Stora vägen 36

Ullatti, Gällivare kommun Se på karta

995 000 kr

1 595 000 kr -38 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
255 m²
Tomtarea
3 206 m²

KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR VISNING.

Ny finns ett unikt tillfälle att överta den tidigare livsbutiken i Ullatti.

Själva huset står på en av Ullattis trevligaste tomter med den vackra kyrkan som närmsta granne. Här har man, utöver huset kombinerat förråd/garage. Byggnaden bjuder på många möjligheter på sina 2 våningsplan, källare och vindsutrymme.

Entréplan: Den gamla butikslokalen har byggts om i sin helhet 2021 till att inrymma inte mindre än 4 sovrum samt 3 toaletter med dusch och 1 toalett. Ett vardagsrum och kök i öppenplanlösning med en generös braskamin för kulna vinterkvällar.
Här finns också en kioskdel med möjlighet att tillaga exempelvis hamburgare att sälja genom lucka ut till den nbyggda överbyggda altanen i härlig kvällsol. Stor parkering ut mot Stora Vägen.

Ovan plan, Lägenhet: På gaveln från gården inbjuds man att kliva in i trapphuset som tar en till lägenheten. Boytan, som sträcker sig över hela tidigare kundutrymmet i livsbutiken, har en smart planlösning. Hallen är central och tar Dig till lägenhetens alla rum samt vindsutrymmet. Köket är smakfullt inrett och har standardutrustning. Vardagsrummet är generöst med härliga fönsterpartier i två väderstreck. Sovrummet har smart förvaring i form av garderober samt trevligt fönster mot husets baksida. Badrummet är klätt i våtrumsmatta- & tapet. Från trappuppgången tar man sig till balkongen. Vindsutrymmet används idag som förråd men har en yta likvärdig lägenheten och med charmigt snedtak.

Källarplan: Flera förrådsutrymmen och lager. Här finns även bastu, dusch, WC och omklädningsrum samt tvättstuga med nyare tvättmaskin och torktumlare.

Med Vänliga hälsningar Pär
Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Jonas Nilsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Pär Ekbom

Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
Mäklare Pär Ekbom, Jonas Nilsson Fastighetsförmedling
+4676-13 61 521