Kommande

Jösse Skytts väg 2

Vetlanda kommun Se på karta

1 395 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
148 m²
Tomtarea
928 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
32 000 kr/år
Kommande

Varmt välkomna till Jösse Skytts väg 2, en mycket fin villa som är perfekt för dig som vill bo i ett lugnt och tryggt område i Myresjö. Boendet har flera fördelar som bl.a. garage och uppställningsplats för flera bilar, stora sällskapsytor både inomhus och utomhus och en lättskött trädgård som bjuder in till lek och spel.

Huset erbjuder allt i ett plan och är i sin helhet väl omhändertaget med behaglig golvvärme i majoriteten av rummen. Ett fint och praktiskt kök med goda arbetsytor. Från köket är det en öppen planlösning mot ett matrum och den rejäla utbyggnaden med stora glaspartier och öppet upp till nock. Detta är en perfekt social yta när gästerna är på besök och det arbetas i köket. Sällskapsrummet har en mysig eldstad och vidare utgång till husets ena härliga altan som bjuder på många soltimmar i underbart sydväst läge. Vidare i huset finns ett trivsamt allrum och strax intill ett helkaklat badrum med vädringsfönster, duschhörna, wc och kommod med badrumsspegel ovanför. Precis intill badrummet finns också en separat wc. Huset har idag totalt fyra rymliga sovrum men kan enkelt göras om för att få ut ytterligare sovrum för den stora familjen. Alla sovrummen har fönster och goda förvaringsmöjligheter i och i anslutning till rummen. Och till sist tvättavdelning/groventré med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp och tvättho.

Ett väldigt välskött boende med ett bra läge i området. Lägg där till den härliga tomten med många soltimmar, den moderna planlösningen, minst fyra bra sovrum och gott om sociala ytor såväl interiört som exteriört. Dessutom med skol- och barnomsorg, bra kommunikationsmöjligheter, natur och matbutik inom nära avstånd. Helt enkelt ett boende som är optimalt för barnfamiljen som ställer ytterst stora krav på sitt boende.

Varmt välkomna att höra av er!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Robert Csiki

Notar
Mäklare Robert Csiki, Notar
0763135881
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.