Rökingevägen 15

Visingsö - Rökinge, Jönköpings kommun Se på karta

3 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
177 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
1 291 m²
Byggår
1990
Driftkostnad
52 235 kr/år

Nu har Ni chansen att förvärva en vacker fastighet placerad på Vätterns pärla Visingsö. Visingsö ligger i södra delen av Vättern med ett avstånd om ca sex kilometer väster om Gränna samt ca trettio kilometer norr om Jönköping. Detta ger den ultimata natursköna omgivningen men med en närhet till fastlandets städer från alla respektive väderstreck.

Trivsamt villakvarter med härlig trädgård omgiven av vackra planteringar och stensättningar. Här finner Ni en välskött och trevlig villa med grönskande trädgård samt uteplatser i skönt solläge. Detta blir det givna valet av boende för familjen med en aktiv vardag och som uppskattar ett i stort sett underhållsfritt och praktiskt boende. Den insynsskyddade trädgården på baksidan av bostaden är perfekt för grillkvällar och umgänge i kvällssolen medans barnen leker. Pricken över i:et är den härliga poolen där solens strålar nås under hela dagen.

När du kliver in i huset möts du av en funktionell hall med bra förvaringsutrymmen. Väl inne i bostaden hittar du ett öppet och yteffektivt kök med en öppen planlösning mot vardagsrummet. Vidare på samma våning erbjuds ett badrum i helkaklade utföranden, groventré med tvättstuga samt ett sovrum. Uppskattar Ni ljudet av en knastrande brasa? Då har Ni även möjlighet att njuta av en fullt fungerande öppen spis snyggt placerat i vardagsrummets centrala del. En trappa upp erbjuds det fyra sovrum med förvaringsmöjligheter, badrum med hörnbadkar och bastu samt dubbla balkonger. Utöver det invändiga finns pool, poolhus, stor trädgård, garage, förråd m.m.

Visingsö och Gränna når ni enkelt med färjorna som aktivt flyter om varandra enligt den rullande tidtabellen. Bostaden ligger centralt på ön med gångavstånd till centrum där Ni finner både matbutiker, restauranger och fik. "Öa" erbjuder det mesta som önskas året om, skördefester på hösten, julmarknad på vinter, golfbana och diverse aktiviteter för sommarhalvåret. Flertalet badplatser där Sandudden med sin magiska sandstrand kanske lockar mest!

Visingsö erbjuder förskola samt skola för 1-6 klass sedan har man alternativa högstadieskolor i Gränna med omnejd att välja mellan, Visingsö har även folkhögskola som erbjuder diverse olika utbildningar.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kontakta mäklaren

Erica Dahl

SkandiaMäklarna Jönköping
Mäklare Erica Dahl, SkandiaMäklarna Jönköping
0766313364