Mäklare Daniel Jönsson

Daniel Jönsson

Om mig

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Huskvarna/Jönköping sedan 2004. Jag är en mycket engagerad och personlig mäklare med hög servicenivå och fullt fokus på de uppdrag jag anförtrotts. Jag strävar alltid efter att säljare och köpare ska känna sig trygga och riktigt nöjda efter en avslutad försäljning vilket har genererat i många fina rekommendationer och återkommande kunder genom åren. Välkommen hem!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Lagermansgatan 7, Väster City, Jönköpings kommun
 • Sön 10 dec kl 12:30
Lagermansgatan 7, Väster City, Jönköpings kommun, bild 2
Lagermansgatan 7, Väster City, Jönköpings kommun, bild 3

Lagermansgatan 7

Lägenhet
Väster City, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 200 000 kr
85 m²
3 rum
vån 4/5
3 844 kr/mån
37 647 kr/m²

Välkomna till Lagermansgatan 7, belägen precis intill Västra Torget med gångavstånd till allt som stadens centrum har att erbjuda. Nu finns möjlighet att förvärva en central trea med optimalt läge. Bostaden består av tre rum och kök fördelade på 85 välplanerade kvadratmeter och är belägen på fjärde våningen vilket medför utsikt över Idrottshuset i väster och inglasad balkong mot innergården i öster. Här finner man även stort vardagsrum, rejält kök och matplats, två sovrum i bra storlek, separat klädkammare samt helkaklat badrum med utrymme för klädvård. Lagermansgatan 7 är del av HSB BRF Torget (uppförd 2014) som är en stabil och mycket välskött bostadsrättsförening med låg belåningsgrad och goda hyresintäkter från uthyrning av garagevåning. Såväl teknisk som ekonomisk förvaltning sköts av HSB. Föreningen har en 30-årig underhållsplan, där inga större åtgärder planeras för de kommande åren. På Västra Torget erbjuds en härlig mix av nöjen för alla åldrar. Huvudnumret är lördagens torghandel som drar stor publik varje vecka, tack vara sitt rikliga utbud på allt från blommor till nybakat bröd samt färsk fisk och skaldjur. För den aktive ligger idrottshuset precis intill med möjlighet till flera olika aktiviteter. Kvällarna spenderas på någon av de mysiga kvarterskrogarna. Lägg till detta att perfekta kommunikationsmöjligheter, skola, förskola, vårdcentral, apotek samt livsmedelsbutiker finns i den absoluta närmiljön på gångavstånd. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Näsvägen 8, Ormaryd, Nässjö kommun
Näsvägen 8, Ormaryd, Nässjö kommun, bild 2
Näsvägen 8, Ormaryd, Nässjö kommun, bild 3

Näsvägen 8

Villa
Ormaryd, Nässjö kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
4 950 000 kr
235 + 45 m²
9 rum
4 015 m² tomt

Nu finns en unik möjlighet att förvärva denna strandfastighet med attraktivt läge intill Sjunnarydssjön. Här kan du njuta av av både sjöutsikt och kvällssol samtidigt som du tänder grillen efter en lång dag på badbryggan. Rejäl trädgårdstomt på över 4.000 kvm med både egen strand och plana gräsytor perfekta för lek och spel. Bostadsbyggnaden består av hela 235+45 välplanerad kvm med flera fantastiska sällskapsytor, lyxigt kök med alla moderna faciliteter samt upp till fem sovrum i bra storlek. Vad sägs om vardagsrum med braskamin, nytt badrum och tvättstuga, stort inglasat uterum med sjöutsikt samt matplats där ljuset flödar från både kakelugnen och fönstren som vetter mot sjön... Sjöstugan är någonting alldeles extra, belägen precis vid strandkanten med egen altan i västerläge. Här placerar man med fördel gäster som ska skämmas bort! På tomten finns dessutom friggebod, förråd med garage, carport med plats för två bilar samt växthus. Detta är verkligen en fastighet som har allt man kan önska sig, skapat för socialt umgänge. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

 • Premium
Slottsgatan 44B, Öster - City, Jönköpings kommun
 • Sön 3 dec
Slottsgatan 44B, Öster - City, Jönköpings kommun, bild 2
Slottsgatan 44B, Öster - City, Jönköpings kommun, bild 3

Slottsgatan 44B

Lägenhet
Öster - City, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
2 400 000 kr
71 m²
2 rum
vån 1/6
4 789 kr/mån
33 803 kr/m²

Nybyggd citytvåa attraktivt belägen mitt i Jönköpings centralaste delar med gångavstånd till både allt som city har att erbjuda samt Vätterns underbara strand. 71 välplanerade kvm fördelade på välkomnande entréhall med smart förvaring, stort vardagsrum (36 kvm) med fantastiskt ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök, helkaklat badrum med egen tvättavdelning samt rejält sovrum om hela 14 kvm med utgång till uteplats i bästa tänkbara västerläge. Genomgående stilsäkra materialval av modernt snitt med bl.a. vitpigmenterade ekparkettgolv, vitt kök från HTH med rostfri maskinpark från Bosch och läckra skivor både på bänkar och som stänkskydd samt badrumsinredning från HTH och INR. Fantastisk bostadsrättsförening där ingenting har lämnats åt slumpen. Här erbjuds förutom en trevlig innergårdsmiljö även övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och varmgarage. Läget alldeles intill Östra Torget är svårslaget och innebär att all tänkbar service i form av nöjen, shopping, gym, livsmedelsbutik, skola, förskola, vårdcentral och kommunikationer finns på behändigt avstånd. Välkommen hem!

 • Premium
 • Hiss
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 2
Ceciliagatan 56, Strandängen, Jönköpings kommun, bild 3

Ceciliagatan 56

Lägenhet
Strandängen, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
3 213 000 kr
90 m²
3 rum
vån 2/5
5 532 kr/mån
35 700 kr/m²

- EN TRYGG AFFÄR MED PRISGARANTI - Vid köp av denna lägenhet erbjuder byggherren Tosito en unik prisgaranti. Enkelt förklarat, du köper en inflyttningsklar bostadsrätt, Tosito garanterar värdet vid eventuell framtida försäljning. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om prisgarantin. - RÄNTEGARANTI FÖR FÖRENINGEN - FÖRST TILL KVARN... - TILLTRÄDE MÖJLIGT OMGÅENDE - 3 RUM OCH KÖK FÖRDELADE PÅ 90 SMARTA KVM - REJÄL BALKONG - NATUR, POOL OCH SJÖNÄRA - TRYGGT OCH SÄKERT - FAMILJÄRT OCH OMTÄNKSAMT - GRÖNT OCH SKÖNT - AKTIVT OCH AVKOPPLANDE - HÅLLBART OCH FRAMTIDSSMART Här har du möjligheten att förvärva en trea på andra våningen med mycket smart planlösning. Eller vad sägs om stort vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbel, funktionellt kök med goda arbetsytor och smart förvaring, två sovrum, badrum med separat tvättavdelning, gästwc, rejäl klädkammare samt lyxig balkong. Genomgående stilsäkra materialval av modernt snitt med bl.a. ekparkettgolv med vattenburen golvvärme, vitt kök från HTH med rostfri maskinpark från Electrolux och läckra skivor både på bänkar och som stänkskydd samt badrumsinredning från HTH och INR. Sjöviken ligger i vackert läge mellan vatten och natur i stadsdelen Strandängen, Jönköping. Två stolta hus med 79 lägenheter. Lägenheterna varierar i storlek från ettor till femmor (2-5 rok har balkong, uteplats om de är på markplan), samtliga med digitala nyckelsystem. Alla har tillgång till cykelparkering, garage, gemensamhetslokal och solstänkt takterrass med utsikt i alla väderstreck samt ett generöst poolhus som förutom uppvärmd pool även rymmer bastu och övernattningslägenhet. Energi som genereras från solceller, för en gemensam hållbar framtid. Tosito erbjuder bostadsrättsföreningar räntegaranti för ökad trygghet i bostadsköp! Brf Sjöviken omfattas av byggherren Tositos räntegaranti vilket borgar för en god ekonomi och kontroll över månadsavgifterna. Att köpa en bostad av Tosito skall förenas med trygghet. Med tanke på den senaste tidens omvärldsfaktorer har Tosito tagit fram ett erbjudande om räntegaranti med syfte att öka tryggheten i köparens bostadsköp. Syftet är att köparen inte skall behöva oroa sig för kraftigt höjda månadsavgifter de kommande tre åren. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information och boka tid för privat visning!

 • Premium
 • Hiss
Lantmätargränd 1, City, Jönköpings kommun
Lantmätargränd 1, City, Jönköpings kommun, bild 2
Lantmätargränd 1, City, Jönköpings kommun, bild 3

Lantmätargränd 1

Lägenhet
City, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 595 000 kr
46 m²
1 rum
vån 2/6
2 845 kr/mån
34 674 kr/m²

Välkommen till en perfekt etta mitt i city nyproducerad så sent som 2011. Detta är en lägenhet som passar alla som efterlyser ett av Jönköpings absolut bästa lägen när det kommer till bekvämlighet och närhet till princip allt de centrala delarna har att erbjuda. Lägenheten om 46 kvm är välplanerad och erbjuder ett underbart ljusinsläpp och mycket välplanerade ytor. Här får du som köpare ett fullutrustat och lyxigt badrum med smakfull inredning, smart sovalkov med praktisk förvaring, funktionellt kök med goda arbetsytor samt rejält allrum med plats för både större soffgrupp och rejäl matplats. Det finns även en fransk balkong med utsikt mot Jönköpings shoppingstråk. Utanför dörren finner du stadens utbud av nöjen, restauranger och butiker och du har endast tio minuters promenad till högskolan. Välskött förening där värme, tv och bredband ingår i avgiften. Välkommen hem! Möjlighet till snabbt tillträde eller efter överenskommelse.

 • Premium
 • Hiss
Odengatan 33, City, Jönköpings kommun

Odengatan 33

Lägenhet
City, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 995 000 kr
63 m²
2 rum
vån 1/6
4 125 kr/mån
31 667 kr/m²

- EGEN ENTRÉ OCH UTEPLATS OM 12 KVM! Nybyggd tvåa på attraktivt läge mitt i Jönköpings centralaste delar med gångavstånd till både allt som city har att erbjuda samt Vätterns underbara strand. 63 välplanerade kvm med egen entré från Odengatan fördelade på luftig hall med smart förvaring, stort vardagsrum med fantastiskt ljusinsläpp och öppen planlösning mot kök, egen uteplats (12 kvm) mot innergården, helkaklat badrum med separat tvättavdelning samt sovrum. Genomgående stilsäkra materialval av modernt snitt med bl.a. vitpigmenterade ekparkettgolv, vitt kök från HTH med rostfri maskinpark från Bosch och läckra skivor både på bänkar och som stänkskydd samt badrumsinredning från HTH och INR. Fantastisk bostadsrättsförening där ingenting har lämnats åt slumpen. Här erbjuds förutom en trevlig innergårdsmiljö även övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och varmgarage. Läget alldeles intill Östra Torget är svårslaget och innebär att all tänkbar service i form av nöjen, shopping, gym, livsmedelsbutik, skola, förskola, vårdcentral och kommunikationer finns på behändigt avstånd. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

 • Hiss
Bogla 71, Bogla, Jönköpings kommun

Bogla 71

Tomt
Bogla, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 300 000 kr
1 333 m² tomt

I natursköna Bogla intill Rogberga har vi nu möjligheten att erbjuda detta sällsynta tillfälle för dig som vill bygga nytt och förverkliga dina husdrömmar. Förhandsbesked för tomten har redan beviljats av Jönköpings kommun, så här kan du snart vara igång med projektet du längtat efter. Tomten är 1.333 kvadratmeter stor och ligger mycket vackert inbäddad i naturen med utsikt över åkrar och den gröna dalen. Tomten passar för ett stort antal av olika husalternativ så möjligheterna är oändliga. Infartsväg till fastigheten bekostas av säljaren. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp i tomtgräns. Bogla ligger på kort avstånd från Rogberga kyrka och är mycket eftertraktat för folk som vill bo i naturnära miljö men ändå på behändigt avstånd från stad och service. T.ex. så når man både Tenhult, Huskvarna och Ekhagen på cirka fem minuter med bil. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

Bogla 69, Bogla, Jönköpings kommun

Bogla 69

Tomt
Bogla, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 400 000 kr
1 332 m² tomt

I natursköna Bogla intill Rogberga har vi nu möjligheten att erbjuda detta sällsynta tillfälle för dig som vill bygga nytt och förverkliga dina husdrömmar. Förhandsbesked för tomten har redan beviljats av Jönköpings kommun, så här kan du snart vara igång med projektet du längtat efter. Tomten är 1.332 kvadratmeter stor och ligger mycket vackert inbäddad i naturen med utsikt över åkrar och den gröna dalen. Tomten passar för ett stort antal av olika husalternativ så möjligheterna är oändliga. Infartsväg till fastigheten bekostas av säljaren. Anslutning till kommunalt vatten och avlopp i tomtgräns. Bogla ligger på kort avstånd från Rogberga kyrka och är mycket eftertraktat för folk som vill bo i naturnära miljö men ändå på behändigt avstånd från stad och service. T.ex. så når man både Tenhult, Huskvarna och Ekhagen på cirka fem minuter med bil. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

Båget 25, Reaby, Jönköpings kommun

Båget 25

Fritidshus
Reaby, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 595 000 kr
65 + 10 m²
4 rum
1 000 m² tomt

Fantastiskt fritidshus med magiskt läge alldeles intill Nedre Kvarnasjön med tillgång till egen brygga. Här kan man sitta i lugn och ro på den nybyggda altanen och blicka ut över vatten och skog utan påträngande grannar. Bostaden har renoverats till stora delar under senare år, t.ex. nytt yttertak, nya fönster, ny järnvitriolfasad, ny stor altan, ny brygga samt ny luftvärmepump. Bostaden består av fräscht kök, två sovrum, allrum samt vardagsrum med stora glaspartier mot sjön för maximalt ljusinsläpp och utsikt. Sidobyggnad består av wc med mulltoa samt större förråd. Biluppställningsplats med utrymme för flertalet bilar. Välkommen hem! Observera att detta fritidshus ligger på ofri grund, s.k. arrendetomt.

 • Plus
Hult 13, Tenhult - Hult, Jönköpings kommun

Hult 13

Tomt
Tenhult - Hult, Jönköpings kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
1 000 000 kr
2 003 m² tomt

I natursköna Hult strax utanför Tenhult har vi nu möjligheten att erbjuda denna tomt för dig som vill bygga nytt. Förhandsbesked för tomten har redan beviljats av Jönköpings kommun, så här kan du snart vara igång med projektet du längtat efter. Tomten är ca 2.003 kvadratmeter stor och ligger mycket vackert inbäddad i naturen. Hult ligger endast 2,5 km från Tenhult och är mycket eftertraktat för folk som vill bo i naturnära miljö men ändå på behändigt avstånd från stad och service. Välkommen hem! Kontakta handläggande fastighetsmäklare för ytterligare information.

Kråmmered, Kråmmered, Habo kommun

Kråmmered

Tomt
Kråmmered, Habo kommun
SkandiaMäklarna Jönköping
350 000 kr
2 014 m² tomt

Nu har du chansen att köpa en byggklar tomt, endast 15 minuter med bil från Jönköping och 6 minuter till Mullsjö. Här bor du lugnt och avskilt med naturen in på knuten i ett härligt ljust och öppet söder/västerläge på stor tomt om 2000 kvm. Förhandsbesked finns! I natursköna Kråmmered på vägen mellan Risbrodammen och Mullsjö har vi nu möjligheten att erbjuda detta sällsynta tillfälle för dig som vill flytta bygga nytt. Kråmmered ligger på kort avstånd till Mullsjö (ca fem kilometer) och är eftertraktat för den som vill bo i naturnära miljö men ändå på behändigt avstånd från stad och service. Utöver närheten till Mullsjö når man centrala Jönköping på under 15 minuter med bil. Antingen bygger man i egen regi eller så tar man hjälp av Reformhus och deras förslag enligt nedan: - UPPTÄCK STORHETEN I DET LILLA - SONAT 100 är, trots sin nätta yta, ett mycket ljust och rymligt hus. Med sin välplanerade och öppna boyta passar husmodellen lika bra för dig som flyttar från ett större boende, som för förstagångsköparen eller varför inte som ett trevligt sommarboende. Den välgenomtänkta layouten ger enkel tillgång till alla rum och utrymmen, vilket gör livet bekvämt och smidigt. Ingen trappa att bekymra sig över, vilket gör detta hus till ett utmärkt alternativ för personer i alla åldrar och livssituationer. Från entrén har du en härlig genomsikt till husets baksida. Kök och vardagsrum bjuder på rymd och öppenhet, perfekt för avkoppling och umgänge med familj och vänner. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och ger en fantastisk utsikt över trädgården. Du kan enkelt skapa en mysig och inbjudande atmosfär där du kan njuta av lugna kvällar framför brasan. Klädkammare i anslutning till stora sovrummet ger dig gott om förvaringsmöjligheter. Vid behov kan också kontorsdelen ge plats åt ett extra sovrum för vänner eller utflyttade barn på besök. Den rymliga tvätt- och klädvårdsdelen rymmer vårt teknikrum – husets hjärta. I priset om 2.627.570 kr ingår: Grund, inredning och entreprenad - nyckelfärdigt redo att flytta in! Välkommen hem! För ytterligare information kontakta handläggande fastighetsmäklare alternativt vid funderingar kring nybyggnation i allmänhet och om möjligheten att bygga en annan hustyp samt frågor om tillval - ring Nils Fredriksson på Reformhus 072-710 88 00.

Visar alla 11