MOHV Partille

MOHV Partille

Mäklare

Mäklarkontorets försäljning på Hemnet
Tage madsens väg 27C, Partille Centrum, Partille kommun

Tage madsens väg 27C

Radhus
Partille Centrum, Partille kommun

2 995 000 kr

76,9 m²

3 rum

3 528 kr/mån
38 947 kr/m²

Bostadsrättsradhus i två plan med uteplats i härligt söderläge! Välplanerad planlösning där vardagsrum och nyrenoverat kök hittas på entréplanet och där övervåningen består av två sovrum, badrum och bra förvaring. Bostaden erbjuder även ett källarutrymme att nyttja som förråd eller annat. Föreningens låga belåningsgrad speglar den låga avgiften där värme, vatten och bredband ingår. Parkering erbjuds av föreningen vid inflyttnning och busshållplats "Skulltorpsskolan" ligger i anslutning till föreningen. Trivsamt och populärt läge med närhet till Allum och Partille Centrums service- och restaurangutbud. Välkommen!

  • Uteplats
Bisittarevägen 28, null, Partille kommun

Bisittarevägen 28

Lägenhet
Partille kommun

1 900 000 kr

80 m²

3 rum

5 447 kr/mån
23 750 kr/m²

I Brf Silva hittas denna rymliga trerummare med balkong i västerläge. Lägenheten ligger i ett fritt och inskynsskyddat läge utan någon granne ovanpå. Hela bostaden är ljus och erbjuder rymliga sovrum, kök med matplats och badrum med badkar. Välskött bostadsrättsförening där bl.a. el ingår i avgiften. Läget i mysiga Björndammen är perfekt - lugnt och ostört, men med bekväm närhet till allt som området erbjuder. Välkommen att boka in dig på visning!

  • Balkong
Heidenstams gata 3, Backa, Göteborgs kommun
  • Tis 13 jun kl 17:30

Heidenstams gata 3

Lägenhet
Backa, Göteborgs kommun

1 250 000 kr

38 m²

1.5 rum

2 670 kr/mån
32 895 kr/m²

Renoverad och inflyttningsklar etta med sovalkov som går att skärma av till sovrum. Standarden är väldigt hög med nyrenoverat badrum från 2023, ett kök från 2018 och extremt välvårdade ytskikt. Allt i en neutral och fin färgsättning. Lägenheten har vårdats väldigt väl genom åren vilket märks tydligt på ytskikt och maskiner som är i gott skick utan nämnvärt slitage. Här bor du i ett bra läge i föreningen med närhet både till föreningens parkeringar men även busshållplatsen. Föreningen är mycket stabil och erbjuder dig tillgång till gym, bastu, biljardrum, bastu, biltvätt, festlokal (pub) samt övernattningslägenhet. Selma Lagerlöfs Torg och Bäckebol köpcentrum erbjuder väldigt bra service och shopping.

  • Plus
  • Hiss
Virvelvindsgatan 4, vån 8, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Virvelvindsgatan 4, vån 8

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

3 495 000 kr

89 m²

4 rum

5 302 kr/mån
39 270 kr/m²

På åttonde våningen, med härlig utsikt finner du denna fyrarummare med inglasad balkong. Denna lägenhet om 89 kvm är smart planerad och erbjuder bl.a. egen tvättstuga samt ett extra rymligt badrum utrustat med både badkar och dusch. Lägenheten har ett fräscht kök, helkaklat badrum och inför försäljning har det målats om och lagts nya golv i delar av bostaden. HSB Ekemarken är en stabil och populär förening som har mycket att erbjuda medlemmarna. Här finns bl.a. övernattningslägenhet, barnvagnsrum och samlingslokal. Parkering erbjuds till medlemmarna och skulle det för tillfället vara kö finns det möjlighet att hyra parkering i närområdet. Närområdet har det mesta man kan tänkas behöva. Här finns flera gym, matbutiker, restauranger, saluhall och mycket annat smått och gott. Hållplatsen som bara ligger några hundra meter bort, tar dig snabbt in till centrala Göteborg med regelbundna avgångar både med spårvagn och buss.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4