Borgen 130

Sigtuna Se på karta

6 950 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
207 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
1 527 m²
Byggår
1988
Energiklass
D
Driftkostnad
35 207 kr/år

Med hänförande utsikt över Garnviken/Mälaren ligger detta fina och välplanerade hus med lantligt läge - ca 3 kilometer från Sigtuna Centrum. Här njuter man av närheten till naturen samt färgsprakande solnedgångar vid vatten. Bostaden som är utbyggd i 2 plan mäter ca 207 kvm + 80 kvm och disponeras om 8 rum och kök samt garage. Det är gott om förvaring i form av förråd och vindsutrymme. Bra standard på ytskikt som går i ljusa och neutrala material- och färgval. Trevlig och funktionell planlösning med öppna och ljusa gemenskapsytor vid kök, vardagsrum och matplats. Mycket praktiskt med garage och flera ingångar/utgångar till huset. Två helkaklade badrum - det ena med badkar och det andra med bastu.
Köket har gott om skåp samt en köksö. Golvvärme finns i kök och i badrummen. I vardagsrummet med härligt ljusinsläpp genom fönster i tre väderstreck finns en kakelugn som höjer mysfaktorn. Från matplatsen finns utgång till ett inglasat uterum som blir ett extrarum under sommarhalvåret.
Generösa uteplatser finns i både öst och väst som ger möjlighet till sol hela dagen. Trädgården är välskött och det finns vackra planteringar med perenna växter samt bärbuskar och möjlighet till trädgårdsland. Bakom huset finns en skog där kan man lätt kan plocka svamp och bär. Trevliga cykelvägar längs Mälaren finns till Sigtuna. Kort gångavstånd till närmsta busshållplats som lätt tar er till Sigtuna, Uppsala och Stockholm via pendel i Märsta. Idealiskt för familjen som trivs att bo i fin natur men ändå nära stadsliv.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna