MOHV Haninge/Tyresö

MOHV Haninge/Tyresö

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Skogsvägen 8, Tungelsta, Haninge kommun
  • Sön 4 aug kl 12:30
Skogsvägen 8, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Skogsvägen 8, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Skogsvägen 8

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
6 695 000 kr
122 + 100 m²
6 rum
1 630 m² tomt

Detta hus väcker nyfikenhet! När du står utanför uppfarten vet man att detta boende är något alldeles speciellt. Huset ligger i ett underbart läge i populära och barnvänliga Tungelsta! När du stiger in i huset så är det första man förvånas över hur mycket plats det finns! Här erbjuds du bl.a. 6 rum varav 4 större sovrum. Kök, vardagsrum och matsal med kamin och utgång till husets stora terrass. Badrum, lyxig tvättstuga, matkällare och som pricken över "i" finns en terrass på 94 kvm med stor och lyxig pool. Källarplanet är totalrenoverat, tom grunden på huset är ny och erbjuder något utöver det vanliga. Ljuvlig terrass med härlig sol hela dagen samt fantastisk kvällssol. Här finns även en inbyggd pool, samt gott om plats för solstol, grill, loungemöbel samt matbord. En helt magisk plats att vistas på om sommaren! Trevlig tomt om 1630 kvm med en stor gräsmatta som inbjuder till lek. Utöver allt detta finns även stor asfalterad uppställning/ parkeringsyta samt öppen fiber. Bostaden är attraktivt belägen på trivsam gata med närhet till det mesta. Kommunikationer, pendeltåg och buss ligger nära. Tungelsta är en underbar blandning av svensk landsbygd och närheten till Stockholm city, som kan nås med både bil och pendeltåg inom ca 30 minuter. I omgivningen finns ett rikt friluftsliv, hästgårdar, golfbanor, sjöar, Årsta havsbad och därifrån t.ex. färja till Utö. Detta hus är något för er som ställer höga krav på ert boende och boendemiljö! Detta hus måste ses, varmt välkomna.

  • Premium
Alvsta by 41, Västerhaninge, Haninge kommun
  • Sön 4 aug kl 13:30
Alvsta by 41, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Alvsta by 41, Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Alvsta by 41

Villa
Västerhaninge, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
8 495 000 kr
133 + 22 m²
4 rum
7 267 m² tomt

Välkommen till denna unika lilla gård som är oerhörd väl omhändertagen. I Haninges vackraste natur ligger denna fastighet med skog, åkrar och hästar runt knuten. Detta är en dröm för den hästintresserade eller för den som vill bo i lantligt läge men ändå ha närhet till det mesta! När man svänger in på gården möts man av ett stall och tre otroligt charmiga byggnader, boningshus från 1800-talet, följt av ett vagnslider ett växthus , hönshus, förråd och en vedeldad bastu. Det historiska boningshuset, utbyggt 1985 och kontinuerligt uppgraderat, erbjuder ett fantastiskt lantkök, inbjudande vardagsrum och ett fint badrum komplett med bubblande jacuzzi. För hästälskare finns ett rymligt stall med 7 boxar och bekvämligheter som spolspilta och sadelkammare, samt en välunderhållen belyst ridvolt på 20 x 40 meter. Dessutom finns gott om utrymme för att skapa rasthagar för dina fyrbenta vänner. Denna idylliska gård erbjuder även möjlighet till att skapa ett generationsboende i det charmiga gamla bakhuset på ca 50 kvm. För den gröna tummen finns en generös trädgård med snickarbod och växthus, perfekt för den som älskar odling och trädgårdsarbete. Omgivningarna är förtrollande med panoramautsikt över skog och ängar från det högt belägna läget. Trots den naturnära miljön är det endast 20 minuters bilfärd till Slussen i centrala Stockholm, och i närheten finns flera ridhus för den hästintresserade. För den som gillar variation finns flera golfbanor inom bekvämt avstånd samt vackra havsbad vid Årsta havsbad, bara ca 1 km bort. Denna pärla måste upplevas på plats för att fullt ut förstå dess unika charm och potential!

  • Premium
Stenvägen 20, Krigslida, Haninge kommun
  • Sön 4 aug kl 14:45
Stenvägen 20, Krigslida, Haninge kommun, bild 2
Stenvägen 20, Krigslida, Haninge kommun, bild 3

Stenvägen 20

Villa
Krigslida, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
6 700 000 kr
166 + 230 m²
9 rum
1 007 m² tomt

- GARAGE - BERGVÄRME - SOLCELLER - BRASKAMIN - INOMHUSPOOL - BILJARDRUM - RELAXAVDELNING MED BASTU - 396 KVM - INSYNSSKYDDAD TOMT MOT ALLMÄNNING SÄLLAN EN FASTIGHET SOM DENNA FINNS TILL SALU! Välkommen till denna stora familjevilla med en totalyta om hela 396 kvm belägen på lugn gata i insynsskyddat läge. Huset rymmer 5-6 bra sovrum (kan även göras om till fler om behovet finns) samt har otroligt gott om förvaringsmöjligheter och härliga stora sociala ytor. På övre plan (entréplanet) finns stort vardagsrum med utgång till den mysiga baksidan i bästa solläge mot allmänning. Här sitter du helt insynsskyddat och solar. Rymligt kök med matplats för ca 8 -12 personer, 4 sovrum och två wc. Källarplanet har ett poolrum, bastu och dusch med relaxdel. Tvättstuga och wc. Källarplanet inrymmer även en stor gillestuga, biljardrum, motionsrum, sovrum och flera förråd med möjlighet för massor av förvaring. SOLCELLERNA PRODUCERAR CA 17 000 KWH ( vilket är förbrukning av el för hela året) All el du producerar kan du använda själv eller sälja till elnätet för ett välkommet tillskott till hushållskassan. ( Batteri finns för lagring) Detta är huset för den stora familjen eller kanske för dig som vill ha egen verksamhet hemma med egen ingång! Denna villa ligger beläget i ett populärt område med dom bästa grannarna och närhet till både pendeltåg, buss, förskola och skola.

  • Premium
Rosenhillsvägen 11B, Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun
Rosenhillsvägen 11B, Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun, bild 2
Rosenhillsvägen 11B, Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun, bild 3

Rosenhillsvägen 11B

Villa
Västerhaninge-Jägartorp, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
6 495 000 kr
145 + 33 m²
6 rum
620 m² tomt

Nu ges ett unikt tillfälle att uppfylla din dröm om att få bo i en fantastisk miljö med Västerhaninges bästa läge! På baksidan sitter man helt ostört vid vattnet och ser skogens alla djur som besöker vattenhålet. Varje dag är en ny dag med en magisk upplevelse! Solläge från morgon till kväll på stora altanen för sol, bad och relax, med huset som borg där du vill spenderar tid. "En semesterkänsla på landet, fast hemmavid" Att ha ett fullt utrustat gym med efterföljande bastu och dusch, för att sedan sätta sig vid de stora fönsterna på övervåningen är harmoniskt och ger ett lugn. Friluftslivet med Sörmlandsleden 200 m från dörren för promenader, löpning eller ut för att plocka svamp gör att området är perfekt för både lilla och stora familjen i ett väldigt lugnt område. Vänligen kontakta Jannica Johansson för mer information och privat visning 0725-550277 eller maila [email protected]

  • Premium
Floravägen 2B, Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun
  • Imorgon kl 11:45
Floravägen 2B, Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun, bild 2
Floravägen 2B, Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun, bild 3

Floravägen 2B

Villa
Västerhaninge-Ribby, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
5 595 000 kr
167 m²
6 rum
774 m² tomt

Välkommen till Floravägen 2B i Västerhaninge – ett charmigt arkitekt ritat 2-planshus med modern design och hög funktionalitet. Kök och vardagsrum en trappa upp och på bottenplan tre fina sovrum, tvättstuga, relaxrum, bastu och bra med förvaring. Med totalt fem sovrum kan även den stora familjen få plats. Ett rymligt kök med öppna ytor mot vardagsrummet är perfekt för att ha stora sällskap vid olika högtider. Dom stora fönsterna släpper in rikligt med ljus och en fantastisk altan med utsikt över grönskande omgivningar, erbjuder detta hem både stil och komfort. Denna villa har även ett fristående garage vid sidan av huset. Beläget i ett familjevänligt område med närhet till skolor, förskolor och natursköna promenadstråk, erbjuder Floravägen 2B en perfekt balans mellan lugn och bekvämlighet. Välkommen hem!

  • Premium
Åbylundsvägen 177, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun
  • Imorgon kl 14:45
Åbylundsvägen 177, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun, bild 2
Åbylundsvägen 177, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun, bild 3

Åbylundsvägen 177

Lägenhet
Västerhaninge - Åby, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 595 000 kr
60 m²
2 rum
vån 1/1
4 820 kr/mån
26 583 kr/m²

Välkommen till en rymlig och välplanerad lägenhet om 60 kvm på Åbylundsvägen i Västerhaninge! Här erbjuds en bostad med renoverade ytskikt, rymligt kök, stort sovrum med en lyxig walk in closet! Lättmöblerat vardagsrum med fransk balkong! Samt badrum med tvättmöjligheter. Det speciella med denna lägenhet är att den har en stor fin balkong med trall med sol hela dagen! Naturen som närmaste granne och närheten till förskolor och skola. Till lägenheten hör ett rymligt förråd i närliggande byggnad. Bussen går ett stenkast från huset och parkering finns! Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jannica Johansson 0725550277, för mer info och privat visning !

  • Premium
  • Balkong
Gnejsvägen 13, Tungelsta-Västerhaninge, Haninge kommun
  • Imorgon kl 12:45
Gnejsvägen 13, Tungelsta-Västerhaninge, Haninge kommun, bild 2
Gnejsvägen 13, Tungelsta-Västerhaninge, Haninge kommun, bild 3

Gnejsvägen 13

Radhus
Tungelsta-Västerhaninge, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
3 595 000 kr
120 + 60 m²
5 rum
208 m² tomt

Varmt välkommen till detta fantastiska radhus i härlig familjeidyll med naturen som närmsta granne. Tack vare sina tre plan finner vi här en total yta om 180 kvm med en perfekt planlösning och en låg driftkostnad för den stora familjen. Två fantastiska uteplatser i bästa solläge och ett garage och parkeringsplats i länga. På entréplan möts man av en ljus hall som tar dig vidare till köket och det underbara vardagsrummet som rymmer gott om plats för sociala sammankomster och för den stora familjens behov. Från vardagsrummet når man den fantastiska baksidan som präglas av grönska så långt ögat kan nå och fångar solens strålar från tidig förmiddag till sen kväll! Här finns ett ute kök, plats för både matgrupp, grill, loungegrupp och grönska. Vidare kan barnen leka på gräsmattan och vidare in på samfällighetens mark i skogsdungen, en underbar plats för hela familjen. Ljus och stor övervåning med tre sovrum samt ett rymligt badrum. Källarplanet rymmer härliga ytor, ett sällskapsrum, tvättstuga, bastu med dusch och förråd. För den som vill är möjligheterna här stora. På nära avstånd från bostaden finns förskola och skola, buss och pendeltåg. Västerhaninge centrum med bra utbud av butiker finns i närområdet. Detta är en underbar plats för barnen att växa upp på och en dröm för den som är i behov av stora ytor!

  • Premium
Stenbrinksvägen 7, Landfjärden, Nynäshamns kommun
Stenbrinksvägen 7, Landfjärden, Nynäshamns kommun, bild 2
Stenbrinksvägen 7, Landfjärden, Nynäshamns kommun, bild 3

Stenbrinksvägen 7

Villa
Landfjärden, Nynäshamns kommun
MOHV Haninge/Tyresö
6 195 000 kr
167 + 24 m²
6 rum
2 660 m² tomt

*Kontakta mäklaren för en privat visning Jannica Johansson 0725550277 eller [email protected] alternativt fastighetsmäklare Elin Hultman 0706-01 94 55 [email protected]* Hus över det vanliga i Landfjärden med närhet till havet bara 30 minuter från Stockholms city! Drömmer du om att äga en unik fastighet där grönskan frodas och möjligheterna är oändliga? Då är det här din chans att förverkliga den drömmen! Välkommen till Stenbrinksvägen 7 en extraordinär egendom som omfamnar en överflöd av naturlig skönhet och potential. Belägen i hjärtat av naturen, presenterar denna fastighet en imponerande blandning av mångfaldiga odlingar och en fridfull atmosfär som lockar till sinnesro och förundran. Huset har fyra sovrum, två badrum, stort elegant vardagsrum med braskamin, platsbyggda bokhyllor och öppet till nock. Kök i herrgårdsstil och matsal i öppen planlösning. Även här öppet till nock och två härliga eldstäder. Allt har en mycket stilfull och cool prägel! Oavsett om du är en entusiastisk trädgårdsmästare eller en passionerad jordbrukare kommer du att bli förälskad i den mångfald av odlingar som denna fastighet har att erbjuda. Från lummiga fruktträdgårdar till färgsprakande blomsterrabatter och frodiga grönsaksland, är möjligheterna oändliga för dig att utforska och skapa din egen gröna oas. Utöver de blomstrande odlingarna, erbjuder Stenbrinksvägen 7 en charmig boendemiljö som är lika lockande som den är bekväm. Med en elegant bostad som är perfekt integrerad i den naturliga omgivningen, kommer du att njuta av harmonin mellan inomhus och utomhuslivet. Varje dag är en möjlighet att vakna upp till den friska luften och naturens skönhet som omger dig. Oavsett om du drömmer om att driva en ekologisk gård, skapa en idyllisk reträtt för avkoppling och rekreation, eller helt enkelt leva närmare naturen, så erbjuder Stenbrinksvägen 7 en perfekt plattform för att förverkliga dina visioner och mål. Välkommen på visning!

  • Premium
Fingerharvsvägen 5, Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun
  • Imorgon kl 13:45
Fingerharvsvägen 5, Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun, bild 2
Fingerharvsvägen 5, Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun, bild 3

Fingerharvsvägen 5

Radhus
Nedersta Trädgårdsstad, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
3 950 000 kr
123 m²
5 rum
5 344 kr/mån
32 114 kr/m²

Nu erbjuds ett av de populära parhusen i det omtyckta och expansiva området Nedersta. En idyll för barnfamiljen som ställer höga krav på ett modernt och praktiskt boende. Flera fina lekplatser inbjuder till lek och med gott om barnfamiljer i området finns goda förutsättningar för både små som stora att stifta nya bekantskaper. Bostaden stod klar så sent som 2020 och erbjuder ett modernt boende med en genomgående hög standard. På 123 välplanerade kvadratmeter ryms kök & vardagsrum i halvöppen planlösning, två badrum, tre sovrum (fyra möjliga!) och gott om förvaring. Bostadens interiör i all ära men det är exteriören som under sommarhalvåret verkligen sticker ut. Med ett stort trädäck i bra solläge finns plats för både matmöblemang och loungegrupp. Den stora gräsmattan sträcker sig från fram- till baksida och har gott om plats för studsmatta, fotbollsmål och planteringar. - PARHUS - STOR TOMT - PARKERINGSPLATS VID ENTRÉN - MODERNT - FYRA MÖJLIGA SOVRUM - POPULÄRT OCH BARNVÄNLIGT OMRÅDE

  • Premium
  • Uteplats
  • Energieffektiv
Ängsvägen 10, Kolartorp, Haninge kommun
  • Imorgon kl 15:45
Ängsvägen 10, Kolartorp, Haninge kommun, bild 2
Ängsvägen 10, Kolartorp, Haninge kommun, bild 3

Ängsvägen 10

Villa
Kolartorp, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
5 795 000 kr
153 m²
5 rum
972 m² tomt

Välkommen till ett välplanerat och trevligt hus i populära Kolartorp med gångavstånd till både Haninge Centrum, Port 73 och Vega. Närhet även till Rudans naturområde (elljusspår, bad, utegym m.m) samt flera förskolor och skolor. Med bil tar du dig in till Stockholm City på ca 20 minuter. Huset ligger på en lugn gata med utsikt mot grönområde med liten å! Huset rymmer tre bra sovrum (kan enkelt delas av så det blir hela 4 sovrum), ljust kök med vit skåpsinredning, gott om arbetsyta och matplats för ca 6-8 personer. Stort och ljust vardagsrum med utgång till den härliga baksidan i bästa solläge. Här finns ett stort trädäck samt gräsmatta och trädgårdstomt. Idag är huset uppdelat för två familjer. På övre plan finns ett kök, badrum, vardagsrum samt ett stort sovrum som kan delas till två. Biluppställningsplats för flera bilar på uppfart.

  • Premium
Varpavägen 20, Tungelsta, Haninge kommun
Varpavägen 20, Tungelsta, Haninge kommun, bild 2
Varpavägen 20, Tungelsta, Haninge kommun, bild 3

Varpavägen 20

Villa
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
7 495 000 kr
180 + 40 m²
4 rum
950 m² tomt

- Ny värmepanna - Nyslipade furugolv entréplan - Fiber - Nära till skola och förskola - Nära kommunikationer Välkommen till detta drömhus som ligger i Haninges vackraste natur med skog, åkrar och hästar runt knuten. Detta är en dröm för den som vill bo lyxigt och modernt i lantligt läge men ändå ha närhet till det mesta! När man svänger in på den asfalterade uppfarten möts man av ett otroligt fint 2-planshus, följt av ett garage, uterum, inredd friggebod, vedbod och flera fina platser som är inramat av stängsel. Perfekt för lekande barn och hundar! Huset är 180 kvm och tomten är insynsskyddad 950 kvm med mysiga platser och fruktträd. Tungelsta erbjuder en underbar känsla av svensk landsbygd och med närheten till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. På kort promenadavstånd från bostaden nås gym, bensinmack, restauranger, skolor, förskolor, mataffär, idrottsplats och pendeltågstation. Varpavägen är en lugn och mysig gata med ytterst begränsad trafik, fin lekplats med grillplats ett stenkast från huset. I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån färja till Utö och skärgårdsmiljö.

  • Premium
Järnvägsgatan 11, null, Flens kommun

Järnvägsgatan 11

Villa
Flens kommun
MOHV Haninge/Tyresö
3 195 000 kr
236 + 158 m²
11 rum
1 002 m² tomt

Ring eller maila Fastighetsmäklare för privat visning Jannica Johansson 0725-550277 eller maila [email protected] Välkommen till en tidlös pärla - en vacker villa från sekelskiftet som andas historia och elegans. Denna fantastiska villa bär på en unik charm som få moderna hem kan matcha. Gedigna och vackra trägolv i alla rum på alla plan, kakelugnar och spröjsade fönster är några av de mest förtrollande dragen hos denna sekelskiftesvilla. Det syns tydligt, att ägaren verkligen har månat om att bevara och förstärka husets charm och själ. Om du är en älskare av historia och estetik, är detta ditt drömhem. Missa inte chansen att äga en bit av det förflutna och njuta av det i framtiden. Redan vid första anblick möts du av husets vackra fasad, prydd med klassiska detaljer som ornamenterade träarbeten, spröjsade fönster och en vacker veranda. Huset är omsorgsfullt bevarat och restaurerat för att bibehålla sin ursprungliga karaktär, vilket ger det en unik position i Malmköping. " Som pricken över i har huset fått ett diplom för återställande av ursprunglig exteriör" Trädgården - En sommardröm, där det vilda samsas med det välordnade. Att man har grannar märks dock mycket lite, man har sin egen gröna oas insynsskyddad i så gott som hela tomten. Dessutom finns även på trädgården flera sittplatser att välja på. Här finns plats för både sociala tillställningar och lugna stunder. En charmig uteplats ger möjlighet till härliga grillkvällar och middagar under bar himmel. Beläget på Järnvägsgatan 11, har huset en idyllisk placering i Malmköping, nära till skolor, parker och stadens centrum. Goda kommunikationer gör det enkelt att pendla till närliggande städer och större tätorter. Bilvägen till Stockholm är ca 10 mil och från Flens station tar tåget ca 60 minuter till Stockholm central. Varmt välkommen på visning för att uppleva denna extraordinära villa själv.

Nordostpassagen 32A, Vega, Haninge kommun
Nordostpassagen 32A, Vega, Haninge kommun, bild 2
Nordostpassagen 32A, Vega, Haninge kommun, bild 3

Nordostpassagen 32A

Radhus
Vega, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
Pris saknas
118 + 8 m²
4 rum
162 m² tomt

Vänligen kontakta ansvarig mäklare Jannica Johansson 0725550277, för mer info och privat visning ! Varmt välkommen till detta stilrena radhus i mysiga Vega! Här erbjuds ett boende om 118 kvm fördelat över tre sovrum på samma plan. Ett modernt kök, lättmöblerat vardagsrum, två badrum samt en praktisk tvättstuga. Två fina uteplatser som fångar solens flesta timmar! Här bor du bekvämt med närhet till det mesta! Bara några minuter bort finns direktbuss till Gullmarsplan och pendeltågstation!

  • Premium
Vallavägen 147, Centrala Handen, Haninge kommun
  • Imorgon kl 16:45
Vallavägen 147, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 2
Vallavägen 147, Centrala Handen, Haninge kommun, bild 3

Vallavägen 147

Lägenhet
Centrala Handen, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 350 000 kr
59 m²
1 rum
5 527 kr/mån
22 881 kr/m²

- UNIK LÄGENHET MED 30 KVM ALTAN - 59 KVM - FÖRRÅD SOM KAN ANVÄNDAS SOM SOVRUM/KONTOR - VÄGG I VARDAGSRUM -ENKEL LÖSNING FÖR SOVDEL - STORT KÖK - NYTT BADRUM (STAMBYTT 2023) -10 MINUTERS PROMENAD TILL HANINGE C OCH PENDELTÅG * Ring för att boka tid för privat visning Jannica Johansson 0725-550277 eller maila [email protected]* Välkommen till en unik lägenhet med 30 kvm altan. En bostadsrätt med radhuskänsla! Det stora vardagsrummet kan med enkelhet delas av och bostaden kan på så vis nyttjas som två rum och kök. Alternativt ha förrådet som ett sovrum. Möjligheterna är stora! På uteplatsen finns gott om plats för loungemöbler, grill och blomster. Den stora och grönskande platsen utanför inbjuder till lek och spel. I närheten av lägenheten finner du skolor, goda kommunikationsmöjligheter, mataffärer och ett stort butiksutbud i Haninge Centrum. Den som gillar natur kommer uppskatta Rudans friluftsområde & naturreservat med bad- och fiskemöjligheter samt vackra promenad- och löpstråk.

  • Premium
  • Uteplats
Ålsta 3:299, Tungelsta, Haninge kommun

Ålsta 3:299

Tomt
Tungelsta, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
1 695 000 kr
2 121 m² tomt

Förhandsbesked finns för ett nytt enbostadshus i två plan ( i suterräng) och med en byggnadsarea om högst 100 kvm. På tomten finns även en jordkällare och ett oisolerat garage. Tomten ligger vid en kommunal asfalterad och upplyst väg. Fiber och el är framdraget till tomt! Husförslag från Eksjöhus kommer inom kort! Denna underbara fastighet erbjuder en underbar känsla av svensk landsbygd och med närheten till Stockholm city finns allt att önska på bekvämt avstånd. Magisk tomt i högt läge med utsikt över hagar och ängar! I Haninge kommun finns ett rikt friluftsliv med hästgårdar, golfbanor, sjöar och trevliga promenad- & löparstråk. Årsta havsbad ligger på nära avstånd och därifrån färja till Utö och skärgårdsmiljö. Detta är ett mycket populärt område att trivas i. Här bor du avskilt med skogen runt knuten, men ändå så nära byn! Tomten ligger endast 5 minuters bilväg till både skola, förskola, pendeltåg, busshållplats. Matbutik, gym, bensinmack och restauranger. Ni får gärna besöka tomten på egen hand men vänligen ta hänsyn till grannar. Maila gärna din intresseanmälan till [email protected]

Ringvägen 53, Västerhaninge - Åby, Haninge kommun

Ringvägen 53

Lägenhet
Västerhaninge - Åby, Haninge kommun
MOHV Haninge/Tyresö
2 100 000 kr
91 m²
4 rum
vån 3/4
5 451 kr/mån
23 077 kr/m²

Välkommen till Ringvägen 53 och denna stora lägenhet med 4:a sovrum. Gavelläge med härligt ljusinsläpp och inglasad balkong! Trevligt kök med matplats för ca 4-6 pers och gott om förvaring. Här bor du med närhet till Västerhaninge C, buss, förskola, skola, mataffär, natur m.m. Anmäl ditt intresse till fastighetsmäklare Jannica Johansson 0725-550277 eller [email protected]

  • Balkong

Visar alla 16