Nyproduktion

Sågfilsgatan 20

Sjöbo, Sjöbo Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
1 249 m²
Byggår
2020
Nyproduktion

Nu kan du köpa ett flyttklart Villa Kalmar från SmålandsVillan i Sjöbo med inflyttning sommaren 2020!

Villa Kalmar är en av våra mest populära husmodeller. Huset har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Tack vare den öppna planlösningen upplevs huset extra rymligt och du kan enkelt umgås över rumsgränserna. I Husets andra halva ligger sovrummen samlade nära både badrum och klädvård. Huset levereras med oinredd övervåning som du inreder när det passar dig. Med inredd övervåning blir boytan 156 kvadratmeter och du kan få upp till åtta rum och kök. Övervåningen kommer utrustad med en takkupa som ger ett vackert ljusinsläpp.

Till huset hör även en carport om 37,9 kvadratmeter varav 10,6 kvadratmeter avser ett isolerat förråd.

I huset har vi gjort val och tillval i kök och badrum för att du som flyttar in ska kunna njuta av en bra och genomtänkt standard från SmålandsVillan. Köket levereras med vår nivå 3-standard som har ett modernt utseende med rostfri frihängande fläkt, låda under diskbänken och spotlights. Köket levereras med svanenmärkt köksstomme, vita stilrena luckor, vit inbyggnadsugn, vit micro, vit kyl, vit frys, spishäll, dämpade fullutdragslådor, mjukstängande luckor och integrerad diskmaskin.

Badrummet är inrett med kakel och klinker samt comfortvärme. Här ingår även en duschvägg, vit kommod och duschblandare inklusive takdusch.

I Sjöbo möts du av vacker natur och ett varierande landskap med jordbruk, lövskog och sjöar. Här finns det goda möjligheter att utöva sina fritidsintressen i form av jakt, fiske och olika sportaktiviteter. På somrarna kan man göra en utflykt till Vombsjön för att bada, spela golf i en underbar skogsmiljö på Sjöbo Golfklubb eller vandra i Snogeholms vackra strövområde. I Sjöbo finns bekvämligheter i form av förskola, skola, mattaffärer, apotek, restauranger, bensinmack och vårdcentral inom ett bekvämt avstånd. Om du är ute efter mer shopping och uteliv så kan man alltid ta en tur till de närliggande grannstäderna Ystad eller Lund.

Huset byggs färdigt under våren 2020 och säljs av SmålandsVillan fram till slutbesiktningen. Välkommen att kontakta SmålandsVillan i Malmö om du är intresserad av att köpa det här huset.

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige