Skogsgatan 10

Tingsryds kommun Se på karta

1 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
106 m²
Biarea
126 m²
Tomtarea
892 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
43 190 kr/år

På lugnt och bra läge ligger denna välvårdade och rymliga villa intill vacker lövskog och på gata med återvändsgränd.
Snabbt tillträde möjligt.

Gott om plats med bra planlösning för barnfamiljen. Gedigen och bra villa med fyra sovrum, vardagsrum, kök och badrum på entréplan. I källaren gillestuga med öppen spis, hobbyrum, tvättstuga och badrum samt förvaring. Värmepannan är från förra året.
Boarea 106 kvm är endast entréplan, källarplan är lika stort och sen tillkommer area för garage och altan.

Ombonad trädgård med flera uteplatser och en halvinglasad altan. Här kan man njuta av utelivet i både sol och skugga. Gräsmatta med robotklippare, träd, buskar och rabatter ger ett fint intryck. Delvis häck.

Två garage varav ett isolerat med asfalterad uppfart, det andra med gruslagd uppfart. Båda med el. Man kan också ställa bilar på uppfarterna.

Härligt område nära lövskog bjuder in till lek och promenader i skogen. Närhet till både Mörrumsån/Hönshyltefjorden och service.

Avstånd till:
Service ca 800 m (gångväg)
Skog ca 0 m
Sjö ca 450 m

AVSTÅND från Ryd: Tingsryd ca 23 km. Karlshamn ca 35 km. Olofström ca 25 km. Växjö ca 60 km. Ronneby/Kallinge flygplats ca 70 km.

RYD är en mindre ort med ca 1 400 invånare. Orten är omgiven av fantastisk natur och det är alltid nära till en sjö. I utkanten finns lilla men välbesökta badplatsen vid Kuppersjön. Mörrumsån som passerar Ryd öppnas upp till sjön Hönshyltefjjorden. Här kan man alltid njuta av härligt sjöliv med båtturer, bad, skridskor, fiske... Naturen runtomkring är blandad med hagmark, betande djur, gran- och lövskog.
I Ryd finns ett bra utbud av service. Juvelens förskola ligger vid Trojaskolan F-6. Idekulla skola 7-9 ligger i gamla Järnvägshotellet. Det finns en välsorterad Ica-butik, flera små specialinriktade butiker, bilservice, frisersalonger, restauranger och pizzerior. Sparbanken Eken, apotek och bibliotek, tandläkare, vårdcentral och äldreomsorg inkl boende på Solängen.

Ryd har god sammanhållning. Här finns ett stort engagemang i arbetet att hålla byn levande genom föreningar och årliga arrangemang.

Sevärdheter bl a Kyrkö Mosse Bilkyrkogård, Hembygdsstugor, Skvaltkvarnen i Siggamåla och Blidingsholmsbron.
Camping och Bed n Breakfast i Norraryd.

Läs gärna mer om Ryd på Tingsryds Kommuns hemsida: www.tingsryd.se samt www.visittingsryd.se

Läs mer hos mäklaren
Leva Lantliv

Kontakta mäklaren

Paula Svensson

Leva Lantliv
Mäklare Paula Svensson, Leva Lantliv
+46709659070