Mellanvägen 1C

Uppsala Karta & restider

6 750 000 kr
VillaVilla

Nu erbjuds till försäljning en rymlig arkitektritad villa belägen i Norby. Fastigheten, byggd 2001, erbjuder två sällskapsrum, allrum, kök och fyra sovrum. Sovrummen har flera fönster och upplevs som mycket ljusa och inbjudande. Vissa ytskikt är lite slitna och man kan räkna med att vilja måla eller tapetsera. På övervåningen ligger även ett generöst badrum med båda bastu, dusch och badkar.
Nedervåningen har flera utgångar till trädgården och består av ett rymligt kök med moderna köksmaskiner, ett stort vardagsrum med kakelugn och ytterligare ett rum, som idag disponeras som hemmabio, med heltäckningsmatta för bra ljusabsorption. En projektor och filmduk kommer att ingå i överlåtelsen.
Garaget är hopbyggt med huset och man kan köra in i garaget och gå vidare in i huset via en grovingång. Uppskattat när det regnar och snöar och man ska få med sig packning eller matkassar från bilen.

Trädgården är ompysslad och har anlagts med omsorg. Här ligger ett lusthus med stenmur och stengolv och vackra stenläggningar är genomgående. En mängd buskar skapar lummiga rum, som inretts med några rabatter där bl a rosor och pioner lever. Ett körsbärsträd, rabarber, smultron och vinbär finns också. Långsidan av huset är vänd mot söder och man kan följa solens gång i trädgården och på uteplatsen.

Norby är en mycket uppskattad stadsdel. Dels för sitt läge nära city, men också för att det är en äldre bebyggelse, som senare förtätats med modernare villor, vilket skapar en trygg och välkomnande atmosfär. Det är nära till service och matbutiker, liksom till förskolor och skolor. Man cyklar med fördel på bra cykelvägar, eller tar någon av alla busslinjer som passerar.
Norby har ett sådant läge att det går enkelt att ta sig ut i skog och mark, med löpslingor och skidspår. Kort sagt, ett utmärkt val för familjen.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
178 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
683 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
43 212 kr/år
Byggår
2001
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Mellanvägen 1C och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 750 000 kr
Driftkostnad
43 212 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

5 508
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 19 dagar sedan, den 2 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips