Kommande

Aspåsgatan 8

Bankeryd, Jönköping Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
210 m²
Biarea
160 m²
Tomtarea
1 737 m²
Byggår
1959
Energiklass
B
Driftkostnad
52 700 kr/år
Kommande

I centrala Bankeryd har vi nu det stora nöjet att erbjuda denna fullständigt unika familjevilla om 8-9 rum och kök fördelade på hela 210-160 välplanerade kvadratmeter. Fastigheten har genomgått totalrenovering sedan nuvarande ägare övertog den 2009 och stort fokus har lagts på att bevara charmiga originaldetaljer samtidigt som modern funktionalitet har adderats. Den soldränkta, och på sommaren helt insynsskyddade, trädgårdstomten om hela 1.737 kvm är verkligen någonting extra med sina plana gräsytor, lekplatser, grillplats, fruktträd och odlingsplatser - det är sällan man ser någonting liknande!

Bostaden har en vacker och lättskött exteriör med röd tegelfasad i gott skick, nyare isolerglasfönster, nyare ytterdörrar, nyare yttertak samt nybyggt inglasat uterum och stor altan i söderläge med både utespa och vedeldad bastu. Invändigt finner man på entrévåningen en inbjudande entréhall med härligt ljusinsläpp, stora sociala sällskapsytor med fantastiskt ljusinsläpp, allrum med braskamin, nytt kök, nytt badrum samt två sovrum i bra storlek. Övervåningen inreddes 2015 och består av större allrum, tre sovrum (med möjlighet till fyra), wc samt fantastiska förvaringsmöjligheter. I källaren har det bedrivits verksamhet via cykelverkstad och förutom det ryms även hobbyrum, tvättstuga, matkällare samt flera större förrådsutrymmen.

Lägg till detta en garageplats i bostadsbyggnaden samt separat garage/verkstadsbyggnad i trädgården med utrymme för tre bilar.

Välkommen hem!

Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Jönköping

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.