Ällebäckstorp Ulfshed 1

Östra Frölunda, Svenljunga kommun Se på karta

2 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
253 m²
Tomtarea
5 713 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1967
Driftkostnad
45 600 kr/år

Har du någon gång kört längst med vägen mellan Östra Frölunda och Mårdaklev har du säkert lagt märke till "Ulfshed". Du kanske till och med någon gång stannat till här för en fika eller ett besök i den lilla butiken placerad i den röd målade stora byggnaden en liten bit bort från själva boningshuset när det höll öppet?! Utöver kaffeserveringen och butiken där det en gång i tiden trängs tallrikar, skålar, muggar och skulpturer i keramik på hyllorna finns det även ett rum som använts som ateljé där man arrangerat diverse utställningar under årens lopp. I denna generöst tilltagna byggnad har nuvarande ägare som har ett brinnande intresse inom keramik även kunnat skapa sig en keramikverkstad där de kunnat låta sin kreativitet flöda fritt. Även kurser inom keramik har hålls på Ulfshed och som du nog förstått behövs här inget hjärterum för att få plats med många gäster. Stjärterum finns det nämligen gott om här i denna tillbyggda gamla ladugård!

Som du förstår finns det många inslag som gör just denna fastigheten unik och du som söker efter ett hem med separat yta för en kär hobbyverksamhet du bara vill låta få ta plats att växa i, drömmer om att vidareutveckla eller på något annat sätt vill utagera din kreativitet i bör absolut komma på visning för att uppleva Ulfshed på plats.

Utöver ovannämnda byggnad får du också ett trivsamt boningshus att kalla ditt hem med. Själva huvudbyggnaden är hela 253 kvadratmeter som fördelas på åtta rum och kök. Nedre plan innehåller bl.a. fyra möjliga sovrum, två kök, generösa sällskapsytor, tvättstuga och badrum. En trappa upp finner du ytterligare två sovrum samt hemmets andra badrum. Väl värt att nämna är att nuvarande ägare i själva boningshuset också under en period bedrivit Bed and Breakfast. Tänk vilka möjligheter som finns här!

Utöver fastighetens byggnader ingår en härlig trädgård med god plats för såväl barn med spring i benen som för vuxna som bara vill koppla av eller vill ha möjlighet till kanske lite odling. I ena hörnet av tomten, något skymundan, finns även en liten grillplats i anslutning till ett vindskydd. Tänk att ligga nerbäddad här under stjärnklara kvällar och bara lyssna på den sprakande elden!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-650803