Kommande

Nordvästgatan 46

Lindö, Norrköpings kommun Se på karta

6 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
210 m²
Biarea
122 m²
Tomtarea
1 148 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
63 276 kr/år
Kommande

Välkommen hit,
den gröna portalen leder dig in i trädgården som är en egen grön oas och fristad mitt i villaområdet. Tomten erbjuder lummig grönska med flera inkluderande och naturliga sittplatser bland buskar och säsongsplanteringar samt frukt- och skogsträd, som ger insynsskydd och skapar en sällsynt rekreationsplats. Intill bostaden finns dessutom inrättade uteplatser i form av ett trädäck, insynsskyddat genom en grön spaljé med klätterväxter samt ytterligare uteplats under tak med spotlights, båda i ett skönt sydvästläge.
Denna fastighet, belägen i omtyckta Lindö, har mycket som är värt att uppmärksamma!
Här får du ett storslaget boende, med attraktiv rymd och stora fönsterpartier, vars trevliga atmosfär gör att man trivs redan när man öppnar ytterdörren. Du omsluts av hela 210+122 kvadratmeter, som inrymmer åtta rum och kök varav upp till sex sovrum, passande familjen. Ett robust hus med karaktär, byggt för fester och vila!

Planlösningen är byggd i trevliga etapper som delar av de större umgängesytorna, vars ryggåstak och inredning ger ett ståtligt intryck.
Det rustika köket med notat kompositgolv, vars större och inbjudande köksö fungerar som husets hjärta och blir den naturliga samlingsplatsen tack vare presentationsytan och flera sittplatser, perfekt mingelplats. I öppen vinkel till köket finns en umgängesdel eller avkopplande bibliotek. Vardagsrummet, några trappsteg ner, bjuder på en rymlig matplats för ett större sällskap, fint placerad vid den stämningsfulla öppna spisen och intill de stora fönstren som vetter ut mot trädgården.
Entréplan erbjuder dessutom, som tidigare nämnt, hela sex sovrum samt duschrum. Ett av rummen kan med fördel användas som hemma- eller uthyrningskontor vid eget företagande, då det ligger både avskilt i huset och har egen ingång.
Källaren behåller nivån på hela presentationen genom sin omfattande relaxavdelning och flera praktiska utrymmen.

Ett hus att komma hem till som välkomnar familj och vänner, välbyggt med gedigna material och friska konstruktioner!

Utöver fastighetens fördelar så har även närområdet mycket att bjuda på. Lugnt och familjevänligt område med promenadstråk precis utanför dörren som bland annat kan ta dig förbi den gemytliga småbåtshamnen, med både hamnkrogen och minigolfbana, badplatsen och vidare till Aborrebergsparken med elljusspår som i en avstickare leder dig till en härlig stig längs stranden mot Marby.
I barnvänliga Lindö har du närhet till skola, förskola, fritids, goda kommunikationer, mataffär, flera fina lekplatser, padelbana och idrottsanläggningar m.m.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping

Kontakta mäklaren

Johan Ahlén

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
Mäklare Johan Ahlén, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Norrköping
0703-323302

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.