Mäklare Christophe  Humblot

Christophe Humblot

Om mig

Mäklaren har inte skrivit någonting om sig själv.
Mäklarens försäljning på Hemnet
Rambergsvägen 27A, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Rambergsvägen 27A

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
1 795 000 kr
34 m²
2 rum
vån 1/3
2 312 kr/mån
52 794 kr/m²

Fin och kvadratsmart tvårummare intill Ramberget. Här kan du flytta in utan större ansträngning då kök och badrum är i gott skick. Lägenheten karakteriseras även av bevarade brädgolv som löper genom hela bostaden. Trevlig förening med uteplats där du har möjlighet att grilla. Läget är perfekt med närhet till trevliga Keillers park promenadstråk och med service vid både Wieselgrensplatsen och Vågmästareplatsen. Därifrån har du också goda kommunikationer in till centrum som du når på cirka 6 minuter. Välkommen!

Solventilsgatan 3, Kvillebäcken, Göteborgs kommun
  • Sön 3 dec kl 12:00

Solventilsgatan 3

Lägenhet
Kvillebäcken, Göteborgs kommun
2 775 000 kr
65 m²
2 rum
vån 5/7
3 781 kr/mån
42 692 kr/m²

Större tvåa på hela 65 kvm med i glasad balkong i söderläge. De generösa kvadratmetrarna visar sig bland annat genom ett stort vardagsrum i öppen planlösning mot köket och ett rymligt sovrum. Välvårdat parkettgolv och genomgående ljusa väggar. Utöver detta finner du även en stor hall med goda förvaringsmöjligheter. Moderna stadsdelen Kvillebäcken har mycket att erbjuda med saluhall, restauranger, affärer och gym. Vill du ändå ta dig in till centrala Göteborg tar det cirka 5-6 minuter med buss och spårvagn.

  • Plus
  • Balkong
  • Hiss
Sägengatan 12, Hisings Backa, Göteborgs kommun

Sägengatan 12

Lägenhet
Hisings Backa, Göteborgs kommun
2 295 000 kr
83,4 m²
3 rum
vån 1/2
5 853 kr/mån
27 518 kr/m²

En trappa upp hittas denna nyligen totalrenoverade trerummare på hela 83,4 kvm med inglasad balkong i västerläge och med garageplats som ingår i avgiften. Renoverat badrum sedan föreningens stambyte 2015 och utöver detta har kök renoverats 2022 och även samtliga ytskikt. Lägenheten är belägen i insynsskyddat läge med fri utsikt från balkongen. HSB Brf Backa är en välskött förening med mycket gemensamma lokaler som medlemmarna kan nyttja och i området finns många fina gårdar och lekplatser. För dig som vill åka kollektivt är det nära till hållplatsen och service hittar du runt hörnet vid Coop. Vid nya Selma Lagerlöfs torg finner du matbutik, restauranger, vårdcentral m.m. Välkommen!

  • Balkong
Vallfrögatan 8, Centrala Hisingen, Göteborgs kommun

Vallfrögatan 8

Lägenhet
Centrala Hisingen, Göteborgs kommun
2 425 000 kr
48 m²
2 rum
vån 2/6
3 162 kr/mån
50 521 kr/m²

Kontakta mäklaren för visning! Välkommen till denna nyproducerade tvåa på Hisingen där du blir den förste som flyttar in. Den har allt du kan tänka dig behöva, allt från det stilrena och moderna boendet till en balkong i västerläge där du kan njuta av den berömda kvällssolen. Föreningen erbjuder både bil- och cykelpool för bekvämlighetens skull samt att lägenheten ligger ett stenkast från Bjurslätts Torg med bl.a. livsmedelsbutik, pizzerior, frisör och vårdcentral. Därifrån tar man sig även enkelt till Hjalmar Brantingsplatsen eller till Brunnsparken på bara 15 minuter. Låter detta intressant? Välkommen på visning så berättar jag mer!

  • Nyproduktion
  • Balkong
  • Hiss

Visar alla 4