Birger Sjöbergsgatan 31

Nyby, Uppsala Se på karta

5 380 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
193 m²
Tomtarea
544 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
67 522 kr/år
Antal besök
4 048
Dagar på Hemnet
8

Kedjehus av den största modellen i barnvänliga Nyby. Insynsskyddad tomt om hela 544 kvm och som ligger i absolut bästa solläge. Det som är unikt för detta hus är att det byggts ut och därmed erbjuder en boarea om hela 193 kvm! Här finns dessutom bra biutrymmen med två inredda extrarum med separata badrum i förrådsbyggnaden.

Social planlösning med ett stort vardagsrum och den stora, ljusa utbyggnaden placerade med fin kontakt med köket! Vardagsrummet ansluter till utbyggnaden som har skjutdörrar vidare ut till trädgården. Baksidan ligger i västerläge men med sol under hela dagen. Utöver detta så finns i entréplan två bra sovrum, ett renoverat badrum med dusch, en separat gäst-wc samt tvättstuga med åtkomst utifrån baksidan. På övre plan finns ett idag tre bra sovrum samt ett badrum med dusch.

Härlig baksida med möjlighet för både fest och rekreation, dels direkt ute i solen på den öppna altanen och dels i den inglasade delen av altanen som kan förlänga säsongen!

Fristående förrådsbyggnad med två stora utrymmen, som i dagsläget har använts som gästrum, båda med badrum med dusch.

Lättskött trädgårdstomt med bra storlek som rymmer både umgänge, lek och spel!

I samfälligheten finns en garagelänga där varje hus har ett garage. Dessutom finns utomhusparkeringar för boende och besökande att nyttja.

Som boende i Nyby har man närhet till flera förskolor, skolor, fritids, lekplats (t.ex. den nya Kastellparken) och stora grönområden. Gång- och cykelavstånd till Willys, Gränby köpstad och Heidenstamstorg med all tänkbar service. Lagom löpavstånd till motionsspår vid Gamla Uppsala högar och Röbo. Kort avstånd till E4 med bara fem minuter till norra påfarten.

Kontakta mäklaren för besiktningsprotokoll och förfrågan om enskild visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 29
  nov
  Sön 29 nov kl. 13:00–14:00
  Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för att boka enskild visning.
 • 30
  nov
  Mån 30 nov kl. 17:00–17:30
  Anmälan krävs!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.