Mäklare Pär Ekbom

Pär Ekbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Bastugatan 3, null, Kiruna kommun

Bastugatan 3

Villa
Kiruna kommun
995 000 kr
129 + 129 m²
6 rum
1 308 m² tomt

Stort fint hus med öppen planlösning i lugnt område. Hörntomt 5 sovrum och balkong på övre plan 2 värmepumpar, centraldammsugare Fristående utebastu på gården med grillstuga. Stor baksida med solsida. Nära till skola, badhus, busstation, Vårdcentral och apotek samt Idrottsplats, coop samt bensinstation.

Ritarvägen 21, Torpgärdan, Bodens kommun

Ritarvägen 21

Villa
Torpgärdan, Bodens kommun
1 395 000 kr
139 + 50 m²
7 rum
900 m² tomt

KONTAKTA MÄKLAREN FÖR VISNING. Varmt välkommen till Ritarvägen. Förhandsbesiktat Platzerhus byggt 1970 så kallat Dag & Natt hus. Här har du möjlighet att sätta din egen prägel på ditt nya boende. Med omedelbar närhet till både förskola och dagis slungas du in i 70-talet med ytskikt i näst in till perfekt originalskick! Öppen planlösning med stora umgängesytor. Allrum med bardisk för mingel och ett stort vardagsrum med ekparkett och en stilfull matsal. Till sängs går du i en herrgårdsliknande sovsal eller i ett inbjudande stort sovrum i ekonomidelen. För den stora familjen är det enkelt att återställa till inte mindre än 6 sovrum. Generöst med inbyggdförvaring i form av både garderober och klädkammare. Varmgarage med plats för en bil. Altan i sydöstläge ca 45 kvm med utgång från allrum/kök trädäck och plattor med inbjudande planteringar. Om dränerat och mekaniskt ventilerad krypgrund 2012 alla element bytta 2009.

Kapellvägen 5, Svappavaara, Kiruna kommun
  • Budgivning pågår

Kapellvägen 5

Villa
Svappavaara, Kiruna kommun
950 000 kr
103 + 86 m²
5 rum
913 m² tomt

Förhandsbesiktat fint hus i beläget i lugnt område i fina Svappavaara. Perfekt för dig som önskar bo i ett lugnt och skönt område med närhet till både Gällivare och Kiruna Huset har öppen planlösning på övre plan. Delvis renoverad. Tuulikivin värmer upp hela övervåningen med behaglig värme. Tre sovrum och stort allrum i källare. Ny fräsch bastudel med relax Altan med tak i söderläge.

Kyrkgatan 38, Björknäs, Bodens kommun

Kyrkgatan 38

Villa
Björknäs, Bodens kommun
4 195 000 kr
220 m²
9 rum
1 650 m² tomt

Nu presenterar vi stolt en nyrenoverad fastighet med unikt läge till salu. Tingshuset i Boden, beläget på höjden precis bredvid kyrkan. Fastigheten är fullt uthyrd med fantastiska siffror. Här får man som köpare välja om man vill skriva hyreskontrakt med nuvarande ägare på 5 år eller en ännu längre tid. Säljaren är väldigt flexibel. Hyresintäkter på 520 800 kr per år, ej momsad, i hyran ingår värme och VA. Driftkostnader på 93 423 kr per år. Driftnetto/intäkter 427 307kr per år. Området har ett fint promenadstråk med naturskön inramning i närheten och campingen ligger bara en bit bort. Kyrkan och närområdets vackra omgivning ger ett påtagligt lugn i kroppen när du befinner dig på platsen. Missa inte denna unika möjlighet! Varmt välkomna på visning!

Tomter Leipojärvi, Leipojärvi, Gällivare kommun

Tomter Leipojärvi

Tomt
Leipojärvi, Gällivare kommun
240 000 kr
2 400 m² tomt

Välkommen till Leipojärvi! Nu har du möjlighet att förvärva en rejält tilltagen tomt för att bygga ditt drömhus eller stuga. Här blir totalt fyra tomter med en storlek mellan 2400 kvm och 3000 kvm. Tomterna ligger sida vid sida med infart från stora vägen. Planerad byggarea för enbostadshus är mellan 180-190 kvm. Vatten och avlopp ordnas enskilt. Bygglov sökes hos Gällivare kommun.

null, Hakkas, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Tomt
Hakkas, Gällivare kommun
150 000 kr
1 320 m² tomt

Fin tomt mitt i Hakkas by med framtida adress Byvägen. Marken utgörs idag av ängsmark med en svag sluttning ner mot stora vägen. Bygglov söks av köparen hos kommunen.

Visar alla 6