Långarödsvägen 102

Höganäs, Höganäs Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
208 m²
Biarea
106 m²
Tomtarea
495 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
34 810 kr/år
Antal besök
12 576
Dagar på Hemnet
25

Varmt välkomna till Långarödsvägen 102 och detta rymliga hem med anor från sent 1800-tal. Nu finns det en unik möjlighet att förvärva detta väl tilltagna hem med ett eget litet gästhus utrustat med ett mindre pentry och badrum med duschmöjlighet. Ett perfekt boende för den stora familjen som drömmer om att sätta sin egen prägel på sitt nästa hem. Trädgårdstomten är lagom stor och vetter i ett perfekt söderläge med sol stora delar av dagen. Den skyddade uteplatsen en trappa ned omgärdas av trevlig grönska och en uppmurad mur vilket skapar en härlig insynsskyddad plats. Bjud över vännerna på mat som grillas från den platsbyggda grillen, det lär bli succé.

Boytan om hela 208 + 106 kvm fördelar sig på tre plan. Vi finner bland annat fyra bra sovrum, ett enormt kök, stora sällskapsytor såväl uppe som nere, tre badrum/toaletter och en källare med otrolig potential. Med sina två kaminer, en luft/luft och flera traditionella radiatorer gör huset till ett väldigt energisnålt hem med låga driftskostnader. Huset letar nu efter en ny ägare som kan skämma bort det med kärlek och som kan se den potential detta hus faktiskt har.

Sammantaget finner vi en stor och trevlig familjevilla i lugna kvarter med närhet till hav, shopping, service, förskolor, skolor och matlivs. Allt en familj kan tänkas behöva! Möjligheterna är oändliga, här är det endast fantasin som sätter gränserna. Titta gärna lite extra på den alternativa planlösningen för mer inspiration och dess potential huset har.

Läs mer hos mäklaren
3Etage i Höganäs AB