Mäklare Joakim Persson

Joakim Persson

Om mig

"Business as usual" är tanken jag vaknar upp med på morgonen! Ingen utmaning är för stor eller för liten. Arbetet som mäklare innebär att förverkliga drömmar - människors drömmar om en bättre tillvaro. Större bostad, mindre bostad, nyare hem, sommarbostad eller första lyan. Oavsett om du vill köpa, sälja eller både och, så tar jag mig an uppdraget på största allvar, så att du kan känna dig trygg genom hela processen.

Mäklarens försäljning på Hemnet
Spjutgatan 3, Tomelilla, Tomelilla kommun

Spjutgatan 3

Villa
Tomelilla, Tomelilla kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
2 100 000 kr
119 + 36 m²
4 rum
600 m² tomt

Enplansvilla med bekväm och tilltalande planlösning med stora rum, vardagsrum om 40 kvm som kan naturligt delas av till det 3:dje sovrummet, isolerat uterum om 35 kvm. Garaget och förrådsdelen är fint integrerat med bostadsdelen, bekvämare än så här blir det inte, Välkomna!

  • Plus
Rosengången 23, Surbrunnen, Ystads kommun

Rosengången 23

Fritidshus
Surbrunnen, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
980 000 kr
2 rum
370 m² tomt

Upptäck drömlivet i denna söderlägesoas! Kolonilott med förtrollande trädgård och nyrenoverad vinterbonad stuga. Modern design och smart planlösning skapar en harmonisk atmosfär. Upplev lugnet och njut av solens strålar året om. Din plats för avkoppling och odling! Krav finns att ny ägare är mantalsskriven i Ystad kommun!

  • Uteplats
Kyrkogårdsgatan 25B, Ystad, Ystads kommun

Kyrkogårdsgatan 25B

Lägenhet
Ystad, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
845 000 kr
40 m²
1 rum
vån 3/3
3 112 kr/mån
21 125 kr/m²

Välkommen till denna charmiga och välplanerade 1:a om 40 kvm mitt i hjärtat av Ystad! Kök och balkong ger trivsel och praktiskt boende. En magnifik utsikt över Norra promenaden följer med varje öppning. Fastigheten, en vacker Q-märkt byggnad från 1944, bär på historiens vingslag och finess. Här möts du av tidstypiska attribut, skapade med omsorg och kärlek. Ett unikt tillfälle att äga en del av Ystads kulturarv och skapa ditt eget kapitel i denna tidlösa historia. Välkommen hem till ett boende där charm och bekvämlighet förenas på bästa sätt!

  • Balkong
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun, bild 2
Östra Kustvägen 1131-4, Löderup, Ystads kommun, bild 3

Östra Kustvägen 1131-4

Villa
Löderup, Ystads kommun
Svensk Fastighetsförmedling Ystad
3 950 000 kr
117 + 39 m²
3 rum
2 662 m² tomt

Stig in i modern lyx och komfort i denna energieffektiva 1-plansvilla på Österlen. Det imponerande dubbelgaraget hälsar dig välkommen till ett hem där smakfull design möter praktisk elegans. Den generösa trädgården omfamnar en egen skogsdunge, skapande en naturlig oas intill Hammars backar och kusten. Här förenas det bästa av stil och funktionalitet för en avslappnad och samtidigt sofistikerad livsstil. Upplev harmonin och fördelarna med att bo på en plats där modernitet möter naturens skönhet. Välkommen till ditt drömhem på Österlen!

  • Premium

Visar alla 4