen. Det imponerande dubbelgaraget hälsar dig välkommen till ett hem där smakfull design möter praktisk elegans. Den generösa trädgården omfamnar en egen skogsdunge, skapande en naturlig oas intill Hammars backar och kusten. Här förenas det bästa av stil och funktionalitet för en avslappnad och samtidigt sofistikerad livsstil. Upplev harmonin och fördelarna med att bo på en plats där modernitet möter naturens skönhet. Välkommen till ditt drömhem på Österlen!

  • Premium
Eneborgsvägen 452-20, Ystad, Ystads kommun

Eneborgsvägen 452-20

Gård/Skog
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 750 000 kr
128 + 40 m²
6 rum
3 536 m² tomt

Upplev den perfekta lantliga tillflyktsorten i Högestads Godsområde! Vår charmiga skånegård erbjuder enastående charm och ett sällsynt naturskönt läge nära Fyledalens natur- och strövområden. Med nyligen renoverad mangårdsbyggnad, komplett med stall, loge och dubbelgarage, kombinerar vi modern komfort med historisk karaktär. Perfekt för avkoppling och harmoni med naturen. Välkommen till en oas av frid och skönhet!

  • Plus

Visar alla 7