Guddeby 274

Ytterby, Kungälv Karta & restider

5 350 000 kr
VillaVilla

Här erbjuds nu en rymlig och mycket påkostad familjevilla med hela fem stora sovrum och ett eftertraktat läge strax utanför centrala Ytterby. Här bor man verkligen rofyllt som sista hus på vägen med perfekta solförutsättningar, angränsande mot natur och fria vackra vyer över åkermark. Huset stod färdigt så sent som 2011 och håller genomgående en mycket hög byggstandard med två helkaklade badrum, varav ena är helt nytt då det färdigställdes 2018, stor klinkerlagd tvättstuga med groventré och ett snyggt, genomtänkt kök med mycket förvaring och ordentliga arbetsytor. Som om det stora allrummet på övre plan inte är nog så bra, erbjuder även vardagsrummet en härlig rymd med sitt ryggåstak. Oerhört förmånliga driftskostnader via värmepump som golvvärmen vilken lyxigt nog finns i de båda våningsplanen.

Gott om parkeringsmöjligheter tillsammans med ett fristående dubbelgarage som har två motordrivna portar. Avloppet delas med grannen och fiber finns installerat.

I Guddeby får man verkligen det bästa av två världar. Bo lugnt och barnvänligt, med ostörda vyer, grönområden och vackra stråk direkt utanför dörren samtidigt som man bara minuter bort kan ta del av Ytterbys fina service, omsorg och inte minst de enastående kommunikationerna där pendeltåget bara tar 17 minuter till Göteborg C.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Robin Bergendahl, 0760172805, för intresseanmälan och mer information.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
159 m²
Biarea
55 m²
Tomtarea
1 527 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
26 700 kr/år
Byggår
2011
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Guddeby 274 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 350 000 kr
Driftkostnad
26 700 kr/år

Statistik

5 174
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 25 dagar sedan, den 1 maj 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips