Nyproduktion

Lidvägen 28

Svinninge, Österåker Se på karta

5 850 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
149 m²
Tomtarea
733 m²
Nyproduktion

I fantastiskt läge i ett nyetablerat område med fina grönområden och skog kan du välja tomt och vilken husmodell som passar er från Myresjökatalogen. Förutsättning för detta är att husmodellen passar för tomten. Husen håller hög standard och har stora valmöjligheter.

Här har ni möjlighet att njuta av hav och grönskande omgivningar på en lugn lokalgata med belysning.
Nära blivande skola, affär och kommunikationer via buss. Husen ligger i ett öppet och soligt läge.

Bilderna är endast illustrationer och förslag som kan passa respektive tomt. För närmare information samt val av hus kontaktas Myresjöhus.

Hur fungerar det att köpa tomt och bygga hus?

Välj en tomt utifrån era behov samt läge som ni tycker om. Om ni åker ut själva och titta på tomterna så är respektive tomt markerad med en bokstav. Bokstäverna finner du bland "Dokument" (klicka på "visa info" nedan) och heter "Prislista Valsättra" där du även ser tomtstorlek samt förslag på hus som kan passa just den tomten.

När ni hittat 1-2 tomter kontaktar ni Myresjöhus och diskuterar vilket hus som passar er samt den tomt ni valt. Offerten kommer att omfatta en totalentreprenad innehållande byggnation av hus samt grovplanerad tomt.

Köpekontrakt tecknas på tomten. I samband med att köpekontrakt tecknas erlägges handpenningen på 10 % av tomtpriset.

När Köpekontrakt på tomten är klart tecknas ett entreprenadavtal med Myresjöhus. Myresjöhus sammanställer bygglovshandlingar som skickas till kommunen.

När bygglovet är klart är det dags att tillträda tomten, dvs lagfarten förs över på er som ägare för att byggnation kan påbörjas. I samband med tillträdet regleras slutbetalningen av tomten.

Nu börjar bygget med ert nya hus. Ett tips är att åka ut och fota under byggnationen för att följa byggprocessen.

När byggnationen är igång så kommer ni få ett preliminärt inflyttningsdatum från entreprenören. Då är det hög tid att börja planera för ert nuvarande boende och då rekommenderar vi SkandiaMäklarnas tjänst REDO,
(www.skandiamaklarna.se/tjanster/redo ). Här hjälper mäklaren er att förbereda bostaden för en försäljning. Allt från vad man ska tänka på inför fotografering till hur visningen går till. På så sätt kommer er flytt och försäljning gå smidigt till och ni är förbereda inför flytten till ert nya hus.

På tillträdesdagen är det dags för dig att få nycklarna till din nya bostad. Innan du kan kvittera ut dina nycklar ska den slutgiltiga betalningen av köpeskillingen kunna verifieras.

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Vaxholm/Österåker

Kontakt

Visningstider

  • 15
    nov
    Sön 15 nov kl. 11:30–12:30
    Öppen visning - välkommen!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.