Mäklare Simon Palmqvist

Simon Palmqvist

Om mig

En stor passion i livet är att göra affärer. Med ett aktivt yrkesliv har jag gjort affärer på olika nivåer och sedan 2016 driver jag SkandiaMäklarna i Österåker/Vaxholm samt sedan 2020 äger jag Täbykontoret. Att få hjälpa människor att göra sin kanske livs största affär är något jag brinner för. Kreativitet, passion och noggrannhet är några av mina ledord vilket mynnar ut i en affärsrelation som andas kvalitet rakt igenom. Uppväxt i Täby samt bott i Österåker sedan 1998, ger god lokalkännedom!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Seglarvägen 16, Svinninge, Österåkers kommun
Seglarvägen 16, Svinninge, Österåkers kommun, bild 2
Seglarvägen 16, Svinninge, Österåkers kommun, bild 3

Seglarvägen 16

Villa
Svinninge, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
10 900 000 kr
250 m²
9 rum
2 026 m² tomt

I härliga Svinninge erbjuds du nu att förvärva denna magnifika arkitekt ritade villa uppförd 2004. Stor och rymlig tomt omsvept med gärdesgård med flera förrådsbyggnader samt garage med carport. Solceller på taket bidrar till både lägre förbrukning och möjlighet att sälja överskottsenergin tillbaka till nätoperatören. Huset består av två plan och med sina 250 kvm inrymmer det hela 7 sovrum, två allrum samt tre WC! På entréplanet välkomnas du av en stor, representativ hall med marmorgolv. Här kan du ta emot stora sällskap utan att det blir trångt. Direkt in till höger finns ett sovrum med säkerhetsdörr som idag används som kontor. Från hallen når du även husets första WC med dusch. Genom praktiska skjutdörrar når du husets medelpunkt där allt händer! I en öppen planlösning ligger vardagsrummet, matplatsen i runt burspråk samt det stora praktiska köket med marmorgolv och en enorm köksö med både en stor induktionshäll och en gasolspis. Den designade fläktkåpan (med motor på taket) ovan för den granit beklädda köksön borgar för att luften hålls fri från matos. Vägg-i-vägg med köket finns även en stor tvätt med grovingång. På andra sidan vardagsrummet finns ännu ett sovrum. Övre plan är den lite mer privata delen med ett allrum som idag använda som TV rum, ett WC med dusch samt fyra sovrum som har två fönster vardera samt ett Master Bedroom som är som en egen oas i sitt egna hus. En-suite badrum med bastu, egen balkong i söderläge och stor Walk-In-Closet. Stor trädgård med fina fruktträd och flertalet förrådsbyggnader såsom en vinterbonad friggebod med el och värme, kallförråd med el indraget, växthus med el indraget, liten lekstuga samt Varmgarage, med laddbox och flera eluttag, ca 30 kvm, varm- och kallvatten, elektrisk garageport, förvaringsutrymme på övervåning samt tillhörande carport bredvid. Området är ett lugnt villaområde med närhet till egen båtplats i SHEF (Svinninge Hamns Ekonomiska Förening), badstrand samt naturstigar som sköts om av Svinninge Samhällsförening.

  • Premium
  • Balkong
  • Uteplats
Enoc Åkerströms väg 9, Skärgårdsstad Östra, Österåkers kommun

Enoc Åkerströms väg 9

Villa
Skärgårdsstad Östra, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
4 995 000 kr
153 m²
4 rum
1 376 m² tomt

På Enoc Åkerströms Väg 9 bor du på en lugn återvändsgata nära både naturen och busshållplatsen. På gångavstånd når du den inbjudande hamnen där du kan hyra eller köpa en båtplats. Cykelavstånd till Skärgårdsstad havsbad och flera klippbad. Det finns tennisplaner, fotbollsplaner och en aktiv idrottsförening på kort avstånd från fastigheten. När du kommer in i den tillbyggda entrén så finns det gott om plats för både förvaring som avhängning av ytterkläder. Därefter öppnar huset upp sig med ett stort vardagsrum och en majestätisk murad spis. Vardagsrummet är väl tilltaget och inbjuder till att möblera på lite olika sätt och här finns även möjligheten att sätta upp ett par väggar om man önskar ett sovrum till. I direkt anslutning till vardagsrummet ligger köket med utgång till altanen. Köket har flera avlastningsytor och skåp samt en vedspis. I anslutning till köket finns det gott om plats för ett större matbord. På motsatt sida om köket finns WC/dusch och bastu samt en rejäl tvätt. Övre plan består av en övre hall/allrum samt tre sovrum varav det största sovrummet har utgång till balkong. Här finns även ett badrum med dusch, WC samt en dubbelkommod. Trädgården är mestadels naturtomt med fleratalet platser för odlingslådor. I Carporten finns även ett förråd samt laddbox för elbil. Skärgårdsstad består av fristående villor i skärgårdsnära miljö och är beläget ca 10 min norr om Åkersberga. Närheten till skärgården och den stora hamnen är en av de många faktorer som gör Skärgårdsstad så populärt. Det finns flera förskolor i Östra Skärgårdsstad samt Skärgårdsstadsskolan med F-9 och tillhörande väl tilltagna idrottshall. Flertalet föreningar inbjuder till aktiviteter såsom Skärgårdsstads "surfing, jollesegling, skrinnar & fiskevårdsklubb", "Segelsällskapet", "Idrottsförening", "Jakt & Viltvårdsförening". Samtidigt så ingår man i en av Sveriges största samfälligheter.

  • Balkong
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Vitmossevägen 8, Skirhult / Skeppsbol, Österåkers kommun

Vitmossevägen 8

Fritidshus
Skirhult / Skeppsbol, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
2 495 000 kr
50 m²
2 rum
3 322 m² tomt

Välkommen till Vitmossevägen 8, ett charmigt fritidshus på 50 kvm beläget i ett lugnt och naturskönt fritidshusområde. Här erbjuds en perfekt tillflyktsort för dig som söker ro och avkoppling, bara ett stenkast från sjön Skiren, idealisk för sommarens alla bad. Huset är tillbyggd och har en enkel öppen planlösning med ljusa och inbjudande ytor. Det rymliga vardagsrummet är hjärtat av huset med fina vinklar i taket och utsikt mot skogen. Här finns gott om plats för både soffgrupp och matplats, vilket skapar en trivsam miljö för umgänge med familj och vänner. Det mysiga sovrummet erbjuder en fridfull sovplats med plats för dubbelsäng och förvaringsmöbler. Fin fondvägg gjort av trädstammar ger en känsla av att man bor i naturen. Det funktionella köket är utrustat med moderna bekvämligheter och erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här kan du enkelt tillaga allt från snabba frukostar till härliga middagar efter en dag vid sjön. Utöver huvudbyggnaden finns även två gästhus, perfekta för besökande vänner eller familjemedlemmar. Dessa gästhus är väl underhållna och har vitmålade väggar, trägolv och el indraget. I snickarboden finns en förbränningstoalett samt för de kallare dagarna även en infravärme. Utomhus finns även en dusch under tak för en uppfriskande stund efter en dag vid sjön. Stor altan med naturskön omgivning! En av husets absoluta höjdpunkter är den generösa altanen, som sträcker sig längs husets ena kortsida och långsida. Här kan du njuta av långa, lata sommardagar i solen eller avkopplande kvällar med grillmiddagar och gott sällskap. Altanen blir en naturlig förlängning av vardagsrummet och erbjuder en härlig plats för både avkoppling och sociala aktiviteter. Generösa tomt, med en yta på 3322 kvadratmeter. Vitmossevägen 8 ligger i ett fridfullt fritidshusområde omgiven av vacker skog och grönska. Här kan du njuta av långa promenader, bärplockning och naturupplevelser direkt utanför dörren. Sjön Skiren, som ligger inom kort gångavstånd, bjuder på fantastiska badmöjligheter som svalkar under varma sommardagar.

  • Plus
  • Uteplats
Myntbacken 17, Täljöviken, Österåkers kommun

Myntbacken 17

Lägenhet
Täljöviken, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
3 100 000 kr
77 m²
3 rum
vån 1/4
6 335 kr/mån
40 260 kr/m²

Välkommen hem till denna välplanerade marklägenhet med tre rum varav två sovrum. Direkt när du kommer in i hallen känner du att i denna lägenhet sitter nyproduktionskänslan kvar. Med bara ett år på nacken så är denna lägenhet i toppskick. Entrén/hallen inrymmer plats för avhängning av ytterkläder samt en hel garderobsvägg för ytterligare förvaring. Lägenhetens första sovrum är väl tilltaget och här får du plats med en dubbelsäng. Det andra sovrummet är något mindre men har en garderobsvägg med skjutdörrar. Vardagsrum i öppen planlösning med kök och matplats samt utgång till den inglasade uteplatsen. Badrum med duschhörna samt tvätt och torktumlare. BRF Gullklövern består av tre hus med totalt 58 lägenheter på Myntbacken i Täljöviken. På gångavstånd finns det lekpark, brygga, strövområden samt Svinninge Marina om du vill lägga din båt i närheten.

  • Plus
  • Uteplats
  • Hiss

Visar alla 4