Manganvägen 13

Skarpäng, Täby kommun Se på karta

8 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
165 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
800 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1980
Driftkostnad
35 033 kr/år

Välkommen till denna trevliga, gediget byggda och välplanerade villa om totalt 177 kvm i populära om omtyckta Skarpäng! Här bor du med ett naturnära boende med Mörtsjöskogen ett stenkast bort men där du ändå har närhet till mycket bra förskolor och skolor inom promenadavstånd.
Bostaden ligger belägen på lugn återvändsgränd och erbjuder totalt fem rymliga sovrum, allrum, tvättstuga med groventré samt två badrum varav ena är helkaklat.
Ljust och öppet vardagsrum med fönster i tre väderstreck, matrum samt praktisk arbetskök i direkt anslutning. Här finns stora möjligheter för den som vill sätta sin egna prägel och möjlighet till en mer modern och öppen planlösning. Fastigheten är uppförd med fasadtegel vilket kräver minimalt underhåll.
Uppfart med utrymme för en bil samt ett isolerat garage med förrådsdel i bakkant. Uteplats på baksidan och en trevlig naturtomt som sträcker sig runt huset med gräsmatta på framsidan.

Här bor du med närhet till mataffär, pizzeria, sushirestaurang, postombud, frisör samt trevliga lekplatser. Motionsspår, grillplatser samt badplats finns i direkt närområde för ett aktivt frilufsliv.
Goda kommunikationer med buss som tar dig till både Mörby centrum för att där ta dig vidare med tunnelbanans röda linje till Stockholm city, samt direktbuss till Täby centrum.

Denna bostad vill ni inte missa!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Täby & Danderyd

Kontakta mäklaren

Guy Wallster

Mäklarhuset Täby & Danderyd
Mäklare Guy Wallster, Mäklarhuset Täby & Danderyd
0705163100

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas