Mäklare Simon Palmqvist

Simon Palmqvist

Om mig

En stor passion i livet är att göra affärer. Med ett aktivt yrkesliv har jag gjort affärer på olika nivåer och sedan 2016 driver jag SkandiaMäklarna i Österåker/Vaxholm samt sedan 2020 äger jag Täbykontoret. Att få hjälpa människor att göra sin kanske livs största affär är något jag brinner för. Kreativitet, passion och noggrannhet är några av mina ledord vilket mynnar ut i en affärsrelation som andas kvalitet rakt igenom. Uppväxt i Täby samt bott i Österåker sedan 1998, ger god lokalkännedom!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Husby gränd 5, Hagbyhöjden, Österåkers kommun

Husby gränd 5

Villa
Hagbyhöjden, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
5 695 000 kr
129 + 8 m²
6 rum
377 m² tomt

Välkommen hem! Det är känslan man får när man kliver in genom den blå dörren till denna trevliga villa i Hagbyhöjden. Huset är uppförd 2005 och har en optimal planlösning med hela 5 sovrum varav ett av sovrum enkelt kan tas bort för att göra plats för ett större vardagsrum. Entréplan präglas av umgänges utrymmen samt ett härligt kök med utgång till frukostbalkongen. Vardagsrummet är idag avdelat för att få in femte sovrummet/kontoret och inrymmer både plats för soffarrangemang, en mysig braskamin från Contura samt utgång till ett vinterbonat uterum där du kan sitta året om. Tvättstuga med egen ingång bredvid entrén. Övre plan med 4 sovrum samt ett badrum med hörnbadkar.

 • Plus
 • Uteplats
Spjutvägen 18B, Margretelund/Söra, Österåkers kommun

Spjutvägen 18B

Tomt
Margretelund/Söra, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
3 295 000 kr
807 m² tomt

Möjlighet att köpa en skafttomt mot allmän skog i ett etablerat område med möjlighet att bygga ett stort hus på lugn återvändsgata i populärt område. Badrocksavstånd till badet i Sätterfjärden samt bryggor i närheten. En kort bit från tomten finns Margretelunds Centrum med ICA favoriten, vårdcentral, apotek, restauranger och det finns fina strövområden i området. Ca 12 min gångväg till närmsta tågstation, Tunagård, för vidare resa till Östra station med Roslagsbanan. Byggmöjligheterna är bra då detaljplanen medger en bruttorarea om 225 kvm och två våningar, (se detaljplan för mer info). Området ligger fint och tomten är på en återvändsgata med minimal trafik, perfekt för barnfamiljen. Väg servitut (förmån) finns över Söra 1:782, (se bild från aktbilagan KA1) Enligt detaljplan får man bygga (se detaljplanen i sin helhet under dokument); B fril II; Bostad, Friliggande hus, Högsta antal våningar 2, max takfotshöjd 6,5 m, garage och gårdsbyggnader max takfotshöjd 2,7 m. e1 225; största bruttoarea om 225 kvm inkl garage och uthus varav garage 50 kvm. e2 800; minsta tomtstorlek i kvm v1; Vind får ej inredas. p1; Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 m från tomtgräns. p2; Garage och gårdsbyggnader skall placeras minst 2,0 m från gräns mot granntomt. Reservation för ev felskrivning, detaljplanen är den som gäller. Anslutningsavgift av V/A samt el tillkommer. Kontakt finns med flertalet hustillverkare om så önskas.

 • Plus
Åkersbergavägen 26B, Tuna/Österskär, Österåkers kommun
Åkersbergavägen 26B, Tuna/Österskär, Österåkers kommun, bild 2
Åkersbergavägen 26B, Tuna/Österskär, Österåkers kommun, bild 3

Åkersbergavägen 26B

Villa
Tuna/Österskär, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
10 995 000 kr
190 + 55 m²
6 rum
802 m² tomt

Denna magnifika, moderna villa utstrålar stil och elegans i varje detalj. Med en totalyta på hela 245 kvm (190 kvm + 55 kvm), erbjuder detta hus gott om utrymme för hela familjen. Det första du möts av är den imponerande representativa välkomnande entrén med exklusivt marmorerat klinkergolv. Entréplanet bjuder på två sovrum, bägge med egen ingång. WC med dusch, tvätt och teknikrum samt ett stort härligt biorum/sällskapsrum. Genom den italienska stentrappan når du övre plan och här möts du av huset samlingspunkt. Med en takhöjd om ca 5 meter och takfönster som ger extra ljusinsläpp är det lätt att förstå att detta hus inte är som alla andra hus. Köket och vardagsrummet är hjärtat i denna underbara villa, och det är inte svårt att förstå varför. 2021 installerades det nya köket från Nordiska Kök, känt för sin design och kvalitet. Köket är i sober skogsgrön färg och är utrustat med toppmoderna vitvaror från både SMEG och Miele, vilket gör matlagningen till en ren fröjd. Integrerat med övriga sällskapsytorna och den enorma takhöjden med hela 5 meter till nock skapas en känsla av rymd och ljus, och de strategiskt placerade takfönstren släpper in ett otroligt naturligt ljus som lyser upp hela rummet. Läget på Åkersbergavägen 26 b är helt perfekt. Härifrån är det gångavstånd till både Roslagsbanan och Åkersberga centrum, vilket gör det enkelt och bekvämt att ta sig till stadens nöjen och bekvämligheter. För de sportintresserade finns även Åkersberga IP och Österåker Tennisklubb inom bekvämt gångavstånd. Båtplatser finns i TBK´s regi både i den stora hamnen och längs Generalsvägenn stickvägar. Så missa inte chansen att bli ägare till denna representativa villa. Här finns alla förutsättningar för ett drömliv med generösa ytor, modern design och en plats där både avkoppling och aktivitet kan upplevas. Kontakta mig idag för att boka in en privat visning och upptäck allt detta fantastiska hem har att erbjuda!

 • Premium
 • Uteplats
Sofieberg 11, Bammarboda, Österåkers kommun
 • Budgivning med BankID pågår
Sofieberg 11, Bammarboda, Österåkers kommun, bild 2
Sofieberg 11, Bammarboda, Österåkers kommun, bild 3

Sofieberg 11

Villa
Bammarboda, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
7 995 000 kr
122 m²
6 rum
2 574 m² tomt

På den perfekta platsen, med en idyllisk sjöutsikt över Kvarnsjön, ligger denna topprenoverade enplansvilla i Sofieberg nära Bammarboda. Med egen brygga där du kan njuta av solen och samtidigt svalka dina fötter i vattnet, får du en unik möjlighet att uppleva naturens skönhet på nära håll. Villan ligger på en ogenerad tomt med ett stort garage samt carport på vardera sida som ger gott om plats för både fordon och verktyg. Intill detta ligger ett Attefallshus som kan användas som uthyrningsboende eller för generationsboende, vilket ger utmärkta möjligheter för både extra inkomst och flexibilitet i boende. Bergvärme samt vattenburen golvvärme med fiskbensmönstrad parkett bådar gott för både fötter och själ. Den öppna spisen sätter pricken över i:et i vardagsrummet med öppet till nock och den bedårande utsikten. När du kliver ur bilen på den stenlagda infarten möts du av en härlig naturtomt som bjuder in till frisk luft och avkoppling. Här kan du vandra längs stigar och upptäcka allt vad naturen har att erbjuda. Huset inrymmer totalt tre sovrum varav ett med Walk-in-closet samt ett stort härligt kök från Marbodal med en fantastisk köksö och bänkskivor i kvartskomposit. Vardagsrummet med kamin i ena hörnet och öppet till nock ger en behaglig känsla av "mys". I anknytning till vardagsrummet kommer du ut i en levande tavla! Utsikten och känslan när man sätter sig vid matbordet är ett lugn som är svårslaget. Vidare finns två badrum varav ett med badkar på tassar och det andra med dusch och tvätt och torktumlare från Miele. En kort bilfärd bort (ca 10-15 minuter) kommer du till Åkersberga C, där du hittar alla bekvämligheter, butiker och restauranger. För dem som föredrar kollektivtrafik finns det även möjlighet att promenera till bussen, vilket gör det enkelt att ta sig till t ex Åkersberga station för vidare färd mot stan eller Universitetet. För dig som drömmer om att bo i en fantastiskt vacker miljö med sjöutsikt och närhet till både bekvämligheter och natur, är den här enplansvillan i Sofieberg det perfekta valet.

 • Premium
 • Uteplats
Hagmarksvägen 12, Fredsborg, Österåkers kommun
 • Budgivning pågår

Hagmarksvägen 12

Villa
Fredsborg, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
7 495 000 kr
144 m²
6 rum
601 m² tomt

Perfekta villan för barnfamiljen med en inhägnad tomt med ett kreativt och snyggt staket samt fin tät Tuijahäck som ger bra insynsskydd. Lugn återvändsgata i Fredsborg med närhet till både Roslagsbanan, bussar, förskolor, skolor och affärer. Fin stenlagd infart med tillhörande carport och förråd. Entréplan bjuder på en hall med översyn över både kök och vardagsrum. Direkt till vänster ligger tvättstugan med tillhörande groventré för att ta in smutsiga små-fötter eller fyrfotingar. Vägg-i-vägg finns ett WC/Duschrum. Vardagsrum och kök integrerar med varandra på ett naturligt sätt och en matplats i köksdelen som är perfekt för vardagens bestyr samt en plats för matbord på andra sidan köket för lite finare middagar. Från vardagsrummet kommer man ut på den väl tilltagna altanen och den terrasserade tomten som omgärdas av ett sobert svart staket som smälter in i naturen på ett behagligt sätt. Övre plan med totalt fyra sovrum, där ett av sovrummen har en Walk-In-Closet med Elfa inredning, ett badrum samt ett allrum Villan är byggd 2018 vilket innebär att den är undantagen för fastighetsskatt fram till 2033. Välkommen att kontakta Simon Palmqvist för mer information, 073-595 08 31, [email protected]

 • Uteplats
Spjutvägen 18A, Margretelund/Söra, Österåkers kommun
 • Budgivning pågår

Spjutvägen 18A

Tomt
Margretelund/Söra, Österåkers kommun
SkandiaMäklarna Österåker/Vaxholm
2 995 000 kr
808 m² tomt

Här finns en unik chans att köpa en av de sista tomterna i ett etablerat område med möjlighet att bygga ett stort hus på lugn återvändsgata i populärt område. Badrocksavstånd till badet i Sätterfjärden samt bryggor i närheten. En kort bit från tomten finns Margretelunds Centrum med ICA favoriten, vårdcentral, apotek, restauranger och det finns fina strövområden i området. Ca 12 min gångväg till närmsta tågstation, Tunagård, för vidare resa till Östra station med Roslagsbanan. Byggmöjligheterna är bra då detaljplanen medger en bruttorarea om 225 kvm och två våningar, (se detaljplan för mer info). Området ligger fint och tomten är på en återvändsgata med minimal trafik, perfekt för barnfamiljen. Tomten belastas av ett vägservitut till Söra 1:114 (se bild från aktbilagan KA1) Enligt detaljplan får man bygga (se detaljplanen i sin helhet under dokument); B fril II; Bostad, Friliggande hus, Högsta antal våningar 2, max takfotshöjd 6,5 m, garage och gårdsbyggnader max takfotshöjd 2,7 m. e1 225; största bruttoarea om 225 kvm inkl garage och uthus varav garage 50 kvm. e2 800; minsta tomtstorlek i kvm v1; Vind får ej inredas. p1; Huvudbyggnad skall placeras minst 4,5 m från tomtgräns. p2; Garage och gårdsbyggnader skall placeras minst 2,0 m från gräns mot granntomt. Reservation för ev felskrivning, detaljplanen är den som gäller. Anslutningsavgift av V/A samt el tillkommer. Kontakt finns med flertalet hustillverkare om så önskas.

Kopparvägen 196, Skarpäng, Täby kommun
 • Budgivning pågår
 • Sön 3 mar

Kopparvägen 196

Radhus
Skarpäng, Täby kommun
SkandiaMäklarna Täby
5 595 000 kr
113 m²
4 rum
150 m² tomt

*** Acceptpris 5 595 000 kr *** Välkommen hem till detta inbjudande ljusa radhus med närhet till både skolor, förskolor och naturen. Praktiskt planerat med idag tre sovrum på övre plan och entréplan med ljust vitt kök och stort vardagsrum i vinkel för umgänge. Möjlighet att enkelt sätta upp en vägg i vardagsrummet om man är i behov av ytterligare ett sovrum. Redan när du kommer in i entrén så öppnar huset upp sig med sina ljusa färger och man känner sig välkommen. Praktisk klinker i entrén och ett stort kök direkt till vänster med plats för matbord. Det stora vardagsrummet skapar både plats för soffgrupp som matsalsmöbel och härifrån kommer du ut på den härliga altanen i västerläge med eftermiddagssol samt en behaglig kvällssol mellan träden. Övre plan erbjuder tre sovrum och ett renoverat badrum (2017) samt en klädkammare/förråd. Huset ligger i ett lugnt område, som är mycket barnvänligt, på en återvändsgata nära en lekpark. Gångavstånd till flera förskolor och grundskolor. Här bor man med närhet till både bad och natur. Gillar man motion och friluftsliv har man bara några minuter till fina motionsspår runt Mörtsjön. I närområdet ligger Rösjö centrum med ICA Rösjöhallen, frisör, restaurang och pizzeria. Ca 3 km till välkända Westfield Täby Centrum

 • Plus
 • Uteplats

Visar alla 7