Nypongatan 12

Bårslöv, Helsingborg Se på karta

3 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
184 m²
Tomtarea
580 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1977
Energiklass
E
Driftkostnad
33 525 kr/år
Antal besök
7 184
Dagar på Hemnet
5

På lugn återvändsgata, med perfekt hörntomt, finns denna rymliga och välplanerade familjevilla med adress Nypongatan 12 i Bårslöv. Huset är näst intill totalrenoverat 2016, vilket innebär att nästa köpare smidigt kan flytta in och njuta av en trevlig sommar.

Huset erbjuder 189 kvadratmeter fördelat på bl.a. två badrum, sex sovrum, två sällskapsrum och ett trevlig uterum. Invändigt finner man inbjudande sällskapsrum med stora ytor och härligt ljusinsläpp. Välplanerat kök med gott om förvaring, arbetsyta och plats för matbord. Tvättstuga i nära anslutning med egen in-och utgång. Helkaklat och modernt badrum med duschhörna. Två underbara och lättmöblerade sovrum. Ovanplan erbjuder ännu ett sällskapsrum/allrum som smidigt går att nyttja som kontor eller gästrum. Ytterligare fyra fina sovrum och ett generöst badrum inrett med badkar.

Från vardagsrummet når man uterummet som sedan smidigt leder oss ut till trädgården. Här finns diverse möjligheter för den trädgårdsintresserade att skapa en härlig oas. Garage och förråd på tomten med egen uppfart. Härlig och lättskött utemiljö sten- och gräsbelagd med insynsskydd i form av höga häckar. Ett svårslaget boende med så många fördelar och utrymme på en trevlig adress!

Från Bårslöv är kommunikationerna goda med bussförbindelser och nära anslutning E6:an. Här finns bl.a. förskolor, skola 1-9, härlig natur och idrottsaktiviteter för barnfamiljen.

Huset har genomgått en förbesiktning och säljaren har tecknat en försäkring för dolda-fel.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Helsingborg

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 9
  maj
  Idag kl. 15:00
  Välkommen på visning, anmälan krävs. Bokning görs genom annonssidan, tryck på "boka visning".
 • 12
  maj
  Ons 12 maj kl. 16:30
  Välkommen på visning, anmälan krävs. Bokning görs genom annonssidan, tryck på "boka visning".
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.