Kommande

Stormansvägen 6A

Väsjön, Sollentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
208 m²
Tomtarea
979 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2018
Driftkostnad
40 600 kr/år
Kommande

Välkommen till denna påkostade och rejäla villa från Willa Nordic. Här finner ni 208 väl planerade kvadratmetrar plus ett rymligt dubbelgarage med högt i tak samt golvvärme.

Villan, som stod färdig 2018, har allt du kan önska! I entréplanet finner ni stora sociala ytor i en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum där också en stor mysig braskamin finns. Från denna yta kommer ni enkelt ut till husets baksida och tomt i soligt sydväst-läge. Köket är ett mycket påkostat Canada-kök som ger känslan av att varje detalj är platsbyggd och via en dörr från köket finns ett isolerat rum för skafferi och vinlagring. I våningsplanet finns även ett helkaklat badrum, tvättstuga samt sovrum/gästrum.

Familjens privata plan hittar ni på övervåningen. Här finns fyra bra sovrum där det större, master bedroom, har en egen walk in closet. I planet finns även ett allrum, perfekt för fredagsmyset eller för barnen när föräldrarna har middagar. Här finns också ett badrum samt separat wc.

Willa Nordic bygger robusta kvalitetshus med fina detaljer. Invändigt har huset bra ljudisolering mellan rummen och en allmän känsla av hög kvalitét. Takhöjden är väl tilltagen vilket också bidrar till känsla av rymd. Bergvärmepump från Nibe med rejält tilltaget borrdjup och ett välisolerat och trycktestat hus ger en mycket låg uppvärmningskostnad och energiklass B Huset har golvvärme i båda planen.

Fastigheten är fri från fastighetsavgift till 2033!

Välkomna in i ett nytt och välbyggt hus där ni kan börja att trivas direkt när ni flyttat in!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sollentuna

Kontakta mäklaren

Rickard Wiklund

Fastighetsbyrån Sollentuna
Mäklare Rickard Wiklund, Fastighetsbyrån Sollentuna
073-396 40 00

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas