Läkarvägen 6B

Spånga - Bromsten, Stockholm Se på karta

8 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
8 rum
Boarea
202 m²
Tomtarea
620 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Driftkostnad
25 776 kr/år

RING MÄKLARE FÖR VISNING!

Fantastisk nybyggd villa färdigställd 2019, ett parhus med två identiska spegelvända bostäder, i trivsamma Bromsten. Påkostad och gedigen villa som "betalar sig själv" med hjälp av goda uthyrningsmöjligheter. Fastigheten som sådan har en exklusiv prägel med påkostade materialval och rymd tack vare generös takhöjd. Huset är optimalt planerat och varje kvadratsmeter har tagits till vara. Förberett för fiber. Genomgående dimbara lampor och två centraldammsugare. Vardera bostad är försedd med IVT värmepanna.

Entréplanen består av två vackra och fullutrustade kök med vitvaror från Siemens i öppen lösning mot bostadens generösa och soliga sällskapsytor. I vardagsrummen finns såväl en braskamin och en altandörr som ger access till det soliga trädäcket i syd-/västläge. I det här planet rymmer dessutom två stora badrum med varsin tvättdel. På de övre våningsplanen inryms sex generösa sovrum och två badrum helkaklade badrum. Infällda spotlights i fönstersmyg i hall på vardera våningsplan, vardagsrummen samt i altanen.

Lättskött tomt som badar i sol från morgon till kväll. Det generösa trädäcket inspirerar till att bjuda familj och vänner på goda grillkvällar.

Vid sidan av huset är det förberett för ett Attefallshus eller garage som ger möjlighet att skapa en bostadsrättsförening. Här finns det dessutom plats för upp till fyra parkeringsplatser.

Centralt beläget, närhet till naturen. I området finns ett flertal butiker, caféer, restauranger och service. Vackra omgivningar och flera fina promenadstråk. Barnvänligt område, gångavstånd till daghem och skola. Mycket bra kommunikationer.

Varmt välkomna till Läkarvägen 6B

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Hässelby/Vällingby/Spånga