Vretvägen 16A

Bromma - Bromma Kyrka, Stockholm Se på karta

13 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
170 m²
Biarea
83 m²
Tomtarea
573 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1925
Driftkostnad
44 900 kr/år
Antal besök
2 079
Dagar på Hemnet
1

I lugnt, familjärt område saluförs just nu denna exklusiva rymliga familjevilla i barnvänliga och populära Bromma Kyrka!

Detta är ett väl underhållet hus byggt 1925 om totalt 253 m² (170 + 83) fördelat på 3 plan. Huset ligger på en lugn gata långt från stora vägar. Idag disponeras det som 7 rum och kök + matsal men möjligheterna är oändliga. Entréplanet präglas av ett vackert ljusinsläpp och representativa sällskapsytor. Genomgående massivt trägolv från DalaFloda med underliggande vattenburen golvvärme. Köket är platsbyggt från Marbodal med väldigt goda arbetsytor, skafferi och exklusiva bänkskivor i granit. Fullutustat med Siemens vitvaror så som kyl, frys, induktionshäll med 5 hällar, köksfläkt, integrerad diskmaskin, ugn och mikro i arbetshöjd samt avfallskvarn. Matsalen har ett slående ljus från de 6 stora spröjsade fönsterpartierna och i anslutning ligger salongen som är perfekt för förmingel. Via dubbla glasdörrar når du altanen och den ena delen av trädgården. De stora fönsterpartierna skapar ett magiskt ljusflöde över hela entréplan. Stort ljust vardagsrum med en vacker fungerande kakelugn som är tidlöst vacker. Här finns även en AC som kyler ner hela entréplan. På detta plan finns dessutom en stor hall med plats för avhängning och bra förvaring två intilliggande klädkammare, samt en WC.

Det övre planet erbjuder fyra väl tilltagna sovrum och en walk in closet samt tre stycken AC-anläggningar. Master bedroom är exklusivt och innehar ett eget badrum med badkar och mycket bra platsbyggd förvaring. På detta plan finner du även ett stort praktiskt badrum med WC och dusch.

Det nedre planet består av ett rymligt sovrum, WC, tvättstuga och ett förråd med mycket bra förvaring. I relaxavdelningen kan du koppla av med bastu och bad efter ett träningspass i gymmet. Två groventréer för enkel access till trädgården. Detta plan kan med fördel göras om till en uthyrningsdel med separat ingång. Huset värms upp via bergvärme och är utrustat med vattenburen golvvärme. Dessutom finns fem stycken AC för god inomhusklimat, larm från Verisure och centraldammsugare installerat på samtliga våningsplan. 2019 installerades ett nytt nätverk med trådbundna WiFi accesspunkter från Ubiquiti.

Lättskött trädgårdstomt med plana gräsytor och flera uteplatser. Laga god mat vid uteköket och avnjut härliga middagar på någon av trädgårdens alla uteplatser. Det vackra orangeriet är ett härligt extra rum för umgänge, fest eller avslappning året runt tack vare isolering i väggar och underliggande golvvärme. En extra bonus är dessutom friggeboden om ca 10 kvm. Här bor du i vackra Bromma Kyrka på en lugn gata utan trafik. Närheten till naturen och vattnet ger också möjlighet till härliga utflykter med båt, sköna bad och promenader längs med Mälaren som blir en naturlig del av boendemiljön. I området finns Norra Ängby skola, Nya Elementar, Ängby IP samt bad i Kyrksjön. Närhet till torget, Bromma Bistro, Ängbyplan T-bana och bussar.

Blir du den fjärde ägaren på 100 år?

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 16
  jun
  Ons 16 jun
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 20
  jun
  Sön 20 jun
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
 • 21
  jun
  Mån 21 jun
  Välkommen på visning – för tider,mer info och anmälan gå till Mäklarhusets sida
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.