Halleberg

Jäla, Falköping Karta & restider

495 000 kr
VillaVilla

I den lilla kyrkbyn Jäla och dess vackra omgivningar ligger fastigheten Halleberg, en gedigen villa med tillhörande ekonomibyggnad och stor tomt. Fram till år 1989 drevs här Jälas lanthandel vilken då var en av de sista lanthandlarna att finnas kvar i f.d. Vilske kommun. Efter nedläggningen byggdes byggnaden om till en stor villa och har sedan dess varit i privat ägo.

Nu finns chansen att förvärva denna fastighet med plats för den stora familjen och dessutom med utrymmen för exempelvis den fordonsintresserade. Idag inrymmer bostaden fyra sovrum men de generösa ytorna gör att det finns plats för än fler. Här finns även ett kök som under senare år morderniserats med en gashäll, nya vitvaror och ommålning av luckor. Bostaden uppvärms med ett vattenburet system via vedpanna och är ansluten till fiber. År 2015 gjordes avloppsanläggningen om till 3-kammarbrunn med ny infiltrationsbädd och år 2003 borrades nuvarande vattenbrunn. På fastigheten finns även en större ekonomibyggnad som inrymmer dubbelgarage med trefas, f.d. fähus, förrådsutrymmen samt ett stort loft med högt upp till nock.

Jäla är lantligt beläget, barn som bor här går på Floby förskola/skola och i samhället Floby finns även bl.a. mataffär, utomhusbad och tågkommunikationer till såväl Falköping som Skövde och Göteborg.
Välkommen med er anmälan till visning.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
100 m²
Biarea
95 m²
Tomtarea
4 570 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
33 543 kr/år
Byggår
1927
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Halleberg och skaffa lånelöfte nu.

Pris
495 000 kr
Driftkostnad
33 543 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

9 595
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 32 dagar sedan, den 18 april 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips