Kommande

Lärarinnevägen 4

Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

7 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
129 m²
Biarea
162 m²
Tomtarea
831 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
40 800 kr/år
Kommande

KOMMANDE FÖRSÄLJNING
Välkommen till denna välskötta villa på Lärarinnevägen 4.
Bostaden är attraktivt belägen med närhet till skola och grönområden.
Här erbjuds ett idylliskt boende med en totalyta om hela 291 kvm inkl vidbyggt garage med ingång ifrån huset samt utifrån. Denna del går bra att göra till uthyrningsdel om man önskar. Totalt 7 rum varav 4-5 sovrum fördelat på två plan. Stor terrass och uteplats med pool i ett insynsskyddat läge med naturen vid husknuten. Modernt kök, fem sovrum, lättmöblerat vardagsrum samt två badrum och två tvättstugor. Huset håller en hög standard och har under åren renoverats och moderniserats med bl a fint kök, renoverat badrum och nymålade ytskikt. Ett fräscht boende helt enkelt!

Himmelriket att bo på för alla! Lugna och bilfria vägar. Fågelkvitter och natur. Lekplatser med fotbollsmål och bandy/basketplan.

Populärt och barnvänligt område med rogivande natur inpå knuten och flera naturbad såsom "Raman", "Lyckan", "Krokodilbadet" och "Gårdens Bad" i närheten. Naturreservatet Tyresta med milsvida möjligheter till promenader i skog och mark finns också på bekvämt avstånd från bostaden. För den som pendlar eller önskar besöka Stockholm city går bussar direkt till Gullmarsplan från Vendelsö skolväg. I högtrafik avgår även bussar direkt till City. Flera förskolor/skolor finns i området.

Trädgården är lättskött med några små rabatter och utrymme att skapa trevliga uteplatser att spendera sommardagarna på. Varmt välkomna att boka eran visning!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Haninge/Tyresö

Kontakta mäklaren

Jannica Johansson

MOHV Haninge/Tyresö
Mäklare Jannica Johansson, MOHV Haninge/Tyresö
0725-550277

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.