Kommande

Norsundsvägen 3B

Österåkers kommun Se på karta

10 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
183 m²
Biarea
16 m²
Tomtarea
1 825 m²
Byggår
1992
Kommande

Granne med Stockholms Skärgård och havet runt knuten finns denna fina villa belägen på populära och eftertraktade Svavelsö. Huset är belägen på en höjd med härlig utsikt över vattnet och med flera stora fina uteplatser fångar man solen hela dagen.

Huvudbyggnaden är om totalt 154 kvm (138 kvm boarea & 16 kvm biarea) och det fullt utrustade gästhuset är om 45 kvm. Gästhuset lämpar sig väl för såväl uthyrning som generationsboende. Orangeriet med sin härliga trädäckade terrass och spa-bad är det perfekta stället att blicka ut över sundets båtliv. Fin trädgårdstomt med plats för lek och bollspel. Carport med tillhörande förråd. Fiber finns indraget.

Väl innanför ytterdörren välkomnas man av en rymlig hall med bra plats för avhängning. Direkt till vänster finns entréplanets sovrum samt helkaklade badrum med dusch. Rakt från hallen når man husets fina kök med matrum. Stora fönsterpartier gör att man får ett fint ljusinsläpp. Här finns också entréplanets vardagsrum. Från köket når man husets tvättstuga med groventré. Här finns också värmepumpen placerad. Trappan till övervåningen nås från hallen. På övervåningen möts man av ett rymligt allrum med utgång till balkongen. Här har man en härlig sjöutsikt och fångar det sista av kvällssolen. Övervåningen har två sovrum, klädkammare/förråd samt helkaklat badrum med bastu.

Gästhuset har kök och vardagsrum i en öppen planlösning. Här finns utgång till fin trädäckad uteplats. I köket står tvättmaskin placerad. Gästhuset har ett sovrum samt badrum med duschhörna.

Svavelsö är något alldeles speciellt. Här bor man på en bilburen ö med gott om grönytor och flera mysiga badplatser. Norsundsvägen är en lugn återvändsgata. Här är det aldrig långt till vattnet. Över bron i Rydbo Saltsjöbad finns en stor och fin organiserad sandstrand. Svavelsö ger en härlig känsla av att vara bosatt i Skärgården samtidigt som man har nära till såväl Waxholm, Åkersberga och Arninge. Till Stockholm är de ca 25 min med bil

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Kontakta mäklaren

Pege Abrahamsson

HusmanHagberg Österåker
Mäklare Pege Abrahamsson, HusmanHagberg Österåker
0703068460

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.