Mäklare Pär Ekbom

Pär Ekbom

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Tjåmotis, Tjåmotis, Jokkmokks kommun

Tjåmotis

Gård/Skog
Tjåmotis, Jokkmokks kommun
3 000 000 kr
265,1 ha tomt

KONTAKTA MÄKKLAREN FÖR VISNING. Ovanför polcirkeln i norrskenets land ligger denna fantastiska skogsfastighet som ingår i Jokkmokks Allmänning om 265 ha fördelat på ca 153 ha produktiv skogsmark 30 ha skogsimpediment och 83 ha övrig mark - enligt fastighetstaxeringen. Skogsbruksplan och aktuell värdering saknas. En privat naturväg tar dig in i det avskilda området, vilket ligger längs Askarsvikens vackra vatten. Här finns fiskemöjligheter, badmöjligheter och en magisk utsikt när midnattssolen sakta sänker sig i horisonten. Här ligger två äldre stugor, en övernattningslägenhet/garage, en rökkåta, ett större magasin samt en liten vedbod på hemmanet. Husen bedöms ha ett stort renoveringsbehov då de inte använts under de senaste åren. Det första huset är en timrad stuga med ett större allrum, ett kök samt en toalett. I allrummet finns en öppen spis som även värmer upp huset. I väggen mellan allrum och kök finns en större öppning för att den som befinner sig i köket ska kunna vara en del i det sociala sammanhanget. Golven är i trä. Fönstren i allrummet samt ett av de två fönstren i köket har utsikt över Askarsviken. Ledningar för rinnande vatten och avlopp finns till kök och toalett men är inte underhållna.. Köket har köksskåp i retrostil i ljusare träslag samt diskbänk i rostfritt stål. Till matlagning har fristående gasolplattor använts. I den lilla toaletten finns handfat och toalett samt ett litet fönster, tvagning har skett i viken. Permanent el saknas i huset. El har funnits dragen och drivits av generator vid behov. Bakom byggnaden finns en stig som leder till en kallkällare och utedass. Det andra huset är ett trähus där ena halvan är ett stort garage och den andra halvan är en övernattningslägenhet. Garaget har två stora öppningsbara dörrar och rymmer åtminstone 1 bil och stora mängder förvaring. I övernattningslägenheten finns ett mindre allrum med köks del och matplats. Längs den ena väggen i allrummet är köket med köksskåp och köksbänk i rostfritt stål medan de övriga tre väggarna har halv träpanel samt tapet, samtliga i retrostil. Fönstret i allrummet överblickar Askarsviken. Det är draget för rinnande vatten i köket. El är dragen men inte kopplad vare sig till eluttag eller elnät. Innanför allrummet ligger det lilla sovrummet där 2 smala sängar får plats i bredd. Den sista stugan har inte varit bebodd på många år. Den består av en liten hall, ett hygienrum, ett litet kök, sovrum och ett litet allrum. I allrummet finns en kamin.

Svartbäcken 7, Svartbäcken, Bodens kommun

Svartbäcken 7

Villa
Svartbäcken, Bodens kommun
2 395 000 kr
100 + 78 m²
5 rum
4 746 m² tomt

KONTAKTA OSS FÖR VISNING! Nu presenterar vi ett riktigt grymt objekt i Svartbäcken. Fastigheten består av en timrad villa i souterräng med 5 rum och kök. Huset har SPA med bastu och relax i källardelen och magnifik utsikt från övre plan. Utöver huvudbyggnaden finns ett gigantiskt garage med moderna utrymmen och en klassisk "man cave" för trevligt häng. Stor tomt med utsikt över ängar. Fastigheten värms upp av jordvärme och har fiber indraget. Detta är riktigt bra - Välkommen på visning!

Kyrkgatan 38, Björknäs, Bodens kommun

Kyrkgatan 38

Villa
Björknäs, Bodens kommun
4 195 000 kr
220 m²
9 rum
1 650 m² tomt

Nu presenterar vi stolt en nyrenoverad fastighet med unikt läge till salu. Tingshuset i Boden, beläget på höjden precis bredvid kyrkan. Fastigheten är fullt uthyrd med fantastiska siffror. Här får man som köpare välja om man vill skriva hyreskontrakt med nuvarande ägare på 5 år eller en ännu längre tid. Säljaren är väldigt flexibel. Hyresintäkter på 520 800 kr per år, ej momsad, i hyran ingår värme och VA. Driftkostnader på 93 423 kr per år. Driftnetto/intäkter 427 307kr per år. Området har ett fint promenadstråk med naturskön inramning i närheten och campingen ligger bara en bit bort. Kyrkan och närområdets vackra omgivning ger ett påtagligt lugn i kroppen när du befinner dig på platsen. Missa inte denna unika möjlighet! Varmt välkomna på visning!

Tomter Leipojärvi, Leipojärvi, Gällivare kommun

Tomter Leipojärvi

Tomt
Leipojärvi, Gällivare kommun
240 000 kr
2 400 m² tomt

Välkommen till Leipojärvi! Nu har du möjlighet att förvärva en rejält tilltagen tomt för att bygga ditt drömhus eller stuga. Här blir totalt fyra tomter med en storlek mellan 2400 kvm och 3000 kvm. Tomterna ligger sida vid sida med infart från stora vägen. Planerad byggarea för enbostadshus är mellan 180-190 kvm. Vatten och avlopp ordnas enskilt. Bygglov sökes hos Gällivare kommun.

null, Hakkas, Gällivare kommun
  • Budgivning pågår

Tomt
Hakkas, Gällivare kommun
150 000 kr
1 320 m² tomt

Fin tomt mitt i Hakkas by med framtida adress Byvägen. Marken utgörs idag av ängsmark med en svag sluttning ner mot stora vägen. Bygglov söks av köparen hos kommunen.

Visar alla 5