Biskopsgränd 6

Täby kyrkby, Täby kommun Se på karta

11 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
840 m²
Byggår
1999
Driftkostnad
27 648 kr/år

I barnvänliga, populära villaområdet Byle på en lugn gata och med pedantskött, plan trädgårdstomt finner du denna vackra herrgårdsliknande villa i 2 plan. Huvudentrén leder in i rymlig hall med takhöjd upp till nock, stora vackra fönster vilket ger mycket ljusinsläpp. Till vänster i hall finns skjutdörrsgarderob för praktisk förvaring, sovrum som idag nyttjas som arbetsrum, rakt fram finner ni ett makalöst vackert vardagsrum med ekparkett , och med plats för matsalsmöbel och soffgrupp, platsbyggd kakelugn, som ger både värme och mys. Till höger om entrén har vi kök med matplats samt gång till groventré, tvättstuga, och skafferi/förråd. Gäst-badrum finns till vänster från huvudentrén.
Det nedre planet har hela 2.70 m i takhöjd.
Från huvudentrén nås också övre plan via stilren ek trappa, övre plan har allrum, stort badrum med nytt hörnbadkar och 3 av husets sovrum samt en klädkammare/förråd. Hela huset är uppvärmt med golvvärme o, i badrummen är extra värmeslingor dragna. Huset är utrustat med Central-dammsugare och Fibernätverk/Wifi inkopplat.
Till huset finns även ett utvändigt värmeisolerat förråd om 20 kvm med PAX-garderober , och ett rymligt bil-cykel garage som naturligtvis kan användas för förvaring och annat utrymme också. Stor lucka i taket leder till garagevinden. Garageuppfart för 6 bilar. Stor altan med gott om utrymme för socialt umgänge, ordna en stor barbecue, bädda upp några solstolar och läs en god bok. Plats för spa-bad eller pool finns också om så önskas, på altan eller tomt. Generöst med plats för barnens lek finns såklart på tomten som också pryds av flaggstång och fruktträd.

Med andra ord så kan man inte bo så mycket bättre!

Kommunikationerna är toppen med bussar direkt till Danderyds sjh och stan samt till Täby C, busshållplatsen på 2 min gångväg. Det finns flera förskolor och skolor att välja mellan. Täby kyrkby C har det mesta för vardagsbehoven och Roslagsbanan har numera dubbelspår och är ett mycket bra alternativ till de bussar som finns. Söker man natur och bad i närområdet så behöver man inte leta länge då naturen finns runt knuten och bad är möjligt i bland annat Vallentuna sjön. Idrottsföreningarna i Täby är mycket bra och en av de bästa anläggningarna är Täby IP som barnen lätt kan ta sig till när de blivit stora nog att cykla på egen hand.
Mycket fin längd skidåkning vintertid på Jarla Bankes golf upplogade träningsspår. Nära flera bra golfbanor.

Boka privatvisning med ansvarig mäklare Pernilla Darin 0733-30 90 62

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Täby

Kontakta mäklaren

Pernilla Darin

HusmanHagberg Täby
Mäklare Pernilla Darin, HusmanHagberg Täby
0733-30 90 62