Lövstigen 3

Sävedalen, Partille kommun Se på karta

7 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
112 m²
Biarea
112 m²
Tomtarea
538 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
42 600 kr/år

Beläget på en lugn gata i hjärtat av Sävedalen finner vi denna härliga villa. Tack vare antalet sovrum (upp till 6 st) kan detta bli ditt första och ditt sista hus!
Entréplan med ett generöst vardagsrum med utgång till en stor altan, via ett skjutdörrsparti, med soligt sydvästläge. Plats för både matsal samt tv-rum i vardagsrummet som även har access till köket. Fräscht och rymligt kök med en stor matplats. På entréplanet finns även fyra sovrum samt ett badrum och ett gäst-wc. I hallen på entréplanet finns underliggande golvvärme. Från hallen nås även ett stort vindsutrymme som kan användas som förråd.
I källarplan finner vi två rejäla rum som kan användas som sovrum eller allrum. Här finns även en relaxavdelning med dusch, bubbelbadkar samt bastu, en rejäl hall, en walk-in closet, en tvättstuga samt ett förråd. Källaren har även en egen ingång. I källarplanets hall samt badrummet/relaxen finns underliggande golvvärme. Fiber är indraget via Tele 2.

Här kan ni njuta av en lättskött trädgård med bland annat en plan gräsmatta på framsidan för lek m.m. Ett väl tilltaget garage och plats för ytterligare bilar finns, dessutom fri parkering på gatan.
Här bor man med god livskvalitet med närheten till Härlanda Tjärn med bl.a. badsjöar och motionsspår. Ett flertal förskolor och skolor finns i det absoluta närområdet, däribland den mycket populära Ugglums skolan (F-9). Närmaste spårvagnshållplats (linje 1) ligger med ca 5 min gångavstånd bort och det tar ungefär 15 minuter in till centrala Göteborg. Dessutom finns det bra bussförbindelser från både köpgatan samt Vallhamra torg. Sävedalens köpgata med bland annat matbutiker och restauranger, nås med en kort promenad.

Läs mer hos mäklaren
MOHV Partille

Kontakta mäklaren

Rebecka Polhem

MOHV Partille
Mäklare Rebecka Polhem, MOHV Partille
0736994701

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.