Stensjövägen 9

Kvicksund, Västerås Karta & restider

5 950 000 kr

6 500 000 kr -8%

VillaVilla

Välkommen till Stensjövägen och dess timmerhus från mitten av 1800-talet. Denna magnifika fastighet är utformad med kärlek och bär ett unikt utseende i en historisk miljö. Bostaden omges av en fantastisk natur i form av Mellansundets vackra å med dom vackra vita näckrosorna och där du kan ta dig ut på Mälaren.

Man blir varmt välkomnad in genom de dekorativa dubbeldörrarna med fönsterglas till hallen och vidare in i den vackra härliga salongen med breda golvtiljor och synliga träbjälkar i taket. Salongen är en mysig plats att umgås på tillsammans med släkt och vänner. Värmande eldstäder, herrgårdskök med gammal vedspis, inglasad gammaldags veranda med utsikt över Åholmens naturreservat och en fantastisk vin och whisky källare om ca 50 kvm är unikt för denna fastighet. Här kan man lagra sin stora vinsamling under utmärkta förhållanden, källaren har flera rum och vinkällaren har vackert tegelgolv och putsade väggar vilket ger känslan av att vara i en gammal slottskällare. Inbyggda hyllor och plats för att sitta och ha provsmakning i en helt unik och fantastisk miljö. Detta är ett hem utöver det vanliga och ger en gedigen herrgårdskänsla och det finns en historia bakom varje detalj.

Till fastigheten finns dubbelgarage, vedbod och ett litet stall med tre boxar och sadelkammare, men som idag används som förråd/verkstad. Man möts av en stor fin grusplan när man kommer fram till huset som kan användas som paddock och mark till hagar finns intill fastigheten att arrendera om man har hästar. På några minuter tar du dig till Sandabadet där det finns en fin sandstrand och brygga med kvällssol.

Söker du ett unikt boende vid vattnet med närhet till storstäder så är Stensjövägen vid Nyckelön det perfekta boendet. Varmt välkomna att tag kontakt med mäklaren för visning.
Titta gärna på filmen via länken: https://vimeo.com/287914155
www.ferettimakleri.com

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
285 m²
Biarea
155 m²
Tomtarea
2 260 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
66 500 kr/år
Byggår
1850
Räkna på boendet

Kontakta mäklaren

Feretti Mäkleri

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Stensjövägen 9 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 950 000 kr
Driftkostnad
66 500 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

13 586
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 73 dagar sedan, den 10 maj 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips