Kantarellgatan 6

Smedby / Brånnestad, Norrköpings kommun Se på karta

7 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
257 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
1 314 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
2007
Driftkostnad
68 542 kr/år

Välkommen till denna bekväma och rymliga villa, byggd år 2007, som erbjuder en perfekt balans mellan avkoppling och funktionalitet. Belägen i det familjevänliga området Brånnestad, endast en kort 8-minuters resa från Centrala Norrköping, är detta hemmet som du alltid drömt om.

Med en imponerande boyta på 257 kvm och ett dubbelgarage om ca 53 kvm finns här gott om plats för hela familjen och dina hobbyprojekt. På uppfarten framför villan så ryms det 3-4 fordon. Villans genomtänkta design skapar en öppen och ljus atmosfär, där det naturliga ljuset strömmar in genom de generösa fönstren och skapar en inbjudande känsla.

Det rymliga köket, hjärtat av hemmet, är perfekt för samlingar och minnesvärda stunder. Med två rymliga badrum och en extra gäst-wc finns bekvämlighet och funktion i varje hörn. Uteplatsen och den lockande poolen är en oas för avkoppling och lek, och den lättskötta tomten ger möjligheter till utomhusaktiviteter året om.

Brånnestad är en attraktiv plats som kombinerar lugnet i landsbygden med närheten till stadens bekvämligheter. Med köpcentrum, mataffärer och utmärkta bussförbindelser till Norrköping precis runt hörnet, har du allt du behöver inom räckhåll.

Varmt välkommen att anmäla dig till visning via Fastighetsbyråns hemsida.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Christoffer Rindstål

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Christoffer Rindstål, Fastighetsbyrån Norrköping
073-392 28 46
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas