Fridhemsvägen 6

Sätila, Mark Karta & restider

5 900 000 kr
VillaVilla

På vacker trädgårdstomt och återvändsgata tronar en arkitektritad och spännande villa från 1997 med en totalarea om ca 200 kvm, så det finns gott om plats för alla . Bostaden karakteriseras av stilsäkra materialval i alla rum och den optimala planlösningen skapar ett exklusivt drömboende för den kräsna familjen. På insidan är känslan av rymd och ljus är påtaglig, med annorlunda vinklar, stora fönsterpartier och sluttande innertak.
Stilrent och vackert kök med Perfekt för trevliga tillställningar och gör detta hem till ett socialt boende. Den väl tilltagna träaltanen ligger i soligt sydvästläge och inbjuder till stora trevliga tillställningar. Villan har fem sovrum där fyra av dem är belägna på övre plan i egen sovrumsavdelning med ett stort allrum. Två badrum, rejäl tvättstuga och bra med förvaring är andra genomtänkta angelägenheter i detta trivsamma hem. Den vitmålade fasaden och den vackra arkitekturen ger huset en modern känsla och stil. Lättskött tomt med garage, två altaner, gräsmatta och spa med separat dusch och Gym.

Idylliska Sätila är starkt kännetecknat av närheten till sjöar och badplatser, vacker natur och blandad bebyggelse. Här bor du nära natur och vatten med bär- och svampmarker inpå knuten. Här kan man avnjuta lugnet som råder och naturen som sjuder vilket ger en känsla av: Här vill jag bo!

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
200 m²
Tomtarea
2 196 m² tomt
Antal rum
8 rum
Driftkostnad
35 892 kr/år
Byggår
1997
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fridhemsvägen 6 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 900 000 kr
Driftkostnad
35 892 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

11 062
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 54 dagar sedan, den 29 mars 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips