Nyproduktion

Bråtagatan 23

Trosa Tomtaklint, Trosa Se på karta

4 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
172 m²
Tomtarea
523 m²
Byggår
2021
Nyproduktion

Med fritt läge mot skogen ligger snart denna fina villa från Move Home! Tecknar du avtal innan utgången av februari månad finns möjlighet att göra inredningsval. Planlösningen är härligt öppen och luftig i entréplanet med sammanhängande vardagsrum och kök. Arbetsdel i köket med köksö att samlas vid. Totalt finns fem sovrum, varav fyra st och ett allrum ligger på övre plan. Utgång till tänkt altan med eftermiddags-/kvällssol och lockas du av skog och mark behöver du bara hoppa i stövlarna och kliva rakt ut i skogen från den egna tomten. Välkommen till Bråtagatan!
Huset värms upp med en frånluftsvärmepump från Nibe.
Betongplatta med vattenburen golvvärme och vattenradiatorer på övre plan

Här kommer du leva i en sund boendemiljö, alla våra husmodeller som byggs med totalentreprenad blir Svanenmärkta. fri från hälsofarliga kemikalier. Alltifrån träet i takstolarna till spacklet i badrummet har noga granskats för att leva upp till Svanens krav.

Här bor du i ett område med nybyggda bostäder samt skog och grönområden inpå husknuten. Ett stenkast ifrån tomten finns fina Ica Trossen med härlig färskvaruavdelning och promenerar du ca två km så är du i Centrala Trosa.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Trosa/ Vagnhärad