Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Mäklarhuset Vällingby-Hässelby

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Helsingforsgatan 53, Kista, Stockholms kommun
Helsingforsgatan 53, Kista, Stockholms kommun, bild 2
Helsingforsgatan 53, Kista, Stockholms kommun, bild 3

Helsingforsgatan 53

Lägenhet
Kista, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
1 895 000 kr
75 m²
3 rum
vån 2/4
6 147 kr/mån
25 267 kr/m²

Varmt välkommen till denna välplanerade 3:a om 75 kvm med balkong. Här erbjuds du en bra planlösning med goda möjligheter till alternativ möblering. När du kliver in genom entrén möts du av en stor hall med 4 garderober, helkaklat badrum med badkar och golvvärme. Hiss finns i huset. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Hiss
Duvedsvägen 3, 1,5 tr, Vällingby  Centrum, Stockholms kommun
Duvedsvägen 3, 1,5 tr, Vällingby  Centrum, Stockholms kommun, bild 2
Duvedsvägen 3, 1,5 tr, Vällingby  Centrum, Stockholms kommun, bild 3

Duvedsvägen 3, 1,5 tr

Lägenhet
Vällingby Centrum, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
1 895 000 kr
59 m²
2 rum
vån 2
4 059 kr/mån
32 119 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
  • Balkong
Vitplistergränd 29, Hässelby - Hässelby villastad, Stockholms kommun
  • Sön 28 apr kl 11:45
Vitplistergränd 29, Hässelby - Hässelby villastad, Stockholms kommun, bild 2
Vitplistergränd 29, Hässelby - Hässelby villastad, Stockholms kommun, bild 3

Vitplistergränd 29

Radhus
Hässelby - Hässelby villastad, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
4 195 000 kr
132 m²
5 rum
167 m² tomt

Varmt välkommen till ett friköpt välplanerat familjeradhus om 132 kvm. Beläget i lugnt barnvänligt området på återvändsgata. Fördelat på fem rum, varav fyra rymliga sovrum på övre plan, ett stort ljust vardagsrum med utgång till den soldränkta insynsskyddade altanen på baksidan. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Premium
Snödroppsgränd 27, Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun

Snödroppsgränd 27

Lägenhet
Hässelby Norra Villastad, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
1 495 000 kr
27 m²
1 rum
vån 1/3
1 696 kr/mån
55 370 kr/m²

Fri andrahandsuthyrning och Juridisk person kan godkännas! Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Hiss
Rabattvägen 40, Vällingby-Johannelund, Stockholms kommun

Rabattvägen 40

Lägenhet
Vällingby-Johannelund, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
1 795 000 kr
34 m²
2 rum
vån 3/5
2 611 kr/mån
52 794 kr/m²

Välkommen hem till Rabattvägen 40 - en yteffektiv mini 2:a med balkong mot grönskande Johannelundstoppen! Här bor man med allt man behöver i ett modernt och praktiskt boende. Genomgående hög standard med ljusa materialval, ekparkettgolv och vitmålade väggar. Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

  • Balkong
  • Hiss
Jämtlandsgatan 104, Vällingby, Stockholms kommun

Jämtlandsgatan 104

Lägenhet
Vällingby, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
2 300 000 kr
70 m²
3.5 rum
vån 2/3
5 742 kr/mån
32 857 kr/m²

Intresserad av den här bostaden? Klicka på knappen läs mer hos mäklaren nedan. Där hittar du mer information och anmäler dig till visning.

Rabattvägen 40, Vällingby-Johannelund, Stockholms kommun

Rabattvägen 40

Lägenhet
Vällingby-Johannelund, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
1 795 000 kr
37 m²
2 rum
vån 2/5
2 841 kr/mån
48 514 kr/m²

Välkommen till Rabattvägen 40, där drömmen om det perfekta hemmet blir verklighet! Denna charmiga 2:a med en imponerande balkong som riktar sig mot den grönskande Johannelundstoppen är det ultimata boendet för dig som söker både komfort och naturskönhet. Modernt fullt utrustat kök utrustad med kyl/frys, spishäll, spisfläkt, ugn och diskmaskin. Intill köket finns tillräckligt med plats för en matgrupp med plats för fyra personer. Vardagsrummet ligger i öppen planlösning mot köket, vilket ger en känsla av rymd och gemenskap. Här finns gott om utrymme för soffa, mediamöbel och eventuellt ytterligare möbler om du önskar anpassa det efter din egen stil. Det är den perfekta platsen att koppla av och umgås med vänner och familj. Här finns även utgången till den härliga balkongen, där du kan inreda med bekväma utemöbler och färgsprakande blommor och njuta av den underbara utsikten. Balkongen vätter mot sydost med sol från morgon till förmiddag. Sovrummet är en fridfull oas med tillräckligt med utrymme för en dubbelsäng och nattduksbord. Det rymliga badrummet är stilrent med grått klinkergolv och vita kaklade väggar. Det är utrustat med WC, handfat, praktiskt badrumsskåp och en dusch med en glasväggar. Dessutom finns en kombinerad tvättmaskin/torktumlare som gör din vardag ännu bekvämare. Hallens generösa utrymme erbjuder gott om förvaringsmöjligheter via garderober, vilket hjälper dig att hålla din bostad organiserad och prydlig. Denna bostad erbjuder genomgående hög standard med ljusa materialval, vackert ekparkettgolv och vitmålade väggar. Dessutom har du ett tillhörande källarförråd, vilket ger extra plats för dina ägodelar. Här bor man i lummiga Johannelunds trädgårdsstad, precis intill Johannelundstoppen. Vill du bo i ett lugnt område nära grönskan är detta en bostad för dig. BRF Trädgården är en stabil och solid förening som äger marken (friköpt). Johannelunds trädgårdsstad har nära till Vällingby C med butiker, restauranger, biograf, buss, gym och simhall samt promenadavstånd till Grimsta Naturreservat med motionsspår, badplatser, minigolf och fiske vid Mälaren. Gångavstånd till tunnelbanans gröna linje Johannelund.

  • Hiss
Grimstagatan 46, Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun

Grimstagatan 46

Lägenhet
Vällingby - Grimsta, Stockholms kommun
Mäklarhuset Vällingby-Hässelby
2 495 000 kr
80 m²
3 rum
vån 3/3
6 319 kr/mån
31 188 kr/m²

Grimstagatan 46 är en väldisponerad 3:a med en yta på 80 kvm och två stora balkonger. Lägenheten erbjuder en härlig utsikt åt två håll, med grönområden och Mälarens vatten i närheten. När man kliver in i lägenheten möts man av en luftig och välkomnande atmosfär. Sällskapsdelen erbjuder gott om plats för att inreda en rymlig vardagsrumsdel och härifrån når man också en solig balkong i sydvästläge med en trevlig utsikt över grönskande omgivningar. Köket är välplanerat och har en generös matplats intill ett stort fönster. Härifrån når man den andra balkongen i nordöstläge, som erbjuder en avkopplande utsikt över föreningens innergård. Lägenheten har två rymliga sovrum, vilket ger gott om utrymme för en familj eller för att ha gäster övernattandes. Badrummet är stambytt och har en tvättmaskin, och det finns även en separat WC för extra bekvämlighet. Hallen är möblerbar och det finns generöst med förvaringsutrymmen i form av platsbyggda garderober och en stor klädkammare. På Grimstagatan bor man direkt intill det vackra Grimsta Naturreservat, en stor skog med trevliga vandringsleder och elljusspår. Det finns även flera fina badplatser längs vattnet, och den närmaste, Kaananbadet, ligger i närheten. Tunnelbanestationen Råcksta ligger endast ca 5 minuters promenad bort, och där finns även bekvämligheter som Hemköp, café, gym, sushi och pizzeria. Inom cirka 10 minuters promenadavstånd finns Vällingby Centrum, som erbjuder en mängd olika butiker, mataffärer, biograf, SATS, simhall, bibliotek, restauranger och caféer.

  • Balkong

Visar alla 8