Söderängsgatan 10

Söder, Eskilstuna kommun Se på karta

4 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
208 m²
Biarea
59 m²
Tomtarea
579 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1945
Driftkostnad
57 200 kr/år

Stor och pampig villa på söderns höjder med en hänförande utsikt över Eskilstuna innerstad. I den ombonade och soliga trädgården med fruktträd, bärbuskar och planteringar finner du friden och lugnet. Från husets stora fönster och de fina takkuporna på övre våningen blickar du ut över takåsarna mot Kloster kyrka och kan känna stadens närhet.

Här på 1,5 plan och sutterängvåning - 8-9 rum varav 5 sovrum och stora sociala ytor- och en inbjudande trädgård finns plats att umgås med familj och vänner både ute och inne. Trädgården är spännande med avsatser och terrasser som med fina planteringar skapar en medelhavskänsla. Det är bara att gå ut och sätta sig på någon av de olika sittplatserna och njuta. Och även ett växthus finns att odla i eller kanske bara ta med sig kaffekoppen till.

Ett perfekt läge på en lugn gata med en fastighet som erbjuder många möjligheter. Här finns fantastiska sällskapsrum i fil med stort matrum, 5 sovrum och ytterligare rum på sutterängvåningen som även kan nås via en egen entré.

Bostaden är gedigen och präglas på entréplan av fiskbensparkett och ståtliga fönsterbänkar i marmor. De stora fönstren i vardagsrummet ger en hänförande utsikt och ljuset flödar in i bostaden. En större balkong nås från vardagsrummet och erbjuder en skyddad plats ute. Det stora sovrummet på övre plan har fransk balkong. I denna rymliga villa finns gott om plats med utrymme för din hobby och även garage och gott om förrådsutrymmen.

Byggnaden är besiktigad och renoveringar utförda löpande, bland annat lagt om tak och takkupor 2015, stambyte VA och översyn av el. Besiktningsprotokoll och renoveringar finns under dokument på mäklarens hemsida.

Bostaden har ett attraktivt läge med närhet till såväl natur som stadens utbud. Kvarteren på söder bjuder på fina promenadstråk mot Vilsta friluftsområde och Odlaren. Längs Eskilstunaån finns sittplatser och utegym och populära lekplatser finns i området för de små. Restauranger och affärer ligger på bekvämt promenadavstånd och stadens centrum med centralstation är inte långt bort. Även bra läge i förhållande till E20 för dig som pendlar med bil.

Välkommen HEM till en pampig villa på söderns höjder!

Läs mer hos mäklaren
HEM & Fritidsmäklaren

Kontakta mäklaren

Helena Ekström

HEM & Fritidsmäklaren
Mäklare Helena Ekström, HEM & Fritidsmäklaren
070-828 73 55