Mäklare Martin Jansson

Martin Jansson

Om mig

Som mäklare sedan 2007 har jag förmedlat hundratals bostäder av alla typer. Gemensamt för alla affärer är att jag försöker sätta mig in i varje kunds situation och bemöta varje person som jag själv skulle vilja bli bemött. För mig är det viktigt att varje försäljning har en tydlig plan. Jag älskar mitt jobb och kan intyga att Widerlöv är helt rätt, både för mig och för dig som säljare eller köpare!

Mäklarens försäljning på Hemnet
Petterslundsgatan 15, Fålhagen, Uppsala kommun
 • Imorgon kl 11:00
Petterslundsgatan 15, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 2
Petterslundsgatan 15, Fålhagen, Uppsala kommun, bild 3

Petterslundsgatan 15

Lägenhet
Fålhagen, Uppsala kommun
Widerlöv Uppsala
3 595 000 kr
98,7 m²
5 rum
vån 3/3
4 859 kr/mån
36 424 kr/m²

Tillfälle att köpa en av ytterst få 5:or i Fålhagen, dessutom med låg månadsavgift! Bostaden är i genomgående gott skick med ett snyggt och fullt utrustat kök i halvöppen planlösning med vardagsrummet, fyra bra sovrum samt badrum med tvättmaskin och separat gäst-wc i anslutning till hallen. Den stora öppningen mellan kök och vardagsrum skapar en perfekt matplats med möjlighet till långbord för många gäster. Lägenheten känns mycket ljus tack vare läget högst upp i huset på 2,5 trappor, vilket också ger en fin utsikt över omgivningen. Lugnt läge på återvändsgata med mycket lite trafik. Gott om förvaring till lägenheten i två källarförråd. Brf Lunden är en stabil och välskött förening med god ekonomi och låg belåningsgrad. I föreningen finns flera gemensamma utrymmen så som innergård med grillmöjligheter, barnvagnsförråd, cykelförråd, hobbyrum, två tvättstugor samt även ett bokningsbart övernattningsrum med fem bäddar. Här bor du i populära Fålhagen med närhet till allt staden har att erbjuda och med ett bekvämt gångavstånd på drygt fem minuter till Resecentrum för pendling via buss eller tåg. För dig som bilpendlar så är det raka spåret ut på E4:an dit du tar dig på några få minuter. Bara några minuters promenad bort finns Willys och i närområdet finns också affärshuset Kvarnen med ett digert serviceutbud med bl.a. mataffär, apotek, systembolag och restauranger. Där finns också Vaksala torg med sin genuina torgmiljö med handel och marknader samt Uppsala konsert och kongress.

 • Premium
 • Balkong
Albertinas väg 46, Alunda, Östhammars kommun

Albertinas väg 46

Lägenhet
Alunda, Östhammars kommun
Widerlöv Uppsala
1 150 000 kr
46 m²
1.5 rum
vån 4/4
3 615 kr/mån
25 000 kr/m²

Varmt välkommen till denna fina lägenhet högst upp i huset med hiss från markplan! Bostaden disponeras idag som en kvadratsmart mini-3:a med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Det stora sovrummet rymmer en dubbelsäng samt möjlighet till förvaring. Det lilla sovrummet rymmer mindre säng och skrivbord men kan enkelt återställas till att vara en del av vardagsrummet som det varit ursprungligen. Köket är snyggt och har bra förvaring bakom vita skåpluckor och matplats för 4-5 personer. Härifrån når man även balkongen som har fin utsikt och tak för skydd mot regn. Fräscht badrum från 2019 med dusch, handfat och wc. Brf Albertina är en mycket välordnad och uppskattad bostadsrättsförening med cykelförråd, tvättstuga i angränsande byggnad och vindsförråd. Här bor du i ett populärt område med närhet till all tänkbar service som Ica, apotek, café, pizzeria mm. Därtill finns det parkeringsmöjligheter för den bilburne samt möjlighet till goda kommunikationer. Helt enkelt en bostad och läge att trivas på!

 • Balkong
 • Hiss
Havsvik Roslagen hus 6, Snesslinge, Östhammars kommun

Havsvik Roslagen hus 6

Lägenhet
Snesslinge, Östhammars kommun
Widerlöv Uppsala
Pris saknas
67 m²
3 rum

Längtar du ut till friheten vid havsbandet? Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen? Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid? Då är Havsvik Roslagen helt rätt! Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden. TÄRNAN är huset att växa i. Högt i tak i det kombinerade köket och vardagsrummet, god kontakt med terrass, tomt och natur. Terrasser finns på två sidor av huset. På bottenvåningen finns ett sovrum med plats för dubbelsäng och på övervåningen ytterligare ett sovrum plus ett litet allrum, arbetsrum eller TV-hörna. Välj till ett helt bjälklag och få ytterligare ett rum och ett större allrum/TV-rum på den hela övervåningen. I direkt anslutning till entrén finns ett litet förråd. SÄKRA DIN PLATS I KÖLISTAN TILL SÄLJSTARTEN - anmäl intresse redan nu då det avgör turordning att välja bostad! Anmälan görs via visningen eller på projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se ETT LIV NÄRA NATUREN Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallringafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet. NORRA ROSLAGEN Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö. ETT HÅLLBART PROJEKT I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar. Området ska byggas med hänsyn till natur och miljö. En lokal reningsanläggning tar hand om avloppet. Vatten kommer att produceras från havsvatten i en avsaltningsanläggning. OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Havsvik Roslagen hus 3, Snesslinge, Östhammars kommun

Havsvik Roslagen hus 3

Lägenhet
Snesslinge, Östhammars kommun
Widerlöv Uppsala
Pris saknas
40 m²
3 rum

Längtar du ut till friheten vid havsbandet? Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen? Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid? Då är Havsvik Roslagen helt rätt! Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden. GRISSLAN är vårt minsta hus med smart utnyttjade kvadratmeter. Sällskapsdelen har dubbel takhöjd, vilket bidrar med rymd och luft. Här har man direkt access till en stor terrass utanför och breda glaspartier bidrar med ljus. Terrassen löper över hörn och ger praktiska ytor för utevistelse. Bottenvåningen har ett litet avskilt rum att använda till hemarbete, som ateljé, som barnrum eller som walk-in-closet. På en entresolvåning ligger sovrummet med stort fönster och plats för en dubbelsäng. I direkt anslutning till entrén finns ett litet förråd. SÄKRA DIN PLATS I KÖLISTAN TILL SÄLJSTARTEN - anmäl intresse redan nu då det avgör turordning att välja bostad! Anmälan görs via visningen eller på projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se ETT LIV NÄRA NATUREN Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallringafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet. NORRA ROSLAGEN Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö. ETT HÅLLBART PROJEKT I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar. Området ska byggas med hänsyn till natur och miljö. En lokal reningsanläggning tar hand om avloppet. Vatten kommer att produceras från havsvatten i en avsaltningsanläggning. OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Havsvik Roslagen hus 2, Snesslinge, Östhammars kommun

Havsvik Roslagen hus 2

Fritidshus
Snesslinge, Östhammars kommun
Widerlöv Uppsala
Pris saknas
79 m²
4 rum

Längtar du ut till friheten vid havsbandet? Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen? Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid? Då är Havsvik Roslagen helt rätt! Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden. MÅSEN är vårt största hus med dubbel takhöjd i sällskapsdelen och generösa glaspartier mot den egna tomten. Terrasser finns mot två väderstreck, allt för att fånga både sol och utsikt. De gemensamma utrymmena har en öppen planlösning med plats för umgänge. Välj till en braskamin för extra trevnad. Bottenvåningens större sovrum kompletteras en trappa upp med ytterligare två rum. Välj till ett helt bjälklag och få ytterligare ett rum och ett allrum/TV-rum på den hela övervåningen. I direkt anslutning till entrén finns ett litet förråd. SÄKRA DIN PLATS I KÖLISTAN TILL SÄLJSTARTEN - anmäl intresse redan nu då det avgör turordning att välja bostad! Anmälan görs via visningen eller på projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se ETT LIV NÄRA NATUREN Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallringafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet. NORRA ROSLAGEN Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö. ETT HÅLLBART PROJEKT I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar. Området ska byggas med hänsyn till natur och miljö. En lokal reningsanläggning tar hand om avloppet. Vatten kommer att produceras från havsvatten i en avsaltningsanläggning. OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Havsvik Roslagen hus 17, Snesslinge, Östhammars kommun

Havsvik Roslagen hus 17

Fritidshus
Snesslinge, Östhammars kommun
Widerlöv Uppsala
Pris saknas
79 m²
4 rum

Längtar du ut till friheten vid havsbandet? Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen? Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid? Då är Havsvik Roslagen helt rätt! Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden. MÅSEN är vårt största hus med dubbel takhöjd i sällskapsdelen och generösa glaspartier mot den egna tomten. Terrasser finns mot två väderstreck, allt för att fånga både sol och utsikt. De gemensamma utrymmena har en öppen planlösning med plats för umgänge. Välj till en braskamin för extra trevnad. Bottenvåningens större sovrum kompletteras en trappa upp med ytterligare två rum. Välj till ett helt bjälklag och få ytterligare ett rum och ett allrum/TV-rum på den hela övervåningen. I direkt anslutning till entrén finns ett litet förråd. SÄKRA DIN PLATS I KÖLISTAN TILL SÄLJSTARTEN - anmäl intresse redan nu då det avgör turordning att välja bostad! Anmälan görs via visningen eller på projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se ETT LIV NÄRA NATUREN Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallringafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet. NORRA ROSLAGEN Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö. ETT HÅLLBART PROJEKT I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar. Området ska byggas med hänsyn till natur och miljö. En lokal reningsanläggning tar hand om avloppet. Vatten kommer att produceras från havsvatten i en avsaltningsanläggning. OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

 • Nyproduktion
 • Uteplats
Havsvik Roslagen , null, Östhammars kommun

Havsvik Roslagen

Fritidshus
Östhammars kommun
Widerlöv Uppsala
Pris saknas
40-79 m²
3-4 rum

DITT DRÖMHUS VID HAVET Längtar du ut till friheten vid havsbandet? Vill du ha ett nybyggt arkitektritat hus med nära till naturen? Är ett modernt lättskött hus perfekt för dig så du kan lägga din tid på en aktiv fritid? Då är Havsvik Roslagen helt rätt. Här byggs 41 hus med snygg design och spännande planlösningar ett stenkast från Kallrigafjärden. Intresseanmälan görs via projekthemsidan: www.havsvikroslagen.se ETT LIV NÄRA NATUREN Havsvik Roslagen har en egen lång strandlinje mot Kallrigafjärden med utsikt direkt mot Östersjön. Området omges av tallskog precis utanför knuten. Du kommer lätt ut på en kajaktur, på en svamputflykt eller en skogspromenad med hunden. Cykla på småvägarna, jogga längs skogsvägarna och hitta ditt eget smultronställe. Det bästa är förstås att det är så nära till morgondoppet. NORRA ROSLAGEN Roslagen har mycket att erbjuda både för den som söker aktiviteter eller uteliv, och för den som söker lugn och ro eller kulturupplevelser. Havsvik Roslagen ligger i hjärtat av Norra Roslagen med många utflyktsmål i omgivningarna. Endast 13 km bort ligger Öregrund med sin idylliska hamn, en bevarad charmig liten trästad. Här finns både nöjes- och servicemöjligheter. Vårdcentral, Systembolag, gym och butiker. Restauranger, gårdsbutiker, gallerier och konditorier. För en utflykt lämpar sig bruksmiljön i Lövstabruk, mysiga Östhammar och orörd natur på Gräsö. ETT HÅLLBART PROJEKT I Havsvik Roslagen kommer det att byggas 41 hus i 2 etapper. Husen är helt byggda i trä, vilket ger ett lågt CO2-avtryck. Ett effektivt byggsystem gör att energiförbrukningen blir låg. Husen kommer att värmas upp genom luftvärmepumpar. <a href="https://havsvikroslagen.se/" target="_blank" class="btn">Läs mer om projektet </a> OBS! Bilderna är endast illustrationer för husmodellerna. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma.

 • Nybyggnadsprojekt

Visar alla 7