Holmängsgatan 3

Åttagård, Falköpings kommun Se på karta

2 490 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
189 m²
Tomtarea
465 m²
Byggår
1976
Driftkostnad
33 054 kr/år

Jakten på ett hem med mer än tre sovrum i barnvänligt område kan för en stor familj ibland kännas hopplös. Nu finns chansen att förvärva denna generösa 1,5-plansvilla med möjlighet till hela sex sovrum.

I entréplan ligger kök med matplats och vardagsrum i en härlig öppen planlösning, detta ger gott om utrymme för socialt umgänge. Från vardagsrummet nås även den insynsskyddade uteplatsen med egen pool som svalkar skönt under varma sommardagar. Under vintertid kanske husets braskamin är mer lockande att värma sig framför, en riktig mysfaktor! Huset har entré både från Holmängsgatan men också från Hjelmarsrörsgatan varifrån separat ingång leder till ett sovrum, perfekt för exempelvis egen verksamhet eller för tonåringen! Inklusive sovrummet med egen ingång inrymmer villan totalt fem sovrum i dagsläget men kan med enkelhet utökas till sex sovrum. På fastigheten finns även garage med plats för en bil samt uppställningsplats.

Fastigheten är belägen i området Åttagård med närhet till skolor, fritidsanläggningar samt busshållsplats där stadsbussen kan ta dig till bl.a. resecentrum, sjukhus och Ålleberg center.

Välkomna med er anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas