Norrköpingsvägen 64, Villa Ekviken

Finspång Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
160 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
4 150 m²
Byggår
1940
Driftkostnad
30 864 kr/år

Villa Ekviken är ett hem som har något för de allra flesta. Det rymliga boningshuset består av över 160 kvadratmeter boarea fördelade på 8 rum och kök på tre våningsplan. Bostaden är välplanerad och med en härlig atmosfär och många platser att umgås och trivas på. Här finns köket med öppen spis och matsalen med utgång till altanen med fantastisk utsikt över den angränsande sjön Åmlången.
På nedre plan finns bastun med duschrum, relaxrum och biljardrummet med öppen spis. Dessutom hobbyrum och förråd.
På övre plan finns wc/duschrum och fyra sovrum där ett har öppen spis och två med utgång till en stor balkong mot sjön.
Utöver husets generösa ytor finns ett annex med två sovrum, wc och kokvrå samt varmgarage. Dessutom finns slöjdbod, sjöstuga och ett gästhus vid vattnet.
Villa Ekviken är verkligen en plats som erbjuder många möjligheter.
Precis utanför tomten finns också fina cykelvägar, vidsträckta skogar och sjön för utflykter och friluftsliv. Arbete och kulturutbud i närliggande Finspång och Norrköping nås lätt med både buss och bil. Det här är en plats där ett rikt liv kan levas.

Huset står på en lummig och rogivande, kuperad trädgårdstomt om 4150 kvadratmeter varav 630 kvadratmeter är en del av sjön.
Utan några grannar kan man alltid vara ostörd och fri. Från bryggan vid huset på vattnet kan man njuta av bad och båtutfärder på sommaren och härliga skridskoturer på vintern.

Det här är ett hem med en genuint inbjudande känsla som man bara vill flytta in i när man besöker det. Här kan man verkligen slappna av och göra som man själv vill.
Välkommen till ett hem att trivas i!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Visningstider

  • 26
    okt
    Mån 26 okt kl. 16:00–16:45
    Anmäl ditt intresse online på bostaden eller ring 011-134486 för tidsbokning
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.