Norra Storgatan 10 - FAST PRIS!

Tärnsjö, Heby kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
204 m²
Tomtarea
2 095 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
45 169 kr/år

*** FAST PRIS ***
Bostaden säljs till ett FAST PRIS, vilket innebär att den som först lägger det budet får lägenheten. Kontakta mäklaren för att boka en visning!

I vackra och natursköna Tärnsjö erbjuds nu ett sensationellt tillfälle att förvärva områdets finaste hus!

Ett storslaget, unikt och välplacerat boende i samhället Tärnsjö med ett utav områdes kanske största tomter. I detta hem lever den äldre känslan vidare i de vackra kakelugnar, spröjsade fönster och stora rum i fil. Här möts ni av slående takhöjd, elegans och tidlös charm som känns i varje vrå.

Detta hem talar för sig självt men behöver upplevas på plats för att verkligen kunna förmedla det magnifika uttryck som huset besitter. Huvudbyggnaden har en genomtänkt planlösning och en boyta på 204 kvm och består av gemytliga sällskapsrum med tilltagna sociala ytor, ett vackert kök samt upp till fyra sovrum, matrum och två allrum. Vidare finns två badrum - ett på varje plan samt tvättstuga / pannrum.

På tomten finns ett garage med diverse förrådsutrymmen samt en pool på "höjden" med ett insynsskyddat läge.
Här finner ni en stor trädgård med odlingar, blomsterrabatter, bärbuskar och många olika träd. Platsen är perfekt för personer med gröna fingrar och som älskar odling och trädgårdsarbete.

Tärnsjö är en ort som ligger några mil nordväst om Uppsala. Här bor ni i det natursköna Östa-området granne med naturreservat med vackra vandrings och cykelleder samt Daläven. På ortens finns grundskola åk 1-6 samt förskolor och fritidshem. Grundskola åk 7-9 finns i närliggande Östervåla.

På orten finner ni även livsmedelsbutik Ica , blomsteraffär, optiker, klädbutik, frisörsalong, café m.m och en mycket populär "World Tree Restaurang & Bar.

För sport/fritidsaktiviteter finns sporthall, fotbollsplan, friidrotts- och tennisbana samt även ett elupplyst motionsspår som på vintern även fungerar som skidspår.

Till- och från Tärnsjö kan du ta dig med UL-bussar.

Varmt välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Damir Bicharov

Notar
Mäklare Damir  Bicharov, Notar
0768-54 95 05
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021