SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna

SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna

Mäklare

Oriongatan 110, Märsta-Steninge, Sigtuna kommun
  • Budgivning pågår

Oriongatan 110

Lägenhet
Märsta-Steninge, Sigtuna kommun
SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna

1 995 000 kr

114 m²

4 rum

6 282 kr/mån

17 500 kr/m²

Välkommen till denna mysiga bostadsrättslägenhet om 2 plan i gavelläge. Här finner ni ett bekvämt boende perfekt för er som söker villakänsla men ändå vill ha trygghet från en stabil förening. Bostaden består av ett stort och socialt vardagsrum, ett nyrenoverat och påkostat kök, två våtutrymmen samt fyra rymliga sovrum och gott om förvaringsmöjligheter. Dubbla uteplatser och lättskött tomt med med solläge hela dagen. Här bor man i ett barnvänligt naturnära område med närhet till förskolor och skolor i närområdet. Stort plus är att värmegarage ingår i månadsavgiften. En lägenhet i fint skick, perfekt för familjen!

Valsta gårdsväg 8, Märsta - Centralt, Sigtuna kommun

Valsta gårdsväg 8

Lägenhet
Märsta - Centralt, Sigtuna kommun
SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna

1 595 000 kr

55 m²

2 rum

3 094 kr/mån

29 000 kr/m²

Välkommen till denna underbara tvåa om 55kvm på Valsta gårdsväg 8 i Märsta. Med den öppna planlösningen och det generösa ljusinsläppet upplevs bostaden luftig och rymlig. Här möter ni in en stor hall med ingången direkt till det helkaklade badrummet. Detta finner ni rustat med god förvaring och tvättmaskin. Vidare finns allrummet med dess stora ytor som består av vardagsrum, ett fullutrustat kök och utgång till stor balkong. Sovrummet är perfekt, precis intill din egna walk in closet som ni även kan nyttja åt förråd. Med 2016 som byggår så erbjuder denna bostad nyproduktionskänsla i sitt essé. På gården finns det gemensamma tvättstugor. Till parkeringsplatserna intill huset är det sepparat kö. Soprum med källsortering finns på gården. Lägenheterna i Brf Kungsängsliljan blir en del av ett nytt område i Märsta. Kungsängsliljan består av 82 bostadsrättslägenheter fördelade i två huskroppar med 1-3 rum och kök i varje. Alla lägenheter har vindsförråd, balkong eller uteplats och på gården finns en gemensam tvättstuga. Lägenheten är belägen centralt i Märsta, på denna adress har ni verkligen närhet till allt. Gångavstånd till Märsta Centrum där ni hittar, matbutiker, restauranger, träningsanläggningar, shopping och mycket mer. Ni får gångavstånd till Arlandagymnasiet och förskolor i området samtidigt nära till Märsta station där vidare till Stockholm, Arlanda eller Uppsala. Kontakta ansvarig mäklare för mer info, VÄLKOMMEN HEM!

  • Balkong
  • Hiss
Sätunavägen 15A, Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun

Sätunavägen 15A

Lägenhet
Märsta - Sätuna, Sigtuna kommun
SkandiaMäklarna Märsta/Sigtuna

1 295 000 kr

41 m²

1 rum

2 552 kr/mån

31 585 kr/m²

Välkommen till Sätunavägen 15A! En välplanerad etta om 41kvm på bottenplan som bjuder på ett generöst ljusinsläpp och en öppen planlösning som ger er en luftig och rymlig känsla. En extremt välskött bostad med ett stilrent kök, ett nyrenoverat badrum samt ett stort och rymligt vardagsrum med utrymme för säng. Sätunavägen är en av Märstas mest eftertraktade områden, med gångavstånd till Märsta station kan ni enkelt ansluta till tåg mot Stockholm eller Uppsala, ni har även en bussterminal som gör det enkelt att ta sig vidare runt Märsta med 10 minuters avstånd till Arlanda såväl som Centrum. Välkommen hem!

Visar alla 3